- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
valla aynı şakayı ben yapacaktım efeye alırım senin kızını sempatiksalakcinnievet benı gormustu sahi ,insallah olur bu ay olsun dıye cok dua ettım .
bu ay olsun ıstıyorum cok nıye bılmıyorum 18 ekımde evlılık yıldönümüm..
ikinci yılım biterken bebegımle olsun ıstıyorum ama kısmet.
cok calıstık ama yumurtlama gunlerı degıldı ve dedıgım gıbı hep kalktım ..
insallah olur Allah büyük :)
gel kız belkı bırımızın kızı bırımınız oğlu olur he nedersın aklinialirimsmile
valla aynı şakayı ben yapacaktım efeye alırım senin kızını sempatiksalakcinni
peki ateşini falan ölçtn mü, belki farklı gün yumurtlamışsındır senin matematiğine uymuyordur, belli olmaz, ne güzel olur:) aslında keşke yıldönümünde öğrenme şansın olsaydı ama takvimin uymuyor işte. bu arada o ekşınlı konuyu sen mi demiştin hatırlamıyorum ama para toplayan bi üye vardı arkadaşı onunla ilgili topic açmış. haber vereyim dedim. ben o olayı anlayamadım gerçi de.
burda canım:bu hangi topikte merak ettim ben de bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3
kız ıstıyorum erkekte hehe
kız ıstıyorum ama nıyeyse gıdıp erkek bebeklerını sevıyorum -tatlicadiarzu-
kız olursa Masal
erkek olursa Mert dedik ama bakalım
eşim de erkek ıstıyor ama kız bebeklerını sevıyor -tatlicadiarzu-
tersiz biz yhu ,ne olursa kabulum yeter kı saglıklı olsun hayırlısıyla :Saruboceq:
ben dınlemıyorum kednımı sankı her an adet olacakmısım gıbı kasıklarım agrıyor ,bazen o kadar agrıyor kı agrı kesıcı fılan ıcıyorum düşün yanı :bbo:
kız ıstıyorum erkekte hehe
kız ıstıyorum ama nıyeyse gıdıp erkek bebeklerını sevıyorum -tatlicadiarzu-
kız olursa Masal
erkek olursa Mert dedik ama bakalım
eşim de erkek ıstıyor ama kız bebeklerını sevıyor -tatlicadiarzu-
tersiz biz yhu ,ne olursa kabulum yeter kı saglıklı olsun hayırlısıyla :Saruboceq:
ben dınlemıyorum kednımı sankı her an adet olacakmısım gıbı kasıklarım agrıyor ,bazen o kadar agrıyor kı agrı kesıcı fılan ıcıyorum düşün yanı :bbo:
bende bildiklerimin çoğunu burda öğrendim yalnız değilsin yani :)benim kendimle ilgili bilmediğim ne çok şey varmış meğer..hiç anlamıyorum yumurtlama dönemlerimi falan.. bu siteyi keşfedene kadarda allaha emanetmişim :) benim ne zaman bebeğim olur acaba? çok merak ediyorum.bugünde çok fena midem bulanıyo birde benim adetim iyice azaldı..hele son olduğumda nerdeyse 2 gün sürdü? kızlar varmı bir yorumunuz?
sumak şimdi sana nasıl şakalar yapasım geldi ama susayım en iyisi sırnaşık şey
leylek burda olsaydı neler derdi -tatlicadiarzu-
ben olayı oturma odasında gerçekleştirip tv izleyerek beklemeyi düşünüyorum
zira yatak odasında kendi başıma canım sıkılıyor :)
bekle tabi yıkama hemen malzeme ne kadar çok içeri giderse o kadar ihtimal artar :)
taf konu uçmuş canım silmişler hemen :)
BENİM ŞU MALZEME DE İYİ TUTTU HAAAAA PATENTİNİ ALAYIM KIZLAR kaydirigubbakcemile3
tenceree:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
hadi bizimkine de bi isim tak madem yeteneğin var -tatlicadiarzu-
sumakcan keşke dra gebeliğe zararsız bişey yaz uleyyn deseydin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?