Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

adetime dört gün kala belirtilerimi yazıyorum: sürekli karın ağrısı, göğüslerimin uçları değilde yanları acıyor, akıntıdan falan bihaberim hiç dikkat etmem öyle şeylere, bide başımın dönmesini çok istiyorum ama inadına taş gibiyim sapasağlam duruyor:) son 4 günde benden bu kadar....

olsun gülüm güzin abla niyetine takılırsın .. :roflol::roflol:

belki çok tatlı bi kadındır şaka bi yana iyiki de tanısmısım dersın belki..

noldu neden olmadı???
ne örtmenliği yapcaktın sen halk eğitimde. bize öğret burdan bişiler. valla gün saat gecmek bilmiyorrr-tatlicadiarzu-

ay cnm geç kaldım başvuruda bu kocinin nazları yüzünden yok yapma yok gitme sanki yurt dışına çıkıyorduk :) canım cilt bakımı güzellik öğretmeniyim ben meslek kurslarına başlarım dedim halk eğitimde öğretmenliğe çocukta olmadıya yine hiç olmadı stresten uzak olurum dedim bir iki ay bebeğe ara vericektim ama hayaller suya düştü öğretmen alınmış yanee bizim bebek çalışmalarına fulllllllllllll timeeeeeeeee devam yane

benim başım dönüyo bugun ben oturdugum yerden kalkınca bide şu an klavyede yazılar bırbırıne girdi.

gazoz da içmedim ki....:roflol:

Ah bebeğim sendemi bizimle aynı tarihtesin.

Benim belirtilerde aynı değişmedi;
Alıngan
Hassas
Kasık ağrısı
Değişken ruh hali
Ani parlama
Göğüslerde hassasiyet
Sivilce

hahahah kafana takıyorsan ondan psikolojik olabilir cnm ama inş. değildir....... o neki sen başının dönmesini istiyorsun benimki ne diyorsu biliyormusun dışarı çıkarken bana :)))) İNŞ. KUSARSIN :roflol::roflol:a.s

O zaman sende bizlere güzellik ve cilt bakım yap burada,nasıl olsa hamişlikte hepimizin ruh hali değişecek.Yok kilo aldım fil gibi oldum,çirkinleştim v.b kaydirigubbakcemile5

Ah bebeğim sendemi bizimle aynı tarihtesin.

Benim belirtilerde aynı değişmedi;
Alıngan
Hassas
Kasık ağrısı
Değişken ruh hali
Ani parlama
Göğüslerde hassasiyet
Sivilce

ayy sinir oldum şu göğüslerde hassasiyet bi bende yok galiba ne yapsam üstünden kamyon geçirsem hassaslaşırlarmı acaba Çok üzgünüm çoook :uhm:

evet ben de istiyorum kusmak olur olmaz şeyleri koklamaya başladım sözde kendimi deniyorum midem bulanıcakmı diye:) kafayı yedim galiba....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…