- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.941
Ayyy bu Gurbet abla ne zaman gelicek acaba,burada olsaydı şimdi.Azıcık moral ve cesaret verirdi bize.
ama şimdden kalbim duracak gibi..
negatif çıkarsa ılk 10 dakıkayı atlatabılırsem kasıma kadar yaşayabılırım sanırım
kızlar ben dün öğleden sonra idrar testi yapmıştım tek çizgi çıkmıştı...
bu sabahta lekelenme başladı...
sanırım ben kasıma kaldım...:gitme:
ohoooooo siz teste kaptırdınız kendinizi gözünüz biişi görmüyo anlaşılan günaydın dedik dimiiiiiiiiilmaz:
ohoooooo siz teste kaptırdınız kendinizi gözünüz biişi görmüyo anlaşılan günaydın dedik dimiiiiiiiiilmaz:
Nazlı sende bizimle aynı tarihtin idrarda çıkmamış olabilir,son ana kadar umudunu kaybetme.
Olmazsada sıkma canını Kasımda devam
günaydın kızlar gününüz aydın neşeniz bol cebiniz para kucaklarınız bebişşşlerle dolsun opuyorumnanaktan
Günaydın kızlar;
Önce bir Kasım topiğine gittim oradaki canım arkadaşlarımın düzenlemelerini yaptım.
Şimdi burdayım evet varmı gelişmeler.Geriye dönük sayfaları okuyamadım,malum liste ile uğraşmaktan fırsat kalmadı.
Bendeki gelişmeleri yazıyorum;
Sabah,sabah çok gergin olduğum için kocişle atıştım,hırsımı heriften alıcam.
Çok gerginim,her an regli olacak gibiyim,kasıklarımda çok ağrı ve göğüslerimde hassasiyet var.
Kızlar şirketten bir arkadaşım ile ben hep aynı gün regli oluruz bazen o sabah ben akşam falan neyse.
Şimdi yanıma geldi regli olmuş,pet verdim :1no2:
günaydın canım hoşgeldinnn,bak benim testle alakam yok ben cvp verem dedim
canım kasım topiğinin linkini atabilirmisin
onların bugün telaşları var cnm.. ben cevap vereyim günaydın ... nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?