Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

Canim bunu bi dene[/QUOTE]

müsayitsen banada yapabilirmisin bu sitede var ugraştım ama beceremedim:kedi::kedi:

canim bende pek bir degisiklik olmadi sadece normalde hic sivilcem olmadigi halde sivilceler cikti anlimda birde günüm gectikden sonra gögüslerim acimaya basladi hala devam ediyo ama azaldi. Dolgunluk bende rgl öncesi hep olur aslinda ama budefa sanki dahada fazlaydi esim bile farketmisdi:)
Insallah hamilesindir.
oldu canım eline sağlık mersiiiii:lepi:

Önemli degil cnm

Kızlar hepinize iyi akşamlar iyi hafta sonları benim mesai bitti pazartesi görüşmek dileği ile hoşça kalın pazartesi bir sürü annemiz olur inş.

ben sayfaları degıstirirken galıba bırının msjına kötü içerik diye tıkladım bilmiyorumkismile

MERHABA KIZLAR
BENİM REGLİM TAM 10 GÜN GEÇTİ. DÜN TEST YAPTIM EVDE, TEK ÇİZGİ AMA KENDİMİ TUHAF HİSSEDİYORUM. KARNIM AĞIRIYOR, GAZ VAR, ÇOK İŞTAHLANDIM, SÜREKLİ CANIM BİRSEYLER YEMEK İSTİYOR.. ACABAMI DİYE HALA BİR ÜMİDİM VAR.. TESTDE NEGATİF ANLAMADIMKİ UFFFF.. EŞİMDE KIZIYOR, ÇOK GERİYORSUN KENDİNİ DİYE.. NAPICAM BİLMİYORUMbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…