Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

Bizde eşimle pek düşünmüyorduk biraz gezelim tozalım dedik ama aslında ben hep istiyordum ama eşime hiç söylemedim şimdi o da istiyor ama olmuyo eşim hep kendinde birşey oldugunu düşünüyor askerde iken apandist amaliyatı olmuş onun etkisi oldugunu düşünüyor olabilir mi bilmiyorum da allahım çok aratmadan inş. Bir bebiş nasip eder bize ve tüm isteyenlere

kizlar ben bu sayfanin hizina yetisemiyorum bir sey sromustum cevabini bulamadim yardimci olurmusunuz

bu alttaki tickerden yapiyorum ama bir türlü eklemeye calisinca site kabul etmiyor yardimci olurmusunuz ticker factory den denedim

canim sen hepsini bura ekle ben sadece cizelgeye ekliycen yeri sana yollayayim

haa öyle desene:) evet cok sükür hamileyim canim,

yüreğimi hüplettin inan aman dedim acaba yanlışmı gördümde kızın yarasına mı parmak bastım ay çok yaşa sen:) aman aman maşallah nasıl hamilelik ay hep olumsuz olumsuz şeyler içim bayıldı birazda mutlulk paylaşaşlım

canım bende istiyorum ama yapamadım ya bende evlilik tarihlerimizi yazdırmak istıyorum ama sana zahmet 25 eylül 2009 da evlendim 1 yıl 13 gün oldu şuan itibariylesositososito

zehracım istiyorsan sana hazırlayım gercı sadece kendıme hazırladım daha once.sana nasıl sekıl sececeğiz,senın gorup begenmen lazım.

Suana kadar iyi cok sükür. Daha önce bir düsük yaptigim icin endiseliyim tabi.

Suana kadar iyi cok sükür. Daha önce bir düsük yaptigim icin endiseliyim tabi.

bebişkom hayırlı olsun.benim bi sorum olacaktı benimde günüme 4 gün var bende ki tek fark gögüslerimin dolgunlaşması bide bugün arnım ağrıdı.daha önceki adet dönemlerimde gögüslerimde bi değişiklik olmazdı.sende ki belirtiler nedir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…