- 15 Kasım 2009
- 425
- 180
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.901
tabiki canım herseyin hayırlısı Rabbim ne zaman uygun görürse ozaman verir. ama merak ayrı bi dert 2 gün daha bekleyeceğim gelmezse yapıcam testi. testi bile aldım 1 hafta önceden. :)))))) eşim bile takılıyo sen yap ben puanlarım testini diye:))))))))))))))
valla senin yine 4gün geçmiş ii dayanıyosun simdiye ben kan testi bile yaptırmıştım. :)))) aynen değisik eczanelerden alıyorum bende arkamdan konuşmasınlar diye :) ya o kadar zormuşki kardeşime gülüyodum o bunları yaşarken tabi bekardım o zamanlar. kardeşim doğurdu bile 20 günlük oldu Allahım kimsee aratmasın herkese o duyguyu yaşatsın tabi bizede
benimde öyle canım ya çok üşüyo ayaklarım birde ben van dayım tabi soğukta ama aşırı üşüme var kat kat giyiniyorum çoraplar çifter yani lahana gibiyim :))))
aslında çok yeni 5aylık evliyim o günden beri istiyoruz bakalım kısmet ne zamana. senin kaçıncı deneme?
çok üzüldüm geçmiş olsun canım. inşallah bu ay bebişin seninledir.testi ne zaman yapmayı düşünüyosun?
doğru söylüyorsun canım ya aslında yapim dioum ama cesaret edemiyorum inş. dayanırım. kız kardeşimin hamileliğinin 2.ayında bile testte çıkmıyordu. senin öncekide geç çıkmış inş. yine öle olur ve çift çizgiyi görürsün. :)
canım kusura bakmazsan çıkmam lazım yarın misafirim gelcek yatsam ii olcak.. sohbetin çok güzeldi tesekkür ederim hersey dilediğin gibi olur inş. görüşmek üzere ii gecelr
Gunaydın arkadaslar
Nasılsınız bakalım gelişme değişme olanınız varmı?
İyi haberlerle mutlu bir güne başlayalım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
BUGUN 7 EKIM..
Bismillahirrahmanirrahim.
günaydın kızlar ben hiç iyi değilim dun gece 12 gibi cok karnım ağrıdı ve midem bulandı affedersiniz ama çıkarsam rahatlayacaktım ama cıkaramadım sonra ayakta olduğum için tansiyonummu düştü anlamadım az daha dursam oyle yere kapanakcaktım hemen yataga gıttım ısın kotu yanı eşimde iş nedeniyle yurt dısında haftaya gelcek o geldıgınde de ben gitmiş olcam gerçi. annemlerde de farklı şehirde işe gelmeye halim yok ama yapılcak işler var kendımı çok kötü hissediyorum.kac gecedir kasıklarımda ağrı var sağa donsem agrıyor sola donsem agrıyor ancak sırt üstü yatabılıyorum sınırlerım bozulmaya basladı acaba hamılelık olayına gırmek ıcın erkenmı davrandım.ben çok korkmaya başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?