Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

gorusuruz canım ,ama ben zaten bebek ıstıyorum dıye gıtmıstım hem de genel kontrole neyse artık :)

haydi bebeğim görüşmek üzre bende soframı kuaracagıııııım tencereeeee ocakta:)

gorusuruz canım ,ama ben zaten bebek ıstıyorum dıye gıtmıstım hem de genel kontrole neyse artık :)
bununla ilgili bi anım var bi ara anlatırım. banada salak bi doktor denk geldi .. doğum kontrol hapına başlatacaktı nerdeyse :)

haydi bebeğim görüşmek üzre bende soframı kuaracagıııııım tencereeeee ocakta:)
hadi kolay gelsin sırnaşık şey

5 eylül geçen adetimin ilk günü...27 gün... bunlar ile nasıl anlayacağızki .. off..çok mu cahilim ne?

5 eylül geçen adetimin ilk günü...27 gün... bunlar ile nasıl anlayacağızki .. off..çok mu cahilim ne?

canım google dan otomatik hesaplayıcı diye gir.ordan bi web seç,sonra son adetin ilk gününü ondan öncekinin ilk gününü ve sondan 3.adet günlerini yaz hesaplayıcı sana kaç günde adet gördüğünü ve tahmini yumurtlama günlerini çıkartıyor zaten

herkesciklerin kocişi gelmiş, herkesler yemekteymiş...
eee benimki gece çalışıyor.
nasıl bitcek bu geceler... senağlama

bu hafta sabahları değerlendirmek lasım...:kedi:

bu arada ısı takibi yapıyorum. artış yok
incir suyunu da sevmeye başladım. doğal m.suyu hayatın her döneminde içilirmi acaba???

canim senin yumurtan iki gun önce catlamisssssss kasiklarinda agri varmiiiii
5 eylül

adet baslangici6

7
8

9

10

11

12

13

14

yumurtanin catadigi gün15

Fruchtbar
16

Fruchtbar
17

Sehr fruchtbar
18

Eisprung
19

bittigi gün20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

gurbet güzeli teşekkür ederim verdiğin bilgi için..hiç ağrım falan olmadı.yumurta çatlayıncamı hamile kalmam kolaylaşır anlamadım bunu..yani benim bu ayki şansım bittimi yoksa devammı?

çok sağol gurbetim güzelim sana iki kere iş çıkardım ama kusura bakma artık..vereliniortak
bu ay yine çok çalışacaz anlaşılan:kedi::jeyyar:

gurbetgüzeli hayatım bana da yaparmısın zahmet olmaz ise tabi.. sat 11 eylül
canim siklus uzunlugunuda yaz bakayim bennnnn 26-28 0 kac gun surer duzenlimi hep esela 28 gunde birmi gelirrr
gurbet güzeli teşekkür ederim verdiğin bilgi için..hiç ağrım falan olmadı.yumurta çatlayıncamı hamile kalmam kolaylaşır anlamadım bunu..yani benim bu ayki şansım bittimi yoksa devammı?
bir dahaki ayy sen yine bak kasiklarda agri olursa kalan giden yumurta catlioyr demektirr kisiden kisiye degisiyor canim adetli iken bile yumurtayan var
çok sağol gurbetim güzelim sana iki kere iş çıkardım ama kusura bakma artık..vereliniortak
bu ay yine çok çalışacaz anlaşılan:kedi::jeyyar:
olsun ya ne demek bakarimbne siz sikilimayinnnn

gurbet güzeli bu hesaplamanın özü ne? adet siklusun kaç gün sürüyor ise ondan 14 çıkarıp,bi önceki adetinin ilk gününden itibaren okadar ilerleme mi yaptın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…