Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

selam kızlar lısteyı goremedım ama hamıle olanları tebrık edıyorum :)
liste ilk sayfada canımcım.

:Saruboceq:İnşallah arkadaşlar inşallah tüm kalbimle dua ediyorum allah isteyen herkese nasip etsin.

9 yıl aradan sonra sanki ilk defa hamile kalmış gibi şaşkınım
canım ay boyunca yaptıklarını ve belirtilerini de yazar mısın?

inşallah gülümmmmmmmmrabbim bana mustafa kemal ataturk gibi bi evlat versın de bu zirzopları halletsın.

Canım bizde 1 hafta sonra durum bildirimi yapcaz

Ben epilasyona gidiyorum,haftasonu randevum vardı hamiş kalmak istediğimi söyleyince yapmadı olmaz dedi naniknanik
Test yaptır dedi,bende çıkmaz daha günüme var dedim,ne dersin çıkarmıydiki acep

ekimin 4 ü oldu.
diğer arkadaşlarımız neden yazmıyor sonucunu acaba?

bu ayki arkadaşlar çetin ceviz çıktı. regl tarihlerinin geçmesini bekliyorlar geneldeşutarafagitti
garantiye alıyorlar kendilerini bekliyorlar bekliyorlar bekliyorlar
ama biz meraktan çatlıyorusssssssssss:roflol:

yok çıkmas testte şimdi sen de bilmiiiimisin gülüm lazer hamiş kalmayı dusunuyosan ettirmeyecesun sakınnn haaaaaaaaa
ben de başlamayı dusunuyodum bu yuzden gıtmedım
havuza da başlıcaktım hatta ama dedım enfeksıyon fılan kaparım Allah korusun korktum da gitmedim..

bende epilasyonu yarım bıraktım bebek için... devam etsem şimdiye biterdi.
4 gün daha bekle sora git.
ya bebek var saaaaa:uhm::dilcikar::uhm:

bu ayki arkadaşlar çetin ceviz çıktı. regl tarihlerinin geçmesini bekliyorlar geneldeşutarafagitti
garantiye alıyorlar kendilerini bekliyorlar bekliyorlar bekliyorlar
ama biz meraktan çatlıyorusssssssssss:roflol:

peki, en garanti sonuç için günümüzden sonra ne kadar beklememiz lazım?

kızlarrrr merhaba test yaptım silik çizgi çıktı bu ay tuttu....:lepi:kızıma kardeş geliyor

hayırlı olsun, darısı başımıza. seninde adet günün benle aynıymış, sen erken test yaptırdın galiba, şüphelenmişmiydin? benim hiçbir belirtim yok. özellikle göğüslerim bastırınca bile acımıyor. yanı boşuna ümitlenmiyeyim demi

öğretmenliği m bu sene yine yattı hanımlar ohaoldumsmile off çocukta yok zaten ne sıkıcı :umursamaz:

bende epilasyonu yarım bıraktım bebek için... devam etsem şimdiye biterdi.
4 gün daha bekle sora git.
ya bebek var saaaaa:uhm::dilcikar::uhm:

Haklısınız kıslar beklemekten başka şansım yok.Zaten hamişlikten sonra devam etmeye karar verdimde.Bende fırsat ve bahane varken test yaptırsamıydım diyorum.
Yav bu günü gelen kızlar nasıl sabrediyor,ben bilem dayanamıyorum

elmakurdu oyun bozanlık YAPMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HANI BERABER YAPCAKTIK PAZARGUNU AL SANA :tomato:laelaelaelaelae

çok ama çok teşekkür ederim tüm dualarım sizinle:Saruboceq:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kıslar hani ctesi günü kocamın yeni müdürü ve eşi lojmanı görmek için baskın yapmışlardı ya eve... müdürün eşi çoookkk sıkılmış. kimseyi tanımıyormuş. benim kojaya hanımı caar demiş. ee demekki evin dağınıklığını göz ardı etmiş:lepi:
iide 50 yaşında bayan. ben ne konuşcam ki onunlaaa:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…