Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

ama şimdden kalbim duracak gibi..
negatif çıkarsa ılk 10 dakıkayı atlatabılırsem kasıma kadar yaşayabılırım sanırım

tamam canım dualarım seninle inş. güzel haberler verirsin bize .:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:..negatif olursada üzülme bu % 25 lik bi sans öyle düşün negatif çıkma ihtimali daha yüksek...saat kaç gibi test yapmayı düşünüyorsun

kızlar ben dün öğleden sonra idrar testi yapmıştım tek çizgi çıkmıştı...
bu sabahta lekelenme başladı...
sanırım ben kasıma kaldım...:gitme:

Nazlı sende bizimle aynı tarihtin idrarda çıkmamış olabilir,son ana kadar umudunu kaybetme.
Olmazsada sıkma canını Kasımda devam

bende sabah otobüsü baya bekledim..şu an ayaklarım buz durumda resmen..üstümüde kalın giydim ama yinede üşüyorum..kızlar kendimize çok dikkat etmeliyiz birde bebek düşünüyoruz.daha dikkatli olmalıyız.

günaydın kızlar gününüz aydın neşeniz bol cebiniz para kucaklarınız bebişşşlerle dolsun opuyorumnanaktan

ya varya akrabamızda 1 ay önce evenen kız hamıle kalmış ben nedden hamıle kalamıyorumm bır ayda hamıle kalmak ne demek ben anlamadım bide bişe sorcam ilişkide hamıle kalmak için ilaki kadınında orgxm olması gerekıyomu

Kızlar şirketten bir arkadaşım ile ben hep aynı gün regli oluruz bazen o sabah ben akşam falan neyse.
Şimdi yanıma geldi regli olmuş,pet verdim
:1no2:

canım kasım topiğinin linkini atabilirmisin

onların bugün telaşları var cnm.. ben cevap vereyim günaydın ... nasılsın?

ay evet çok telaşlılar bende onları merak ediyorum sabah sabah geldim buraya inşallah hayırlı haberler vericekler bugün bize ..
iyiyim cnm bende dr dan geldim hormon tahlilleri yaptırmıştım falan onları aldım çok şükür bişi çıkmadı şimdi ısınmak için çay içiyorum sen nasılsın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…