Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

senağlamaiçim çok acıyo kızlar ağlamak fayda etmesede bu ay çok umutluydum senağlama okadar dikkat ettik ama senağlama yok yine kocaman yok neden olmuyor allahımdan tek şey istedim oda doktora gitmemek çok moralim bozuk annemi bile arayamıyorum ağlamaktan ne diyicem ona yine olmadı neden yaaaa

ne oldu kuzum adet mi oldun???

bayanseyma
lütfen canım kendini böyle bırakma.ağlayıp kendini harab etme.vardır allahın bir bildiği..
hayırlı zamanı beklıyor..inş gelecek ay olur.
doktora gitsen bile ne olacak.öyle kendini şartlandırma..
inş rabbim aratmadan verir.bak ben senelerdir bekliyorum..doktorlar testler ameliyatlar filmler.ne istersen var bende.lütfen sabırlı oll

yok kızlar bilmiyorum ama bu ay çok dikkat ettim ben gerçekten çok umutluydum sağolun desteğiniz için ama okadar yanlızım ki koca ist. bir arkadaşım bile yok sonunda çıldırıcam galibaa çocuğumda yokk hayırlı değil belki biliyorum ama çok kötü bir ruh hali bu ezan okunuyor allahtan tek duam herkesin gönlüne göre versin birşey biliyor demekki ama işte bu ayda gitti :gitme: malesef kafaya takmama meselesini yapamıyoruz korkuyorum kızlar ya olmassa mafoldumben

cnm daha önceden doktora gittinmi

bende 7-12 arasi adet olmam gerekiyor.eylül ayinda calistik Ramazan boyunca ve kadir gecesi allaha cok dua ettim ve benim icin dua etiller.Allahim insallah kabul etmistir...Heycanla bekliyorum adet günümü..Simdilik belirtilerim..1 bucuk hafta önce durduk yere resmen pembe kivamli bir akinti..ayni haftada 2gün sonra spor yaptiktan sonra cok az bir kanama.ertesi gün kasigimda ara ara siddetli agri Gögüslerde dolgunluk uclarinda yara hissi ve özellikle geceleri hassasiyet,kasigimda bugün baslayan adet sancisina benzer bir agri.ve 1 haftadir cok yogun birsekilde cok sivi akinti.hersey adet günümün gecmesine bagli:))))ALLAHIM ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN HAYIRLI EVLATLAR.ben 4 senedir bekliyorum...

canım yapma böyle lütfen.bak ben gurbetteyim olduğum yerde kimsem yok.senelerdir bebeğimi bekliyorum o da gelmiyor..ama yine de rabbimden ümidimi kesmiş değilim.lütfen öyle çıldıracam falan deme nolur..güçlü ol.inş gelecek ay olur.daha yeni evlisin.inş en ykın zamanda olur.biz senin arkadaşınız...yalnız değilsinn

cnm daha önceden doktora gittinmi

gittim ama şimdi birşey okudum kansızlık hamile kalamamayı tetiklermiş 4 gün önce kan sayımında kansız olduğum için doktor ilaç verdi şimdi öğrendim bunu netten bakın sizde kan sayımı yaptırın kızlar bakın yazı şöyle::::Toplumumuzda en sık rastlanan hamileliği komplike edebilecek hastalıklar arasında anemi (kansızlık), diyabet (şeker hastalığı), guatr, kalp romatizması ve doğuştan kalp kapak sorunları gelmektedir. Ayrıca enfeksiyon hastalıklarının bazıları da oluşacak hamilelik için çok ciddi riskler oluşturur. Bunların başlıcaları kızamıkçık, suçiçeği, kabakulak enfeksiyonlarıdır. Bu enfeksiyonlar erken hamilelik döneminde geçirildiğinde bebeğin sakat kalmasına ya da hamileliğin düşükle sonlanmasına neden olabilecek enfeksiyonlardır.

hadi hayırlısı canım.inş olurrrr

sağol cnm ama sen bilirsin insanın psikolojisi değişiyor yanlızlıktan olmadık şeylere ağlıyosun vs... allahtan bende ümidimi kesmek istemiyorum belki daha iyi koşullarda olucak bebeğim ne diyimmm yukarıda paylaştığım yazıdan sonra kendime geldim boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…