Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

evet benı gormustu sahi ,insallah olur bu ay olsun dıye cok dua ettım .

bu ay olsun ıstıyorum cok nıye bılmıyorum 18 ekımde evlılık yıldönümüm..

ikinci yılım biterken bebegımle olsun ıstıyorum ama kısmet.

cok calıstık ama yumurtlama gunlerı degıldı ve dedıgım gıbı hep kalktım ..

insallah olur Allah büyük :)

gel kız belkı bırımızın kızı bırımınız oğlu olur he nedersın aklinialirimsmile

valla aynı şakayı ben yapacaktım efeye alırım senin kızını sempatiksalakcinni
peki ateşini falan ölçtn mü, belki farklı gün yumurtlamışsındır senin matematiğine uymuyordur, belli olmaz, ne güzel olur:) aslında keşke yıldönümünde öğrenme şansın olsaydı ama takvimin uymuyor işte. bu arada o ekşınlı konuyu sen mi demiştin hatırlamıyorum ama para toplayan bi üye vardı arkadaşı onunla ilgili topic açmış. haber vereyim dedim. ben o olayı anlayamadım gerçi de.

Ya benım Mert'im olursa sempatiksalakcinni

yok ateş fılan ölçmedım benım yumurtlama günlerim ağrılı sancııl geçer oradan bılıyorum :)

gıttım baktım hemeen topiğe ,kapanır bırazdan bu konuda ne kadındı yahu :)

sen kız istiyodun gibi hatırlamışım bi an. pardon. Mert çok güzel isim zevkli arkadaşım benim.
ben hiç anlamıyorum yumurtladığımı falan kendimi dinlemiyorum galiba.

bu hangi topikte merak ettim ben de bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3

kız ıstıyorum erkekte hehe

kız ıstıyorum ama nıyeyse gıdıp erkek bebeklerını sevıyorum -tatlicadiarzu-

kız olursa Masal
erkek olursa Mert dedik ama bakalım

eşim de erkek ıstıyor ama kız bebeklerını sevıyor -tatlicadiarzu-

tersiz biz yhu ,ne olursa kabulum yeter kı saglıklı olsun hayırlısıyla :Saruboceq:

ben dınlemıyorum kednımı sankı her an adet olacakmısım gıbı kasıklarım agrıyor ,bazen o kadar agrıyor kı agrı kesıcı fılan ıcıyorum düşün yanı :bbo:

bu hangi topikte merak ettim ben de bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3
burda canım:
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/391781-hazinson-ilgili.html

bende erkek ister kız severim :roflol:
isimler süper hemde çok uyumlu iyi düşünmüşsünüz.kaydirigubbakcemile5

Masal heryerde var atık ama o bizim masalımız olacak 8 yıl boyunca cektıgımız çilenin meyvesi :)

aslında ben hep cıkarken de Ömre Bedel olacak dıyordum hep hep hep

bır gun bı baktım bır dizi cıkmış ismi Ömre Bedel ..sinir oldum ..

vazgecmış degılım ama Masal daha yakın..

Ben de Efe ısmını cok begenırım hatta aklımdan gecen ılk ısımdı ,ama eşimin kötü bir anısı var istemedı Mert olsun ıstedık ikinci düşündüğümüz isim :)

bakalım ne olursa ,çok merak edıyorum oldu mu hamılemiyim ne zaman olucam ccınsıyetı ne olacak :)

doktorum vajınal tablet verdı onu bıle kullanamıyorum ya hamıleysem dıye uff :)

benim kendimle ilgili bilmediğim ne çok şey varmış meğer..hiç anlamıyorum yumurtlama dönemlerimi falan.. bu siteyi keşfedene kadarda allaha emanetmişim :) benim ne zaman bebeğim olur acaba? çok merak ediyorum.bugünde çok fena midem bulanıyo birde benim adetim iyice azaldı..hele son olduğumda nerdeyse 2 gün sürdü? kızlar varmı bir yorumunuz?

ağrı kesici almamaya çalış dayan:çok üzgünüm: ben artık sadece adet günümde ağrı kesici alıyorum o da parol vermidon tarzında olanlarıboshayallersmile

bende bildiklerimin çoğunu burda öğrendim yalnız değilsin yani :)
adetinin azalması üztüne görme olabilir diyorlar.
son adet tarihinin ilk gününü ve siklusunun kaç gün olduğun söylersen yardım edebiliriz.

BENİM ŞU MALZEME DE İYİ TUTTU HAAAAA PATENTİNİ ALAYIM KIZLAR kaydirigubbakcemile3

smear testınde kısmen ınflasmasyon goruldu mantar gıbı bırsey mı dedım daha bastı dedı :)

burda kı doktora sordum her bayanda olan ve tedavısı olmayan dedı sanırım ve neden oldugu bılınmeyen bırseymıs..

tablet kullan dedı doktorum ama okudugumda ıcerıgını gebeler kullanmasın dıyor ,regl olursam baslıcam hemen kullanmaya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…