Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

dosthane sen nasılsın?

canım benim iyiyim.ayyyy 1 gün girmediğim topiğe neler neeler olmuş 1 saattir geçmişi okuyorum sonunda dayanamadım son sayfayı bari okuyum dedim.maşalllahhhh ne çok hamişimiz var.Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.:Saruboceq:Sen nasılsın tatlım.senden de güzel haberler bekliyoruz :teyteyna göre.test yapmadın değilmi.valla sabrına hayranım.ben olsam çatlardım herhalde.bana daha çooooooook var yahu.kafamçokkarıştı

kızlar bide ben belime bu ay yakı yapıştırmıştımm bu sitede okudumm hatta buay da olmazsa yine yakı yapıştırcam bide şu presed jelden kullancamm

iyiyim canım sağol.işyerindeyim ve uyanmaya çalışıyorum.benim adete çok var .19 ekim.bakalım hayırlısı canım.yerimsenibensen nasılsın bakalım.

[haliceden iyim nasıl olsun hyecanla bekliyoz beklenen adeti görmemeyeee...7ekimdiii benim...sana biraz daha varmışş inşşslhh ekimde olsa barii..yokdsa kasım topiği a.çvazzzkaydirigubbakcemile3

merhaba çilekli kız bizim adet önemlerimiz seninle aynı bak bende heveslendim şimdi bende bu aydan ümitliyim benimde tek belirti diyeceğim şey gögüslerim baya bi dolgunlaştı seninde öyle oldu mu?

malesefki kırmızı... sanırım artık bi tedavi gerekecek.. istanbul avrupa yakasında önerebileceğiniz bir dr var mı acaba kıslar..

canım benimde 9. ama hala doktora gitmedim gitmek istiyorum ama korkularım var birazda çekiniyorum bilmiyorum ne yapıcaam. bakalım bu ay bekleyelim sonuç ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…