Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

o resimi kim koydu gül gül öldüm :roflol: ben,imde sol kolumda bi gün feci ağrı ....pembe akıntı ir kere ve baş ağrısı 2 -3 gün ay inş. hamileyimdir:icecream:

sempatiksalakcinnidün rüyamda babanem bana sıra sende dedi dediii ay inş. bende hamile kalırımmm

hayırlara cıksın ınsallah canım inşallah babaanne seni seçtim pikaçu dediyse doğrudur inşallahhhhhhhh

eheheheh kaydirigubbakcemile3amin cnm inş.

o resimi kim koydu gül gül öldüm :roflol: ben,imde sol kolumda bi gün feci ağrı ....pembe akıntı ir kere ve baş ağrısı 2 -3 gün ay inş. hamileyimdir:icecream:
gördüğümde bende gözlerime inanamamıştım.
şimdi düşündüm de ordan doğrulurken ne kadar malzeme varsa dökülür kiigamyoncuiremsu

benım de dökülüyor ..zaten yatmaıyorum oyle 1 saat ..

esım dedı dun gece ayrıca cok ruhsuz bır ılıskıydı ne zırmuş sessiz sedasız yapmak yahu

dedı sen ıstemıyorsun bebek herhalde dedım neden dedı baksana hıc yatmıyorsun beklemıyorsun..

ılla yatıp beklemek mı lazım :)

kızlar biraz yatmak lazım bacakları da havaya kaldırıp beklersek daha iyi...hemen kalkınca akıyor tabi..ama benim arkadaşıma doktor demişti ki aksın bir şey olmaz 1 damlası yeter onun..
ayyy kızlar inş rabbim bu ay yüzümüze bakar....

sumak şimdi sana nasıl şakalar yapasım geldi ama susayım en iyisi sırnaşık şey
leylek burda olsaydı neler derdi -tatlicadiarzu-
ben olayı oturma odasında gerçekleştirip tv izleyerek beklemeyi düşünüyorum
zira yatak odasında kendi başıma canım sıkılıyor :)
bekle tabi yıkama hemen malzeme ne kadar çok içeri giderse o kadar ihtimal artar :)

evvetttttttttttt
kizlar iliski esnasin ayni resim deki gibi durursaniz rahim agzi ile penis birlesiyor agiz kisimlari ve penis iceri tazyikliyor spermleriii bilmeyenlere duyurulur gidenler gidiyor zaten gitmeyenlerde hali ile disari akiyorrrrr-tatlicadiarzu-

hehe sus en ıyısı ,ya cok zor beklemek ,o görüntü cok komik -tatlicadiarzu-

esımı de gönder mıyorum gıtme bekle dıyorum o kalkıyo bende kalkıyorum

artık beklıyım dıcem ama benım gectı yumurtlama gunlerım sanırım eyvahedigeldismile

benimkide bayrama denk geldi başka evde rahat banyo yapamamanın korkusuyla geçti gitti. bikaç güne de adet olurum ekime kısmetse..

bakalımbenım ya 28 sıınde yada ekım 1 de olursam eger hasta olursam tekrar ekımın sonunda :)

bakalımbenım ya 28 sıınde yada ekım 1 de olursam eger hasta olursam tekrar ekımın sonunda :)
pathem rüyasında seni görmüştü değil mi sarissanın ardından?
hatırladın mı? ayy hadi bakalım inşallah adet olmazsın
arkandan da ben gelirim beraber büyütürüz ayy :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…