- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.581
inş yükselmiştir canım..€şim varikoseL ameLiyatı oLaLı 3 ay oLdu..
ßu pazartesi sipermiyogram yaptırCaz..İnşaLLah düzeLmiştir..:Saruboceq:
Dua edin kısLar bu ay ona göre ümitLencem..benneyaptımki
merhaba arkadaşlar...bilgisi olan varsa bi sorum olcaktı.ben iki aydır ovitrelle yumurta çatlatma iğnesi vuruluyorum...bu ay yumurtam çatlamıştı...yumurtlama günümü 12 gün geçti adetime daha 3gün vardı ama bugün dayanamayıp test yaptım...2.çizgi ilk önce silik çıktı ama baya belli oluyodu ama 5 dk sonra baktım yok olmuştu...sizce hamile olabilirmiyim yaa böyle bi durumla karşılaşanınız varmı...
Güller diyarına sevgiler...,
yarım saat yatabldm
yun korse taktım dolaşmaya cıktık eşimle..şimdi de yemek yapıyorum dısarı cıkınca iştahım acılıyo ya
belim geçmedi. Kasıklarımda bişiler oluyo hissediyorum. Ademerve gelse de bana bi yorum atsa canlarım.
inşşş senin tıktıkçı meleğin yapıyordur bu yaramazlıklarıııı..hadi inş hamişsindir kuzumm:CüvCüv:
pearlheart inşallahhhhh rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün melekler bizi çok bekletmeden göbüşlere konsun.
Gün yaklaştkça heyecan artıyor..
Bukadar calıstıktan sonra da insan daha umutla beklıyor..
hersey bızım ıcın ne yapalım umut da umutsuzluk da..
benim adetim 5 ekim bakalım ne olacak.beklemek çok zor.:sinifsinif
selam kiraz83 varmı bir belirti?
Selina 23
canım annene sor bakalım sana hamıleyken adet gormusmu..
Mesela benım annem bana hamıle oldugunu anlamamış adeti tam zamanında gelmiş..
4 günüm varr....
kırmızılar gelirsee..tüpbebek yolu bize görünecekk..
allahım bana yardım et:Saruboceq
pearlheart selam cnm,inşallah gelmez kırmızılar,allah yanında olsun..
merhaba arkadaşlar...bilgisi olan varsa bi sorum olcaktı.ben iki aydır ovitrelle yumurta çatlatma iğnesi vuruluyorum...bu ay yumurtam çatlamıştı...yumurtlama günümü 12 gün geçti adetime daha 3gün vardı ama bugün dayanamayıp test yaptım...2.çizgi ilk önce silik çıktı ama baya belli oluyodu ama 5 dk sonra baktım yok olmuştu...sizce hamile olabilirmiyim yaa böyle bi durumla karşılaşanınız varmı...
4 günüm varr....
kırmızılar gelirsee..tüpbebek yolu bize görünecekk..
allahım bana yardım et:Saruboceq
pearlheart selam cnm,inşallah gelmez kırmızılar,allah yanında olsun..
sağolasın canım benim..allahım hepimizin yanında olsun inşşşş
canım bende öyle çok örnek var..yakın arkadışımın ablası..başka bir arkadaşım bir akrabımız yengem hepsi hamişken adet görmüşlerr...
günümüz de aynı senle ama gelmiyo 5 ekim:)peki bir belirti var mı sende bende pek bişey yok
canım işin dikkat ceken yanı benım yumurtlamam de 18-19. günlerimde oldu. gec oldugu için ben de adet görebilirim diye mantık yürütüyorum..
acaba şimdi ben gebe kalsam ama adet olsam adetken idrarda baksam görünürmü?
hiç umudum yok ama..yine de bekleyecemm..
hayırlıssıııı
günümüz de aynı senle ama gelmiyo 5 ekim:)peki bir belirti var mı sende bende pek bişey yok
hiçbir belirtim yok kuzum.
göğüslerim şiş ve acıyor ama geçen ay da aynı şeyi yaşadığım için onu belirti olarak saymıyorum..
olursa herhangi bir değişiklik hiç hamileyim diye ümitlenmiyorum.çünkü geçen ay kendimi çok dinledim çok belirtiler yaşadım ama malesef psikolojikti..
hayırlısı..senin var mı belirtin..inş yüzün güler canımmm
görülebilir canım..arkadaşım adetinden birkaç gün sonra öğrenmişti.yengem de adetliyken.yani her şey olabilir.ama inş sen adet olmazsın..sadece geç döllenme olmuşsa eğer testte birkaç gün geç görülebilir
arkadaşlar bildiğim kadarıyla bu dediniz olay yerleşme kanaması adet zamanına yakın zamanlarda görülüyor,normal adet kanamasından daha az miktarda ve farklı renkte..kadınlar bunu normal adet kanamasıyla karıştırıyorlar,ama çok ekstrem örnekler var tabi her aynı aynı regli gününde kanama yaşayıp hamile olduğunu anlamayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?