Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

ama cnm şöle bi durum var geçen ay 12 sinde oldum 16 sında olmam gerekirken 4 gün önce oldum şimdi düşünüorum 4 gün önceden olursa bugün gelmesi lazım napıyım sence

işte bunun adına ANNELİK diyoruz canım merak etme sen bişey olmaz rabbim korur zaten dünyada rızkı varsa gelir tatlım yorma kafanı sen okeyopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

ikilemde kaldım pazartesi test yaptığımda yıkılmıştım çok üzüldüm yine aynı şeyide yaşamak istemiyorum hayırlısı olsun

her ay aynı şeyler yaşanıyor Allahım bişey olsada şüpeli ilişkiden sonra hemen sabah kalkınca hamilemiyiz değilmiziyi diye öğrensekkaydirigubbakcemile3 bence bekle çünkü gerçekten çok üzülüyor insan

işte bunun adına ANNELİK diyoruz canım merak etme sen bişey olmaz rabbim korur zaten dünyada rızkı varsa gelir tatlım yorma kafanı sen okeyopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

evet canım doğru söyluyorsun.Rabbim inşallah burda anneliği bekleyen tüm hanımlara bu duyguları nasip eder.

evet ya hep bi yıkım oluyo test yapmıcam diorum dayanamıyorum yapınca üzülüorum millete bakıorum çatır çatır doğuruo kuzenim eşi bebek istemiodu sonra karar vermişler hemen hamile kalmış duyduğumda şok oldum biz hala deniyoruzmirmirmirmir

medicalsecreter senin yumurtlama günün 30 eylülse adet günün 14 ekim olur. dolayısıyla senin test yaptırdığın tarih tam rahme yeni yerleşme tarihi oluyor döllenmiş yumurtanın o yüzden de değerin düşük çıkması normal. Daha adet gününe 6 gün var. inşallah tutunmuştur bebişin :Saruboceq: yumurtlama gününden sonra 15. gün adet günü olur eğer gebelik oluşmadıysa yerimseniben

ya inşallah oyledır taf cıgım
yumurtlama gunu her ay degısıyormu pekı ?
çünkü sat 11 eylul çok sasırtıcı bır durum

kizlar ben bu sayfanin hizina yetisemiyorum bir sey sromustum cevabini bulamadim yardimci olurmusunuz

bu alttaki tickerden yapiyorum ama bir türlü eklemeye calisinca site kabul etmiyor yardimci olurmusunuz ticker factory den denedim

ya inşallah oyledır taf cıgım
yumurtlama gunu her ay degısıyormu pekı ?
çünkü sat 11 eylul çok sasırtıcı bır durum

yumurtlama günleri değişebilir ve o değişince otomatik olarak adet döngün de değişmiş olur. Herşey yumurtlama gününe bağlı yerimseniben hani bu ay stres oldum veya hava değişimi oldu adetim gecikti deriz ya işte bu etkenler yumurtlamamızı geciktirdiği için adet günümüz de gecikir boshayallersmile brn yumurtlama günümü tespit ediyorum ona göre hem çalışıyorum hem de hangi gün geleceğini bildiğim için bekliyorum adet günümüolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…