- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.161
geç yumurtlamış olabilirsin o zaman. sümüksü akıntı ve kasık ağrısı bunun belirtisi oluyor.hesaplamalarıma göre 27 eylül 2 ekim arasıydı yumurtlama tarihlerim dünde sümüksü bir akıntı geldi şiddetli bir agrıyla yani geçmi yumurtluyorum??
canım benim eski üye olmam tecrübe puanım falan o kalpleri arttırıyor. sen daha çömezsin ya -tatlicadiarzu-Kahvekolık bu isimlerimizin yanındakı kalplerın sayısı neyi ifade ediyor bende ıkı dene sende 4 dene
Allah bi daha yaşatmasın. sabaha kadar gözüme uyku girmedi.Ben çok korktum depremdeğğğğğğğğğğn
HAHA nilüfer olmuşum ben :roflol: ii oldu sıkılmıştım papatyadan tam isabet sevmemde ztn papatyayı pis kokuyo öff
Kızlarrrrrr canım çok çikolata istiyooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ben k.çekmecedeyim, avcılarda deprem bölgesi. insanın hayatı pamuk ipliğine bağlıymış bunu dün gece bikez daha idrak ettim. ve şoka girip bakakalıyorsun. o kadar aciziz ki aslında. uykuda yakalanmayız inşallah Allahım sen koru.17 ağustosu hatırlattı.. insanın tüm planları nasılda değişiyor dimi =( 4,4 ü bu şekilde hissettik bakalım 7 üstü diyolar onda napıcaz.. ist öyle bi depremi kaldıramaz ki4,4 olanda 5 sn yerine 20 30 saniye sürse çatlaklar oluşurdu bence.. net hissettik çünkü İst / Avcılar olarak =)
Kıslar bi rüya gördüm sizle paylasayım..
Ruyamda kendi nüfus cüzdanımı gördüm maviydi..
ayy hadi hayırlısı niş.bebiş vardır az leke geliyorsa tutnma kanamısı oluyo genelde ama 2 kutu hap içtiysen olmayabilir belki inş.hamişsindir de güzel haberler alırız ve hep öyle gider herkes için:))
Kıslar bi rüya gördüm sizle paylasayım..
Ruyamda kendi nüfus cüzdanımı gördüm maviydi..
acaba oğlun mu olacak :teytey:
nee ? :uhm:KIR ÇİÇEEEE OLDUGU İÇİN KEDİ KÜPEK ÜSTÜNE ÇİŞ EDER ONDAN KOKAR sırnaşık şey
sağol canım amin.istanbullu arkadaşlar geçmiş olsun. Rabbim hepimizi korusun her türlü felaketten..:Saruboceq:
[sıze="2"]
hayır olsun inşallah..:saruboceq:[/sıze]
aynen öyle, sen belirtilerini yazacaktın?ay kizlar masallah okadr cok kisi var ki kafam karisiyo kim kim diye :) sempatiksalakcinni
aynen öyle, sen belirtilerini yazacaktın?
canim benim pek belirtim yok. Sadece gögüslerim günüm gectikden sonra cok acimaya basladi birde gebelikle alakasi varmi bilmiyorum ama benim normalde ergenlikde bile sivilcem hic cikmamisti bu ay sivilcelendim. Arada kasiklarimda agri oluyo. Baska bisi yok . Akintida pek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?