- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.561
Diyorum ya bu herkesde hatta her gebelikde farkli olan bisi galiba. Bende suan nerdeyse hic yok diger gebelikde cok vardi. Insallah hamilesindir. Bende iki gün önce yaptigimda negatifdi. Rgl günümde yaptim silik cikmisti canim. Bugün gelmesse bence yarin yapabilirsin
cidden mi canım bende bugün aldırdım vallahi eşime yuttum bile bir tane FOLBİOL canım adıda haftada bir mi yutayım şimdik napambilmiyorumkismile
kızlar herkes birbirine cok destek oluyor çok tesekkur edıyorum hepinize ya ben onemlı degılım de hanı bebegım olcaksa o zarar gormesın cıft cızgıyı gordugumden berı aman yeterkı bebeğe bısey olmasın dıye her seye dıkkat eder oldum.yemedığım seylerı yemeye basladım karsıdan karsıya gecerken bıle öyle beklıyorum yolda hıc araba kalmasın belkı içimde bebegım vardır ona bişey olmasın dıye çok enterasan halbukı vurdumduymaz bır ınsanımdır.
Bence biraz daha bekle pazartesi falan yap daha net bilgi alırsın
doktora srup ona göre kullanmalısın cnm
ikilemde kaldım pazartesi test yaptığımda yıkılmıştım çok üzüldüm yine aynı şeyide yaşamak istemiyorum hayırlısı olsun
işte bunun adına ANNELİK diyoruz canım merak etme sen bişey olmaz rabbim korur zaten dünyada rızkı varsa gelir tatlım yorma kafanı sen okeyopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
evet canım doğru söyluyorsun.Rabbim inşallah burda anneliği bekleyen tüm hanımlara bu duyguları nasip eder.
her ay aynı şeyler yaşanıyor Allahım bişey olsada şüpeli ilişkiden sonra hemen sabah kalkınca hamilemiyiz değilmiziyi diye öğrensekkaydirigubbakcemile3 bence bekle çünkü gerçekten çok üzülüyor insan
medicalsecreter senin yumurtlama günün 30 eylülse adet günün 14 ekim olur. dolayısıyla senin test yaptırdığın tarih tam rahme yeni yerleşme tarihi oluyor döllenmiş yumurtanın o yüzden de değerin düşük çıkması normal. Daha adet gününe 6 gün var. inşallah tutunmuştur bebişin :Saruboceq: yumurtlama gününden sonra 15. gün adet günü olur eğer gebelik oluşmadıysa yerimseniben
ne kadar cabuk ılerlıyor bu sayfalar yahu :)
canlar eve gıdıom sımdlık cıkıyorum
ya inşallah oyledır taf cıgım
yumurtlama gunu her ay degısıyormu pekı ?
çünkü sat 11 eylul çok sasırtıcı bır durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?