Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

canım benimde 9. ama hala doktora gitmedim gitmek istiyorum ama korkularım var birazda çekiniyorum bilmiyorum ne yapıcaam. bakalım bu ay bekleyelim sonuç ne olacak.

cnm 1 yıldan önce genelde tedavi uygulamak istemiyorlar ama 6 aya da indirilebilirmiş bu ben çok bebek istediğim için başlarız istersen dedi prolaktinim yüksek çıkmıştı hap verdi bu kez düştü yumurtam gelişmiş ama bu kez de çatlayamamış kist olmuş dedi cmt kontrole gidicem inş kistim geçmiştir bence sende gidebilirsin kontrol amaçlı

inş. geçmiştir. bende çok istiyorum gidip bir muayene olayım ama cesaret edemiyorum alttan mı kontrol ediyorlar. nasıl bakıyorlar bilirsin biraz bahsetsene.

bakalım bu ayda tutmazsa zaten ister istemez doktor yolu görünecek bana hastalık falan varsada en azından erken tedavi olurum allahım utandırmasın. inşallah bebişlerimizde çok bekletmez bizi.

zaten hamiş olsanda hasta olacakmışsın gibi olurmuş ALLAHım inş. haişsindir yarın mutlu haberini alırız

evet annem de öyle diyor aynı adet olucakmışsın gibiymiş,ama ne biliyim fazla ümitlenmiyim de yine de..inşallah öyledir canım,ama bu gece de herşey olabilir bakalım,kısmetse cumaya yaparım test heralde

bir gidip geldim bu topik çok hızlı ilerliyor.7 si derken geldi çattı o büyük gün.karnım şişti davul gibi şişti.hadi bakalım güzel heberler tez zamanda görünün:))

dilekleri gerçek olan tüm arkadasları tebrik ediyorum
umarım bebişlerini sağlıkla kucaklarına alırlar
darısı bizlere a.s.
bende merakla bekliyorum hem kendiminkini hem sizleri
BU ARDA HALA LİSTEDE YOKUM 18 EKİM :bbo:

ins bakalim kacirmam biraz erken cikti ama silik te olsa ara sira deneyecegim testim az belkide yakalayamayabilirim hayirlisi hakkimizdaaa

Ben hala görmedim kırmızıyı. SAT 2 eylüldü. 2 ekimde bekliyodum yok =) 11 yada 12sinde test yapıcam o zamana kdr benden hbr yok. buraya girdikçe her dk test yapmak istiyorum =)) İdrarda çıkmadan kanda baktırıp sonra kimyasal şoku yememek için bekliyorum.. Ama çatlıcam yahu her dk aklım orda kaydirigubbakcemile3

bede aynı uyku tutmadı geziyorum. :)))))) senin günün geçmişşş inş. :CüvCüv: vardır bebişin
benimde dün bugün olmam lazımdı olmadı inş. olmaz sancım vardı oda kalmadı

bede aynı uyku tutmadı geziyorum. :)))))) senin günün geçmişşş inş. :CüvCüv: vardır bebişin
benimde dün bugün olmam lazımdı olmadı inş. olmaz sancım vardı oda kalmadı

Bendede oluyo hala ara ara ama ne gelen var ne giden.. inş sende de vardır :CüvCüv: aslında hayırlısı olsun demek lazım =) Merak insanı delirtebilir of poff =(

tabiki canım herseyin hayırlısı Rabbim ne zaman uygun görürse ozaman verir. ama merak ayrı bi dert 2 gün daha bekleyeceğim gelmezse yapıcam testi. testi bile aldım 1 hafta önceden. :)))))) eşim bile takılıyo sen yap ben puanlarım testini diye:))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…