- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
malzemelerimizi sağa sola sıçratmadan tenceremize alıp üstünü kapatıp bekletiyoruz sempatiksalakcinnitenceree:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
malzemelerimizi sağa sola sıçratmadan tenceremize alıp üstünü kapatıp bekletiyoruz sempatiksalakcinni
bugün sıkıntıdan nette çok takıldım salaklaştım :)
kociş şimdi gelir ben masa hazırlamaya yollanayım.
görüşmek üzere kızlar
bununla ilgili bi anım var bi ara anlatırım. banada salak bi doktor denk geldi .. doğum kontrol hapına başlatacaktı nerdeyse :)gorusuruz canım ,ama ben zaten bebek ıstıyorum dıye gıtmıstım hem de genel kontrole neyse artık :)
hadi kolay gelsin sırnaşık şeyhaydi bebeğim görüşmek üzre bende soframı kuaracagıııııım tencereeeee ocakta:)
bende bildiklerimin çoğunu burda öğrendim yalnız değilsin yani :)
adetinin azalması üztüne görme olabilir diyorlar.
son adet tarihinin ilk gününü ve siklusunun kaç gün olduğun söylersen yardım edebiliriz.
5 eylül geçen adetimin ilk günü...27 gün... bunlar ile nasıl anlayacağızki .. off..çok mu cahilim ne?
canim senin yumurtan iki gun önce catlamisssssss kasiklarinda agri varmiiiii5 eylül geçen adetimin ilk günü...27 gün... bunlar ile nasıl anlayacağızki .. off..çok mu cahilim ne?
kac gunden gune adet oluyorsun bide her ay duzenli olman lazim bunun tutmasi icin canimmmmmmmmmcnm bu hesaplamayı benim için yaparmısın 17 eylül adet tarihim
canim siklus uzunlugunuda yaz bakayim bennnnn 26-28 0 kac gun surer duzenlimi hep esela 28 gunde birmi gelirrrgurbetgüzeli hayatım bana da yaparmısın zahmet olmaz ise tabi.. sat 11 eylül
bir dahaki ayy sen yine bak kasiklarda agri olursa kalan giden yumurta catlioyr demektirr kisiden kisiye degisiyor canim adetli iken bile yumurtayan vargurbet güzeli teşekkür ederim verdiğin bilgi için..hiç ağrım falan olmadı.yumurta çatlayıncamı hamile kalmam kolaylaşır anlamadım bunu..yani benim bu ayki şansım bittimi yoksa devammı?
olsun ya ne demek bakarimbne siz sikilimayinnnnçok sağol gurbetim güzelim sana iki kere iş çıkardım ama kusura bakma artık..vereliniortak
bu ay yine çok çalışacaz anlaşılan:kedi::jeyyar:
kız nası dökülmez? aaadelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?