- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.201
selam kızlar lısteyı goremedım ama hamıle olanları tebrık edıyorum :)
Bende 12 yıl aradan sonra muhteşem bir dönüş yapmak istiyorum.Lütfennnn :Saruboceq:
Gözün aydın Allah tamamına erdirsin canım
liste ilk sayfada canımcım.selam kızlar lısteyı goremedım ama hamıle olanları tebrık edıyorum :)
canım ay boyunca yaptıklarını ve belirtilerini de yazar mısın?:Saruboceq:İnşallah arkadaşlar inşallah tüm kalbimle dua ediyorum allah isteyen herkese nasip etsin.
9 yıl aradan sonra sanki ilk defa hamile kalmış gibi şaşkınım
inşallah gülümmmmmmmmrabbim bana mustafa kemal ataturk gibi bi evlat versın de bu zirzopları halletsın.
ekimin 4 ü oldu.
diğer arkadaşlarımız neden yazmıyor sonucunu acaba?
Canım bizde 1 hafta sonra durum bildirimi yapcaz
Ben epilasyona gidiyorum,haftasonu randevum vardı hamiş kalmak istediğimi söyleyince yapmadı olmaz dedi naniknanik
Test yaptır dedi,bende çıkmaz daha günüme var dedim,ne dersin çıkarmıydiki acep
Canım bizde 1 hafta sonra durum bildirimi yapcaz
Ben epilasyona gidiyorum,haftasonu randevum vardı hamiş kalmak istediğimi söyleyince yapmadı olmaz dedi naniknanik
Test yaptır dedi,bende çıkmaz daha günüme var dedim,ne dersin çıkarmıydiki acep
bu ayki arkadaşlar çetin ceviz çıktı. regl tarihlerinin geçmesini bekliyorlar geneldeşutarafagitti
garantiye alıyorlar kendilerini bekliyorlar bekliyorlar bekliyorlar
ama biz meraktan çatlıyorusssssssssss:roflol:
kızlarrrr merhaba test yaptım silik çizgi çıktı bu ay tuttu....:lepi:kızıma kardeş geliyor
peki, en garanti sonuç için günümüzden sonra ne kadar beklememiz lazım?
yok çıkmas testte şimdi sen de bilmiiiimisin gülüm lazer hamiş kalmayı dusunuyosan ettirmeyecesun sakınnn haaaaaaaaa
ben de başlamayı dusunuyodum bu yuzden gıtmedım
havuza da başlıcaktım hatta ama dedım enfeksıyon fılan kaparım Allah korusun korktum da gitmedim..
bende epilasyonu yarım bıraktım bebek için... devam etsem şimdiye biterdi.
4 gün daha bekle sora git.
ya bebek var saaaaa:uhm::dilcikar::uhm:
peki, en garanti sonuç için günümüzden sonra ne kadar beklememiz lazım?
Haklısınız kıslar beklemekten başka şansım yok.Zaten hamişlikten sonra devam etmeye karar verdimde.Bende fırsat ve bahane varken test yaptırsamıydım diyorum.
Yav bu günü gelen kızlar nasıl sabrediyor,ben bilem dayanamıyorum
öğretmenliği m bu sene yine yattı hanımlarohaoldumsmile off çocukta yok zaten ne sıkıcı :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?