- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.821
dün demiştim ya grip gibiyim diye, anlamadım uyuyakalmışım.
bi ara uyandım eşim yatağa götürdü, gözümü açamadım.
hayret bişey yaaa kendimi dövesim var şu anklava:
devam tabi, bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.dur bakalım çalışmaya devam.pes etmek yok.bundada vardır bir hayır.daha gıdaklama günümüz bitti sayılmaz ayol.devamm...:hulya:
ÇaLış ÇaLış ÇaLışşş Nereye kaDar yaHuuu ..
Sırf Çocuk için iLişkiye girMeyin dio uzManLar ama öLe oLuo..
Oyüzden hiç zevk verMio..
YumurtLama gününü hesapLa aman o anLArı kaÇırma..
KuruLmuş saat gißiyiz..
ßi geLsin şuveLet ben ona yapacağımı biLirim : )
o konuda haklısın, insan gergin ve ruhsuz oluyor :)ÇaLış ÇaLış ÇaLışşş Nereye kaDar yaHuuu ..
Sırf Çocuk için iLişkiye girMeyin dio uzManLar ama öLe oLuo..
Oyüzden hiç zevk verMio..
YumurtLama gününü hesapLa aman o anLArı kaÇırma..
KuruLmuş saat gißiyiz..
ßi geLsin şuveLet ben ona yapacağımı biLirim : )
o konuda haklısın, insan gergin ve ruhsuz oluyor :)
tşk ederim. yani düşünsenize en azından şunlar oluyor.çok tatlısın ya gerçekten öyle kurulmuş saat gibiyiz kendimizi yıpratıyoruz ve olacağı varsada olmuyor sanki ama elimizde değilki takmamak....
bendensin o zaman :1no2:yumurtanın tam olarak ne zaman çatladığını kestirmek güçtür ama tahminen hangi günler çatlayabileceğini kestirebilirsin. Genelde yumurtanın çok büyüdüğü ve çatladığı dönem kasıkların her ikisinde veya birisinde ağrı olur. Sürekli bir ağrıdır bu diğer bir belirti de akıntıdaki artıştır. Bu günlerde ilişkiye girmek gebe kalma ihtimalini artırır.
Ama çatlayıp çatlamadığını anlamanın en kestirme yolu adetin bittikten sonra doktora gidip yumurta takibi yaptırman o sana söyleyecektir ne zaman çatlayacağını ya da çatlama problemi varsa iğne tavsiye edecektir. Normalde kendiliğinden çatlıyorsa iğneye gerek yok zaten. Eğer yumurta büyümesine rağmen çatlamazsa, kasıklardaki ağrı devam ediyor ve bazen de bel ağrısı yapıyor. Yumurta çatladığında kasık ağrısı geçiyor eğer ymurtlama günleri geçmesine rağmen kasık ağrın devam ederse çatlamamış olma ihtimali var.
alıntıdır.
anammm anammm dün bende de ağrı vardı. kıs yımırta çatladımı?:uhm: ama dün ekşın yaşamadık akannehirbiz neyyyy gittimi ay da???akannehir
yumurtladıktan kaç gün sora çatlama oluyor ki???
Kızlar o konuda ben de size tamamıyle katılıyorum.
Neticede zevk için olunca zaten kendiliğinden oluyor ama çocuk için olunca cidden kurulu saat gibiyiz;işte yumurta günüm geldi şu saate kadar çalışmamız lazım gibi..Benim eşimde şaşmıştı o hallerime çok yorgun olmama rağmen adamcağızı ben sıkıştıyordum :))
Sonrada ayakları havaya dikmeler;popo altına yastık koymalar ee haliyle öyle yatıncada herşeyi eşime söylüyordum:)) Neticede Rabbim verdi hayırlısıyla tamamına da erdirsin inşallah ve tez zamanlarda sizlerin göbüşlerinize de gelsin melekler!
ßen 24 saat içinde die oKumuştum sanki bi yerDe..
iLk öNce beyaz akışkan bi akıntı geLio bu yumurtLAdığıMzn işaretii..
Sonra 24 saat içinde sarı renKLi sümükümsü bi akıntı geLiomuş bu da çatLAdığının işareti..
24 saat ise problem yok. :) değerlendirdik.
bu arada vcut ısısı nasıl oluyordu. bende artış var her gün.
36.4 36.5 36.6 bugunkü:uhm:
yumurtladıktan kaç gün sora çatlama oluyor ki???
Amin cNm duaLArını ekSik etMe haMişLErin duaLarı kaßuL oLurmuş:Saruboceq:
Senin de Raßßim hayırLısıyLa eLine aLmayı nasip etsin inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?