- 1 Mart 2009
- 848
- 197
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.601
canım a.s.a.s.Allahtan umut kesılmez.
görülebilir canım..arkadaşım adetinden birkaç gün sonra öğrenmişti.yengem de adetliyken.yani her şey olabilir.ama inş sen adet olmazsın..sadece geç döllenme olmuşsa eğer testte birkaç gün geç görülebilir
arkadaşlar bildiğim kadarıyla bu dediniz olay yerleşme kanaması adet zamanına yakın zamanlarda görülüyor,normal adet kanamasından daha az miktarda ve farklı renkte..kadınlar bunu normal adet kanamasıyla karıştırıyorlar,ama çok ekstrem örnekler var tabi her aynı aynı regli gününde kanama yaşayıp hamile olduğunu anlamayanlar
yok canım benim bu örneklerim 9 ay boyunca normalde gördükleri gibi adet gördüler..çok şaşırtıcı.yerleşme kanaması adetten biraz öne az miktarda açık renkte olu ama bunlar şakır şakır görmüşlerrrkaydirigubbakcemile3
hiçbir belirtim yok kuzum.
göğüslerim şiş ve acıyor ama geçen ay da aynı şeyi yaşadığım için onu belirti olarak saymıyorum..
olursa herhangi bir değişiklik hiç hamileyim diye ümitlenmiyorum.çünkü geçen ay kendimi çok dinledim çok belirtiler yaşadım ama malesef psikolojikti..
hayırlısı..senin var mı belirtin..inş yüzün güler canımmm
geçtiğimiz ay benim de göğüslerim acıyodu,halsizdim,sürekli uyumak istiyodum sürekli ağlama,ateş son güne kadar yüksekti,ama bu ay gayet enerjiğim göğüslerim daha bugün hafiften acıyo,moralim de iyi tuhaf yanii anlamadım
yok canım benim bu örneklerim 9 ay boyunca normalde gördükleri gibi adet gördüler..çok şaşırtıcı.yerleşme kanaması adetten biraz öne az miktarda açık renkte olu ama bunlar şakır şakır görmüşlerrrkaydirigubbakcemile3
evet doğru ekstra örnekler var tabi,ay o da bizi bulmaz heralde:)
4 günüm varr....
kırmızılar gelirsee..tüpbebek yolu bize görünecekk..
allahım bana yardım et:Saruboceq:
hiçbir belirtim yok kuzum.
göğüslerim şiş ve acıyor ama geçen ay da aynı şeyi yaşadığım için onu belirti olarak saymıyorum..
olursa herhangi bir değişiklik hiç hamileyim diye ümitlenmiyorum.çünkü geçen ay kendimi çok dinledim çok belirtiler yaşadım ama malesef psikolojikti..
hayırlısı..senin var mı belirtin..inş yüzün güler canımmm
geçtiğimiz ay benim de göğüslerim acıyodu,halsizdim,sürekli uyumak istiyodum sürekli ağlama,ateş son güne kadar yüksekti,ama bu ay gayet enerjiğim göğüslerim daha bugün hafiften acıyo,moralim de iyi tuhaf yanii anlamadım
tam tersiymiş yaşadıkların inşşşşş hayra alamettir canımm
İnşALLah böyLe bişeye gereK kaLmaz..
ßeLkide Raßßim sana hayırLı sağLıkLı bi evLat nasip etmiştir..
Hakkında hayırLısı oLsun cNm inş hamiLesindir..
tam tersiymiş yaşadıkların inşşşşş hayra alamettir canımm
inşallah bakalım bir de çok güzel bir rüya gördüm,bu ay değilse bile önümüzdeki ay güzel bir haber alırım inşallah:),rüyadan anlayan var mı acaba burda?
selamlar herkese
öncelikle rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin forumda az dolaşıyodum buraya takıldı gözüm hamişlik belirtileriyle adet belirtileri birbirine çok yakındır 3 çocuk annesiyim nacizane bişi önercem eğer dijital tartılarınız varsa vekilonuz ani değişiklere uğramıyosa günlük tartılmanızı tavsiye ederim.. çünkü hamileliğin ilk ayında dahi herkesede dedğil ama yüksek ihtimalle çoğu anne adayında kilo artışı olmakta.. mesela ben ilk ay 1. 5 kilo kadar alırdım .. sadece bi tavsiye .. çünkü ilk dönemlerden itibaren rahim büyümeye başlıyor .. herkes için geçerli olmasa bile çoğunluk için inş bi umut olur ve .. adet gününü beklemek zordur bilirim.. hepinizin kucakları sağlıklı bebeişlerle dolsun inşallah
selamlar herkese
öncelikle rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin forumda az dolaşıyodum buraya takıldı gözüm hamişlik belirtileriyle adet belirtileri birbirine çok yakındır 3 çocuk annesiyim nacizane bişi önercem eğer dijital tartılarınız varsa vekilonuz ani değişiklere uğramıyosa günlük tartılmanızı tavsiye ederim.. çünkü hamileliğin ilk ayında dahi herkesede dedğil ama yüksek ihtimalle çoğu anne adayında kilo artışı olmakta.. mesela ben ilk ay 1. 5 kilo kadar alırdım .. sadece bi tavsiye .. çünkü ilk dönemlerden itibaren rahim büyümeye başlıyor .. herkes için geçerli olmasa bile çoğunluk için inş bi umut olur ve .. adet gününü beklemek zordur bilirim.. hepinizin kucakları sağlıklı bebeişlerle dolsun inşallah
teşekkür ederiz bizi bilgilendirdiğiniz için,bence dediğiniz kesinlikle doğru olabilir,benim de şu an bir arkadaşım hamile ve 10 günde 2 kiloya yakın aldığını farketti hamile olduğunu anladığında..şimdi herkes tartıya koşucak sanırım ben de dahil:)güzel dilekleriniz için de tekrar teşekkürler..
merhaba bende aranıza yeni katıldım bende folikasit kullanmaya başladım ama başladığım ay adetim 4 gün önce oldu normal 2 gün önce olurdu hafta sonunu bekliyorum bakalım inşallah ii haberler alırız
selam ceylin,ben de 1 aydır folik asit kullanıyorum,ama folik asitin regliyi etkileyeceğini sanmıyorum,doktor böyle bir bilgi verdi mi sana?inşallah iyi haberlerini alırız canım
aramıza hg canım..inş hayırlı haberlerini alırız..merhaba bende aranıza yeni katıldım bende folikasit kullanmaya başladım ama başladığım ay adetim 4 gün önce oldu normal 2 gün önce olurdu hafta sonunu bekliyorum bakalım inşallah ii haberler alırız
slm kızlar doğrusu hemen tartıya koştum sırnaşık şey yarım kilo fazlalığım var sadece.Bu arada göğüslerim baya ağrıyo sağ kasığıma bazen batma oluyo dün pıt pıt etti bugün bişey yok bu aralar karnımda şiş ve bugün midem bulandı baya.inşallah psikolojik değildir kızlar :Saruboceq:
slm kızlar doğrusu hemen tartıya koştum sırnaşık şey yarım kilo fazlalığım var sadece.Bu arada göğüslerim baya ağrıyo sağ kasığıma bazen batma oluyo dün pıt pıt etti bugün bişey yok bu aralar karnımda şiş ve bugün midem bulandı baya.inşallah psikolojik değildir kızlar :Saruboceq
selam cnm ben aynıyım ya sanırım hatta vermişim bile galiba
gurbetgüzeli beni de ekler misin 13 ekim beklenmeyen adet günü.bir deneme ile olacak mı bakalım.düşük sonrası beklemenin 3. ayındayım.perhiz bu ay bitiyor ama belki olur.kasık ağrım var çünkü.psikolojik de olabilir.
aramıza hg canım..inş hayırlı haberlerini alırız..
inş değildir ve miniğin sana tutunmuşturr..:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?