Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

merhaba arkadaşlar...bilgisi olan varsa bi sorum olcaktı.ben iki aydır ovitrelle yumurta çatlatma iğnesi vuruluyorum...bu ay yumurtam çatlamıştı...yumurtlama günümü 12 gün geçti adetime daha 3gün vardı ama bugün dayanamayıp test yaptım...2.çizgi ilk önce silik çıktı ama baya belli oluyodu ama 5 dk sonra baktım yok olmuştu...sizce hamile olabilirmiyim yaa böyle bi durumla karşılaşanınız varmı...

Güller diyarına sevgiler...,
yarım saat yatabldm
yun korse taktım dolaşmaya cıktık eşimle..şimdi de yemek yapıyorum dısarı cıkınca iştahım acılıyo ya
belim geçmedi. Kasıklarımda bişiler oluyo hissediyorum. Ademerve gelse de bana bi yorum atsa canlarım.

€şim varikoseL ameLiyatı oLaLı 3 ay oLdu..
ßu pazartesi sipermiyogram yaptırCaz..İnşaLLah düzeLmiştir..:Saruboceq:
Dua edin kısLar bu ay ona göre ümitLencem..benneyaptımki
inş yükselmiştir canım..

koyu bir şekilde çıktıktan sonra nasıl yok oldu ki??!!testin son kullanma tarihi mi geçmiş??istersen yarın veya 2 gün sonra bir daha yap..inş hamişsindirr

inşşş senin tıktıkçı meleğin yapıyordur bu yaramazlıklarıııı..hadi inş hamişsindir kuzumm:CüvCüv:

inşşş senin tıktıkçı meleğin yapıyordur bu yaramazlıklarıııı..hadi inş hamişsindir kuzumm:CüvCüv:

pearlheart inşallahhhhh rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün melekler bizi çok bekletmeden göbüşlere konsun.
Gün yaklaştkça heyecan artıyor..
Bukadar calıstıktan sonra da insan daha umutla beklıyor..
hersey bızım ıcın ne yapalım umut da umutsuzluk da..

tabi kuzum çok doğru söylüyorsun..
inş bu ay çoğumuzun hatta hepimizin yüzü güler..
rabbimin hazinesi bol bi ol desin yeter..
ama o hayırlısını bilirrr..
inş hakkımızda hayırlısı olur da şöyle sağlıklı sıhhatlı eli ayağı düzgün tatlı bebşlerimiz olurrrr:CüvCüv::Saruboceq:

Selina 23
canım annene sor bakalım sana hamıleyken adet gormusmu..
Mesela benım annem bana hamıle oldugunu anlamamış adeti tam zamanında gelmiş..

canım bende öyle çok örnek var..yakın arkadışımın ablası..başka bir arkadaşım bir akrabımız yengem hepsi hamişken adet görmüşlerr...

4 günüm varr....
kırmızılar gelirsee..tüpbebek yolu bize görünecekk..
allahım bana yardım et:Saruboceq:

ilk defa duyuyorum test yanlış olabilir,bence bi tane daha yap için rahat olsun ondan sonra kesinleşir zaten.

canım bende öyle çok örnek var..yakın arkadışımın ablası..başka bir arkadaşım bir akrabımız yengem hepsi hamişken adet görmüşlerr...

canım işin dikkat ceken yanı benım yumurtlamam de 18-19. günlerimde oldu. gec oldugu için ben de adet görebilirim diye mantık yürütüyorum..
acaba şimdi ben gebe kalsam ama adet olsam adetken idrarda baksam görünürmü?

görülebilir canım..arkadaşım adetinden birkaç gün sonra öğrenmişti.yengem de adetliyken.yani her şey olabilir.ama inş sen adet olmazsın..sadece geç döllenme olmuşsa eğer testte birkaç gün geç görülebilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…