Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

günaydın herkese arkadaşlar epeydir yazılanları takip ediyorum hoş sıcak bir ortam var burada bizi ancak biz anlayabiliyoruz.benim de bu gün adet günüm bakalım hrk. için hayırlısı olsun..

günaydınn kızlar hepinize hayırlı günler güzel haberler olsun inş.medicalsecreter sen daha test yapmadınmı yaaaklava:

canım geçmiş olsun kendini yormamaya bak. Çalışan kadın olmak dünyanın en zor şeyi malesef..
Papatya çayı iç rahatlatır seni..yanında cubuk kraker bulundur mıden bulanınca at agzınaa.
benım de ıkı gundur mıdem bulanıyo sabahları dun ıstıfra ettım.
bugun temkınlı davrandım krakerle kontrol altına alabıldım. Tekrar gecmıs olsun.

evet canım bende yanıma çizi aldım.sabahları kahvaltı yapmıyorum sadece son zamanlarda süt içiyorum.artık bisküvi tarzı şeyler alacağım yanıma.keske bende istifra edebilsem midem belkı rahatlar biraz.

Günaydın kızlar;
Önce bir Kasım topiğine gittim oradaki canım arkadaşlarımın düzenlemelerini yaptım.
Şimdi burdayım evet varmı gelişmeler.Geriye dönük sayfaları okuyamadım,malum liste ile uğraşmaktan fırsat kalmadı.
Bendeki gelişmeleri yazıyorum;
Sabah,sabah çok gergin olduğum için kocişle atıştım,hırsımı heriften alıcam.
Çok gerginim,her an regli olacak gibiyim,kasıklarımda çok ağrı ve göğüslerimde hassasiyet var.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
7 ekimde 7 hamiş alırız inşallahhh :)))
medical ve elma haydin teste sizi bekliyoruz açılışı yapın bakalım

geçmiş olsun cnm..medical sanada geçmiş olsun cicim..geçenlerde bende öyle mide bulantısı falan çok fenaydım ki hala öyleyim midem çok bulanıyo..test yaptım negatif çıktı..sanırım bu aralar salgın varmış.. dikkat edin kendinize.. umarım sizinki salgından kaynaklı bir durum değildir :Saruboceq:

evet salgın varmıs bende duydum.. her kış ayında bırkaç salgın hastalık mutlaka oluyo Allahım ya bide hava birdenbire çoksoğudu kazak giydim bugun..

Son düzenleme:
kızlar ben dün öğleden sonra idrar testi yapmıştım tek çizgi çıkmıştı...
bu sabahta lekelenme başladı...
sanırım ben kasıma kaldım...:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…