- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.601
bebişkom hayırlı olsun.benim bi sorum olacaktı benimde günüme 4 gün var bende ki tek fark gögüslerimin dolgunlaşması bide bugün arnım ağrıdı.daha önceki adet dönemlerimde gögüslerimde bi değişiklik olmazdı.sende ki belirtiler nedir acaba?
oldu canım eline sağlık mersiiiii:lepi:
Canim bunu bi dene
canim bende pek bir degisiklik olmadi sadece normalde hic sivilcem olmadigi halde sivilceler cikti anlimda birde günüm gectikden sonra gögüslerim acimaya basladi hala devam ediyo ama azaldi. Dolgunluk bende rgl öncesi hep olur aslinda ama budefa sanki dahada fazlaydi esim bile farketmisdi:)
Insallah hamilesindir.
inşallah canım yaa bende de sivilceler cıktı bu ay bakalım artık hayırlısı:ecrin_bebek:
müsayitsen banada yapabilirmisin bu sitede var ugraştım ama beceremedim:kedi::kedi:
guzel olmuş bende ayıcıklı yapmıştım :)
oldu canım eline sağlık mersiiiii:lepi:
canim bende pek bir degisiklik olmadi sadece normalde hic sivilcem olmadigi halde sivilceler cikti anlimda birde günüm gectikden sonra gögüslerim acimaya basladi hala devam ediyo ama azaldi. Dolgunluk bende rgl öncesi hep olur aslinda ama budefa sanki dahada fazlaydi esim bile farketmisdi:)
Insallah hamilesindir.
inşallah canım yaa bende de sivilceler cıktı bu ay bakalım artık hayırlısı:ecrin_bebek:
Tabi canim hayirlisi olsun.
9 nisan 2010
sıkılırsan bunu kullanırsın:))
http://davf.daisypath.com/p9Sop3.png
herkese ii akşmalarrrrrr bol çalışmalı hafta sonları
ben sayfaları degıstirirken galıba bırının msjına kötü içerik diye tıkladım bilmiyorumkismile
herkese ii akşmalarrrrrr bol çalışmalı hafta sonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?