Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

4 günüm varr....
kırmızılar gelirsee..tüpbebek yolu bize görünecekk..
allahım bana yardım et:Saruboceq:

İnşALLah böyLe bişeye gereK kaLmaz..
ßeLkide Raßßim sana hayırLı sağLıkLı bi evLat nasip etmiştir..
Hakkında hayırLısı oLsun cNm inş hamiLesindir..

selamlar herkese
öncelikle rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin forumda az dolaşıyodum buraya takıldı gözüm hamişlik belirtileriyle adet belirtileri birbirine çok yakındır 3 çocuk annesiyim nacizane bişi önercem eğer dijital tartılarınız varsa vekilonuz ani değişiklere uğramıyosa günlük tartılmanızı tavsiye ederim.. çünkü hamileliğin ilk ayında dahi herkesede dedğil ama yüksek ihtimalle çoğu anne adayında kilo artışı olmakta.. mesela ben ilk ay 1. 5 kilo kadar alırdım .. sadece bi tavsiye .. çünkü ilk dönemlerden itibaren rahim büyümeye başlıyor .. herkes için geçerli olmasa bile çoğunluk için inş bi umut olur ve .. adet gününü beklemek zordur bilirim.. hepinizin kucakları sağlıklı bebeişlerle dolsun inşallah

tavsiyen için çok teşekkür ederim canım..allahı çocuklarına sağlık sıhhat versin..
allah razı olsun:1hug:

gurbetgüzeli beni de ekler misin 13 ekim beklenmeyen adet günü.bir deneme ile olacak mı bakalım.düşük sonrası beklemenin 3. ayındayım.perhiz bu ay bitiyor ama belki olur.kasık ağrım var çünkü.psikolojik de olabilir.

merhaba bende aranıza yeni katıldım bende folikasit kullanmaya başladım ama başladığım ay adetim 4 gün önce oldu normal 2 gün önce olurdu hafta sonunu bekliyorum bakalım inşallah ii haberler alırız

slm kızlar doğrusu hemen tartıya koştum sırnaşık şey yarım kilo fazlalığım var sadece.Bu arada göğüslerim baya ağrıyo sağ kasığıma bazen batma oluyo dün pıt pıt etti bugün bişey yok bu aralar karnımda şiş ve bugün midem bulandı baya.inşallah psikolojik değildir kızlar :Saruboceq:

merhaba bende aranıza yeni katıldım bende folikasit kullanmaya başladım ama başladığım ay adetim 4 gün önce oldu normal 2 gün önce olurdu hafta sonunu bekliyorum bakalım inşallah ii haberler alırız
aramıza hg canım..inş hayırlı haberlerini alırız..

inş değildir ve miniğin sana tutunmuşturr..:Saruboceq:

ay inşş bu sefer miniğin sana sımsıkı tutunur tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…