- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.181
herkste farklı farklı ıste canım ya..
göğüs her kadındaki ortak belirti galiba.canim benim pek belirtim yok. Sadece gögüslerim günüm gectikden sonra cok acimaya basladi birde gebelikle alakasi varmi bilmiyorum ama benim normalde ergenlikde bile sivilcem hic cikmamisti bu ay sivilcelendim. Arada kasiklarimda agri oluyo. Baska bisi yok . akintida pek yok.
göğüs her kadındaki ortak belirti galiba.
bu arada tebrik ederim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
kızlarrrr merhaba test yaptım silik çizgi çıktı bu ay tuttu....:lepi:kızıma kardeş geliyor
ayyy çok teşekkür ederim darısı tüm bekleyen arkadaşlara rabbim inşallah onlarada nasip eder
kızlarrrr merhaba test yaptım silik çizgi çıktı bu ay tuttu....:lepi:kızıma kardeş geliyor
ayyy çok teşekkür ederim darısı tüm bekleyen arkadaşlara rabbim inşallah onlarada nasip eder
ANAA TEBRIK EDERIM CANM HAYIRLISIIIIIIIIIIII OLSUN :lepi::teytey::teytey::sm_cool:
ne kadar güzel bir haber bu.kızlarrrr merhaba test yaptım silik çizgi çıktı bu ay tuttu....:lepi:kızıma kardeş geliyor
:Saruboceq:İnşallah arkadaşlar inşallah tüm kalbimle dua ediyorum allah isteyen herkese nasip etsin.
9 yıl aradan sonra sanki ilk defa hamile kalmış gibi şaşkınım
sanki senin de mutlu haberlerin olacak... bizde böle oynucasss... bana öle geliyor...
:teytey::sm_cool::teytey::sm_cool::teytey::sm_cool::teytey::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?