Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

günaydın kızlar adetime daha 2 hafta var ama kasıklarımın agrısından gece uyuyamadım şuanda midem bir tuhaf gögüs agrım akşam vardı ama şimdi agrımıyor ne olabilir??

merhaba arkadaşlar bişay sorabilirmiyim tutunma kanaması hakkında bilginiz varmı ben klomen +ovitrelle tedavisi görüyorum.iğne vurunalı 15 gün oldu bu ay doktorumda bizde çok ümitliydik ve gebelik belirtilerim vardı...ama bu sabah kalktığımda kahverengi bi leke gelmişti ve o leke az az devam ediyo.normalde adetim böyle başlamazdı...yarın olmalıydım aslında ama yarın bi imtihanım olduğu için bu ay 2 kutu progestan içtim.dr progestan içtiğin sürece olmazsın demişti ama ben leke gördüm...kan tahlili verdim bugün öğlen...saat 2.5 ta alcam.bu ayda ümidimi yitirdim ama içimde şüphe kalmasın die yaptırdım işte bakalım hayırlısı...

benimde 2 hafta var ama öyle belirtiler daha başlamadı havalr birden soğudu ya belki üşütmüşsündür.benim geçen ay ağrılarım fln erken başlamıştı ama bişi çıkmadı

Son düzenleme:

Benim bilgim yok ama insallah güzel sonuclar alirsin canim

ay allahım neden bu kaynanalar hiç sevilmiyor :))
kaydirigubbakcemile3

amannnn gızlar ne diyonuz yaaaa kötü denk gelnmiş kahvekoliğim canım benımmmmmm tif yaaa
akşam geliyorlar. tamda gıdaklama günüme denk geldi ama eşimle plan yaptık bizim uykumuz geldi diycez. onlar zaten yattığı an uyuyan tipler. banyo sesini faln duyacaklarını sanmıyorum. bakalım...

ben severım kayınvalıdemı her gelısınde arar sorar musaıt mısın der hehe

kahvekolıgım nasıl yanyanayken anlasabılıyor musun barı ne kadar kalacaklar kı gelınce cok kalırlar mı
ne güzel. inan o kadar özeniyorum ki sizin gibilere. o yaklaşmaya çalışır ben gayet mesafeliyimdir, uzun hikaye.
tabiki de olması gereken evin hanımını aramaktır beyi nerden bilir ev müsaitmidir hanımın canı hizmet etmek istiyormudur aynı sorunu bende yaşıyorum cnm yaaaasenağlama
bu sefer bu nezaket kuralını ona öğretmeye çalışacağım ama.

ayy hadi hayırlısı niş.bebiş vardır az leke geliyorsa tutnma kanamısı oluyo genelde ama 2 kutu hap içtiysen olmayabilir belki inş.hamişsindir de güzel haberler alırız ve hep öyle gider herkes için:))

günaydın kızlar adetime daha 2 hafta var ama kasıklarımın agrısından gece uyuyamadım şuanda midem bir tuhaf gögüs agrım akşam vardı ama şimdi agrımıyor ne olabilir??

canom muhtemelen yumurtalıklarında bişeyler oluyo ya büyüyolar yada çatlıyolar...kasık ağrısı genelde çatlama zamanında oluyoda bende...

17 ağustosu hatırlattı.. insanın tüm planları nasılda değişiyor dimi =( 4,4 ü bu şekilde hissettik bakalım 7 üstü diyolar onda napıcaz.. ist öyle bi depremi kaldıramaz ki 4,4 olanda 5 sn yerine 20 30 saniye sürse çatlaklar oluşurdu bence.. net hissettik çünkü İst / Avcılar olarak =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…