- 17 Mayıs 2010
- 5.206
- 9
- 158
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.561
şu 1. ve 3 karikatirü sevdim güzelmişş
selam kizlar nasilsiniz bakalim.benim bugün kasiklarimda agri basladi,test yaptim cok hafif ikinci cizgi var amaaaaaa ümitlenmiyorum cünkü gecen ayda aynisi olmustu.bunun nedenini suna bagliyorum vajinal yolla progesteron fitil kullaniyorum,adetin 14 gününden itibaren mecburum kullanmaya yoksa bebis tutunamayip düsüyo bende,bu yüzden heralde test cift cikiyo amannnn ne biliyimmmm istekafamçokkarıştı.günüm yaklastikca sacmaliyorum galiba,kafayimi yedim ne,her nedeni biseye baglar oldum:bbo:[/QUOTE
buyrunnnnnnnnn slm canım.inşallah bu seferki çizgi bebiştir.Vücudunda değişiklik filan hissediyormusun canım.
selam kizlar nasilsiniz bakalim.benim bugün kasiklarimda agri basladi,test yaptim cok hafif ikinci cizgi var amaaaaaa ümitlenmiyorum cünkü gecen ayda aynisi olmustu.bunun nedenini suna bagliyorum vajinal yolla progesteron fitil kullaniyorum,adetin 14 gününden itibaren mecburum kullanmaya yoksa bebis tutunamayip düsüyo bende,bu yüzden heralde test cift cikiyo amannnn ne biliyimmmm istekafamçokkarıştı.günüm yaklastikca sacmaliyorum galiba,kafayimi yedim ne,her nedeni biseye baglar oldum:bbo:[/QUOTE
buyrunnnnnnnnn slm canım.inşallah bu seferki çizgi bebiştir.Vücudunda değişiklik filan hissediyormusun canım.
o kadar dinliyorum ki kendimi anlatamam,artik hic bisey hissedemez oldum.hissettiklerim adet belirtiside olabilir,bakalim hayirlisi diyelim:Saruboceq:
kesinlikle. bu hafta çok önemli doğru hesaplamışsın. bende grip gibiyim ama çalışmaları aksatmayacağım. kocişe bulaşacak biraz ama olsun :))kahvekolik seninle günümüz aynı 19 ekim.Baktımda dikkatimi çekti şimdi.bize daha çok var.Bugünleri iyi değerlendirmemiz lazım hesaplamalarıma göre değilmi canım. İşin kötü yanı ben ve eşim acayip grip olduk yaa.terslik işte.Bakalım hayırlısı.sen nasılsın canım.
kızlar ben kırmızıları gördüm az önce annem regl oldum dedi zaten içim cız etti aynı zamanda oluyoruz çünkü,bende şimdi wc gittim benimkide geldi.doktora muayene olmak istiyorum,acaba ne zaman gitsem ii olur.bi bilginiz varmı?
kesinlikle. bu hafta çok önemli doğru hesaplamışsın. bende grip gibiyim ama çalışmaları aksatmayacağım. kocişe bulaşacak biraz ama olsun :))
hayırlısı canım.Kendini üzme sakın.Eğer doktora gideceksen adetten hemen sonra git derim.birde buradan okuduğum bazı yazılarda adetin 3.günü çağırıyormuş doktorlar.o ne içindir bilemiyorum inan.
soğan kürüne başlayacağım adet bitiminden 1 hafta sonra başlanıyor.Canım sen kür filan yaptınmı bu ay.Bana herkes incir kürünü tavsiye etti.ben incirin kendisini yemeyi tercih ettim.bol bol incir yiyiyorum valla.yakında kocaman bir incir olacam herhalde.sırnaşık şey
soğan kürüne başlayacağım adet bitiminden 1 hafta sonra başlanıyor.
eşime de keçiboynuzu pekmezi yediriyorum.
bakalım kısmet..
incirin başlanma zamanı var mı peki?
inşallah beraber müjde veririz :Saruboceq:valla ben suyunu içmiyorum.aslında inciri kaynatıp suyunu içecekmişsin bana söylenen.ama ben adetimin bitiminden beri incir yiyorum.Bakalım ne etki edecek.fisfisfis
inşallah beraber müjde veririz :Saruboceq:
kızlar yumurtlama anının resmini buldum :
inşallah canım inşallah ne kadar güzel olur.Bu arada resimi de gördüm.Yüce Allahım çok büyük çooook...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?