- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.921
günaydın kızlar ben hiç iyi değilim dun gece 12 gibi cok karnım ağrıdı ve midem bulandı affedersiniz ama çıkarsam rahatlayacaktım ama cıkaramadım sonra ayakta olduğum için tansiyonummu düştü anlamadım az daha dursam oyle yere kapanakcaktım hemen yataga gıttım ısın kotu yanı eşimde iş nedeniyle yurt dısında haftaya gelcek o geldıgınde de ben gitmiş olcam gerçi. annemlerde de farklı şehirde işe gelmeye halim yok ama yapılcak işler var kendımı çok kötü hissediyorum.kac gecedir kasıklarımda ağrı var sağa donsem agrıyor sola donsem agrıyor ancak sırt üstü yatabılıyorum sınırlerım bozulmaya basladı acaba hamılelık olayına gırmek ıcın erkenmı davrandım.ben çok korkmaya başladım.
canım geçmiş olsun kendini yormamaya bak. Çalışan kadın olmak dünyanın en zor şeyi malesef..
Papatya çayı iç rahatlatır seni..yanında cubuk kraker bulundur mıden bulanınca at agzınaa.
benım de ıkı gundur mıdem bulanıyo sabahları dun ıstıfra ettım.
bugun temkınlı davrandım krakerle kontrol altına alabıldım. Tekrar gecmıs olsun.
medicalsecreter senin günün geldi ....nasıl hissediyorsun kendini....adet belirtileri varmı
ama şimdden kalbim duracak gibi..
negatif çıkarsa ılk 10 dakıkayı atlatabılırsem kasıma kadar yaşayabılırım sanırım
evet canım bende yanıma çizi aldım.sabahları kahvaltı yapmıyorum sadece son zamanlarda süt içiyorum.artık bisküvi tarzı şeyler alacağım yanıma.keske bende istifra edebilsem midem belkı rahatlar biraz.
hayırlısı olur canım inşallah ama içimden hamişsin gibi geçiyorhadi hayırlısı
elmakurdum hosgeldın bırazdankan verce mben
geçmiş olsun cnm..medical sanada geçmiş olsun cicim..geçenlerde bende öyle mide bulantısı falan çok fenaydım ki hala öyleyim midem çok bulanıyo..test yaptım negatif çıktı..sanırım bu aralar salgın varmış.. dikkat edin kendinize.. umarım sizinki salgından kaynaklı bir durum değildir :Saruboceq:
elmakurdum hosgeldın bırazdankan verce mben
evet salgın varmıs bende duydum.. her kış ayında bırkaç salgın hastalık mutlaka oluyo Allahım ya bide hava birdenbire çoksoğudu kazak giydim bugun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?