Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

Ben şuana kdr 5 tane yaptım son 1 tane kaldı =) 2 şer 2 şer 3 farklı eczaneden aldım ki demesinler bu karı sapık mıdır nedir diye :kedi: sonuncuyuda bekletiyorum bakalım.. çatlasamda yapmıcam..

valla senin yine 4gün geçmiş ii dayanıyosun simdiye ben kan testi bile yaptırmıştım. :)))) aynen değisik eczanelerden alıyorum bende arkamdan konuşmasınlar diye :) ya o kadar zormuşki kardeşime gülüyodum o bunları yaşarken tabi bekardım o zamanlar. kardeşim doğurdu bile 20 günlük oldu Allahım kimsee aratmasın herkese o duyguyu yaşatsın tabi bizede

Demek ki bir tek ben değilmişim =)
Amin canım tüm bekleyenlere yaşatsın inş.. Ayaklarım çivi gibi, tek çorapla üşüyorum 2 tane giyince terliyor napıcamı şaşırdım hihoyyyt

benimde öyle canım ya çok üşüyo ayaklarım birde ben van dayım tabi soğukta ama aşırı üşüme var kat kat giyiniyorum çoraplar çifter yani lahana gibiyim :))))

aslında çok yeni 5aylık evliyim o günden beri istiyoruz bakalım kısmet ne zamana. senin kaçıncı deneme?

nisanda 3. yılım biticek benim. ilk deneme =) daha önce 25 haftalık erken doğum yaptım kaybettik bebeği.. o kendiliğinden olmuştu tamamen plansız.. o zaman bu zaman hiç bi çalışma yapmadık sürekli korunduk ama ilaçla falan değil geri çekilme yada eşim korundu bakalım bu ay güya çalıştık aklinialirimsmile artık vaktide gelmiştir ztn 30 a gidiyoruz ufaktan :))

çok üzüldüm geçmiş olsun canım. inşallah bu ay bebişin seninledir.testi ne zaman yapmayı düşünüyosun?

Daha bu sabah yaptım canım Negatif =) ztn diğer hamileliğimde de tam 10. gün belirmişti çizgi. şimdi de 10 u beklicem artık. p.tesi yada salı kısmetse.. bence sende erken davranma.. yıpratıcı oluyo gerçekten.. :1no2:

doğru söylüyorsun canım ya aslında yapim dioum ama cesaret edemiyorum inş. dayanırım. kız kardeşimin hamileliğinin 2.ayında bile testte çıkmıyordu. senin öncekide geç çıkmış inş. yine öle olur ve çift çizgiyi görürsün. :)

canım kusura bakmazsan çıkmam lazım yarın misafirim gelcek yatsam ii olcak.. sohbetin çok güzeldi tesekkür ederim hersey dilediğin gibi olur inş. görüşmek üzere ii gecelr

Amiiiin hepimiz inş a.s.

Gunaydın arkadaslar
Nasılsınız bakalım gelişme değişme olanınız varmı?
İyi haberlerle mutlu bir güne başlayalım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
BUGUN 7 EKIM..
Bismillahirrahmanirrahim.

herkese günaydın bol hamiş haberli bir gün olması dileğimle hayırlı sabahlar hepinizea.s.

günaydın kızlar a.s. nasıl gidiyo? 2 hamiş haberi var sanırım geçmişi okuyamadım.hamişlerimizi tebrik ediyorum allah sağ sağlim kucaklarına almayı nasip etsin:Saruboceq: bugünde güzel haberler almak dileğiyle....

günaydın kızlar ben hiç iyi değilim dun gece 12 gibi cok karnım ağrıdı ve midem bulandı affedersiniz ama çıkarsam rahatlayacaktım ama cıkaramadım sonra ayakta olduğum için tansiyonummu düştü anlamadım az daha dursam oyle yere kapanakcaktım hemen yataga gıttım ısın kotu yanı eşimde iş nedeniyle yurt dısında haftaya gelcek o geldıgınde de ben gitmiş olcam gerçi. annemlerde de farklı şehirde işe gelmeye halim yok ama yapılcak işler var kendımı çok kötü hissediyorum.kac gecedir kasıklarımda ağrı var sağa donsem agrıyor sola donsem agrıyor ancak sırt üstü yatabılıyorum sınırlerım bozulmaya basladı acaba hamılelık olayına gırmek ıcın erkenmı davrandım.ben çok korkmaya başladım.

günaydın kızlar ....ne güzel sabah sabah hamiş haberlerini aldım mutlu oldum çilekli sakız seni tebrik ediyorum :lepi:
eylül yn.. anne olmak kolay değil daha ilk günlerden baslıyorsun fedakarlığa..kendini çok yormamaya calış bence mecbur olan işleri yap sadece... bu arada kızlar bu sabah ateşimi ölçtüm 36.7 geldi bi anda heyecanlandım onunla bile mutlu oldum...aslına bi oğlum var benim 6 yasında ama o kardes istiyor anne ne zaman gelecek kardeşim diye soruyor isim bile hazırlamış..bende onun için hamile olmak istiyorum ve ona kardeşin geliyor demek istiyorum

canım geçmiş olsun kendini yormamaya bak. Çalışan kadın olmak dünyanın en zor şeyi malesef..
Papatya çayı iç rahatlatır seni..yanında cubuk kraker bulundur mıden bulanınca at agzınaa.
benım de ıkı gundur mıdem bulanıyo sabahları dun ıstıfra ettım.
bugun temkınlı davrandım krakerle kontrol altına alabıldım. Tekrar gecmıs olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…