- 14 Mayıs 2010
- 1.977
- 1
- 116
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.581
kizlar ben bu sayfanin hizina yetisemiyorum bir sey sromustum cevabini bulamadim yardimci olurmusunuz
bu alttaki tickerden yapiyorum ama bir türlü eklemeye calisinca site kabul etmiyor yardimci olurmusunuz ticker factory den denedim
bebişkommm nasılsınnn bebiş bekliyorsun dimi en son maviydi rengin nasıl gidiyor hayat
canim sen hepsini bura ekle ben sadece cizelgeye ekliycen yeri sana yollayayim
Iyiyim tatlim sagol. Rengin mavi derken ? Anlamadim da :)
listede mavi hatırlıyorum snei bebiş bekliyorsun diye hatırlıyorum ay pot kıtmayım lütfen
haa öyle desene:) evet cok sükür hamileyim canim,
canım bende istiyorum ama yapamadım ya bende evlilik tarihlerimizi yazdırmak istıyorum ama sana zahmet 25 eylül 2009 da evlendim 1 yıl 13 gün oldu şuan itibariylesositososito
canım bende istiyorum ama yapamadım ya bende evlilik tarihlerimizi yazdırmak istıyorum ama sana zahmet 25 eylül 2009 da evlendim 1 yıl 13 gün oldu şuan itibariylesositososito
yüreğimi hüplettin inan aman dedim acaba yanlışmı gördümde kızın yarasına mı parmak bastım ay çok yaşa sen:) aman aman maşallahnasıl hamilelik ay hep olumsuz olumsuz şeyler içim bayıldı birazda mutlulk paylaşaşlım
zehracım istiyorsan sana hazırlayım gercı sadece kendıme hazırladım daha once.sana nasıl sekıl sececeğiz,senın gorup begenmen lazım.
zehra2509 ben yaptim canim begenirsen eklersin cizelgeye
Suana kadar iyi cok sükür. Daha önce bir düsük yaptigim icin endiseliyim tabi.
inşallah olmuştur çıkar...
oldu canım eline sağlık mersiiiii:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?