Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

hesaplamalarıma göre 27 eylül 2 ekim arasıydı yumurtlama tarihlerim dünde sümüksü bir akıntı geldi şiddetli bir agrıyla yani geçmi yumurtluyorum??
geç yumurtlamış olabilirsin o zaman. sümüksü akıntı ve kasık ağrısı bunun belirtisi oluyor.

Kahvekolık bu isimlerimizin yanındakı kalplerın sayısı neyi ifade ediyor bende ıkı dene sende 4 dene
canım benim eski üye olmam tecrübe puanım falan o kalpleri arttırıyor. sen daha çömezsin ya -tatlicadiarzu-

Ben çok korktum depremdeğğğğğğğğğğn
Allah bi daha yaşatmasın. sabaha kadar gözüme uyku girmedi.

HAHA nilüfer olmuşum ben :roflol: ii oldu sıkılmıştım papatyadan tam isabet sevmemde ztn papatyayı pis kokuyo öff

ben k.çekmecedeyim, avcılarda deprem bölgesi. insanın hayatı pamuk ipliğine bağlıymış bunu dün gece bikez daha idrak ettim. ve şoka girip bakakalıyorsun. o kadar aciziz ki aslında. uykuda yakalanmayız inşallah Allahım sen koru.

ayy hadi hayırlısı niş.bebiş vardır az leke geliyorsa tutnma kanamısı oluyo genelde ama 2 kutu hap içtiysen olmayabilir belki inş.hamişsindir de güzel haberler alırız ve hep öyle gider herkes için:))

inşallah yaa şuan saatler geçmiyo.normalde ben böyle biri değildim aslında ama bebiş sevdası böyle bişeymiş.ilk aylarda hiç umursamıyodum adet olunca...ama zaman geçtikçe sonuç alamayınca insanın içini korku kaplıyo daha ne kadar uğraşacağımızı bilmemek yoruyo...ama takdiri ilahi.nasipte ne zaman varsa o zaman olur...ne bigün önce nede bigün sonra...allah hayırlısını versin geç olsun güç olmasın inş.

aynen öyle, sen belirtilerini yazacaktın?

canim benim pek belirtim yok. Sadece gögüslerim günüm gectikden sonra cok acimaya basladi birde gebelikle alakasi varmi bilmiyorum ama benim normalde ergenlikde bile sivilcem hic cikmamisti bu ay sivilcelendim. Arada kasiklarimda agri oluyo. Baska bisi yok . akintida pek yok.

herkste farklı farklı ıste canım ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…