- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.221
elmakurdu oyun bozanlık YAPMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HANI BERABER YAPCAKTIK PAZARGUNU AL SANA :tomato:laelaelaelaelae
kıslar hani ctesi günü kocamın yeni müdürü ve eşi lojmanı görmek için baskın yapmışlardı ya eve... müdürün eşi çoookkk sıkılmış. kimseyi tanımıyormuş. benim kojaya hanımı caar demiş. ee demekki evin dağınıklığını göz ardı etmiş:lepi:
iide 50 yaşında bayan. ben ne konuşcam ki onunlaaa:uhm:
noldu neden olmadı???
ne örtmenliği yapcaktın sen halk eğitimde. bize öğret burdan bişiler. valla gün saat gecmek bilmiyorrr-tatlicadiarzu-
adetime dört gün kala belirtilerimi yazıyorum: sürekli karın ağrısı, göğüslerimin uçları değilde yanları acıyor, akıntıdan falan bihaberim hiç dikkat etmem öyle şeylere, bide başımın dönmesini çok istiyorum ama inadına taş gibiyim sapasağlam duruyor:) son 4 günde benden bu kadar....
adetime dört gün kala belirtilerimi yazıyorum: sürekli karın ağrısı, göğüslerimin uçları değilde yanları acıyor, akıntıdan falan bihaberim hiç dikkat etmem öyle şeylere, bide başımın dönmesini çok istiyorum ama inadına taş gibiyim sapasağlam duruyor:) son 4 günde benden bu kadar....
ay cnm geç kaldım başvuruda bu kocinin nazları yüzünden yok yapma yok gitme sanki yurt dışına çıkıyorduk :) canım cilt bakımı güzellik öğretmeniyim ben meslek kurslarına başlarım dedim halk eğitimde öğretmenliğe çocukta olmadıya yine hiç olmadı stresten uzak olurum dedim bir iki ay bebeğe ara vericektim ama hayaller suya düştü öğretmen alınmış yanee bizim bebek çalışmalarına fulllllllllllll timeeeeeeeee devam yane
Ah bebeğim sendemi bizimle aynı tarihtesin.
Benim belirtilerde aynı değişmedi;
Alıngan
Hassas
Kasık ağrısı
Değişken ruh hali
Ani parlama
Göğüslerde hassasiyet
Sivilce
ayy sinir oldum şu göğüslerde hassasiyet bi bende yok galiba ne yapsam üstünden kamyon geçirsem hassaslaşırlarmı acaba Çok üzgünüm çoook :uhm:
hamileyim neden midem bulanmıyomu diyosun yoksa hamilelikten mi şüpheleniyorsun arkadaşım:)evet ben de istiyorum kusmak olur olmaz şeyleri koklamaya başladım sözde kendimi deniyorum midem bulanıcakmı diye:) kafayı yedim galiba....
elmakurdumsun nezmana yapiyosun cnm sen test?
ayy sinir oldum şu göğüslerde hassasiyet bi bende yok galiba ne yapsam üstünden kamyon geçirsem hassaslaşırlarmı acaba Çok üzgünüm çoook :uhm:
Offff offff,daha çok var bebeğim pazar günü inşallah regli olmazsam :icecream:
hamileyim neden midem bulanmıyomu diyosun yoksa hamilelikten mi şüpheleniyorsun arkadaşım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?