Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

Aminn... Allah herşeyi görüyor ve duyuyor canım evet en iyisini O bilir, bazen bizim hayır gördüklerimizde şer olabiliyor.. Sabrin sonu selamet inşallah :Saruboceq: ümitsizliğe kapılmak yok kaydirigubbakcemile5

çok sağolun kızlar ya Allah razı olsun sizlerden birileriyle konuşmaya öyle ihtiyacım vardıki anlatmamŞeniz canım beklediğim süre uzun olduğu için ister istemez insan yoruluyo sabrın sonu selamettir evet Rabbim dayanma gücü verdiği sürece ayaktayım yıkılmamaya gayret ediyorum.

bitki çayları iç sürekli bide bitki çayına şeker kullanıyosan şeker yerine bal kullan.bide boğazların için bir çay kaşığı bal ve bir çay kaşığı karabiberi karıştırıp ye.öksürüğü söktürüyo hemen.

çok sağol tatlım ya yaparım bunları aslında beni korkutan şey dün öksürünce afedersin balgam kanlı geldi çok korktum bir anda o yüzden antibiyotik içmek istedim.hani olurya türk filmlerinde kadın öksürür peçeteye kan gelir elini titreterek aşağıya indirir kana bakar aynen öyle oldu bende:roflol:

kızlar bitki çayları düşük yapıyormuş diye duydum içmeseniz

Tamamen doğal ve hiçbir katkı maddesi içermeyen nane, limon, adaçayı, ıhlamur, kuşburnu, papatya gibi bitki çayları da gebelikte içilebilir. Ancak, “sinemaki çayı” nın içimi konusunda bazı endişeler vardır. O yüzden bu bitkisel çayın gebelik sırasında tüketilmesi önerilmemektedir.
internetten buldum bu yazıyı arkadaşlar.

Son düzenleme:
KARANFİL: HAMİLE KALMAYI KOLAYLAŞTIRIR. HER GÜN YEMEKLERDEN SONRA ALINAN BİR KARANFİL HEM AĞZINIZIN HOŞ KOKMASINA HEM DE HORMONLARINIZIN ÇALIŞMASINA YARAR. HAMİLELİKTE RAHİMİ KUVVETLENDİRİR. NORMAL DOĞUM YAPACAK OLANLAR, DOĞUMA BİR AY KALA HER GÜN BİR ÇAY BARDAĞI SICAK SUYA 1 KARANFİLİ 5 DAKİKA DEMLEYİP İÇERLERSE DOĞUMLARI DAHA KOLAY OLUR. Melekler Mekanı - Hamİle Kalmak İÇİn Mucİze Bİtkİler SAFRAN: YUMURTALIKLARI GELİŞTİRMEDE ETKİLİDİR. HAMİLE KALMAYI KOLAYLAŞTIRIR. AYRICA SİNİRLERİ KUVVETLENDİRİR. YEMEK YENECEĞİ ZAMAN ÜSTÜNE SERPİLİR. (0. 5 MG) TARÇIN: HORMONLARI ÇALIŞTIRIR. CİNSEL İSTEĞİ ARTIRIR. BEYAZ AKINTIYI GİDERİR. VÜCUDUN DAYANIKLILIĞINI ARTIRIR. BİR BARDAK SUYA YARIM KAHVE KAŞIĞI KATILIP İÇİLEBİLİR. ZATER: CİNSEL GÜCÜ ARTIRIR. ZİHİN YORGUNLUĞUNU GİDERİR. RUHEN VE BEDENEN CANLILIK VERİR. KEKİK GİBİ KULLANILIR. TOZ HALİNDE YEMEKLERİN ÜZERİNE SERPİLİR REZERYAN: HORMON DÜZENLEYİCİSİDİR. HAMİLE KALMAYA YARDIMCI OLUR. ET, FASULYE, LAHANA GİBİ YİYECEKLERİN ÜZERİNE BİR KAHVE KAŞIĞI KONUR. BİRA MAYASI: BÜTÜN SALGI BEZLERİNİ UYUMLU OLARAK ÇALIŞTIRIR. KİMYON : SİNİR SİSTEMİNİ KUVVETLENDİRİR ADETİN NORMAL VE AĞRISIZ OLMASINI SAĞLAR. YULAF EZMESİ: HORMONLARI DÜZENLER. VÜCUDUN DİRENCİNİ ARTIRIR. SABAHLEYİN KAHVALTIDA YENDİĞİNDE GÜN BOYU TOK TUTAR. AKŞAMLARI SALEP GİBİ İÇİLİP YATILABİLİR. ÇAM FISTIĞI : HAMİLE KALMAYI SAĞLAR. PORTAKAL ELMA, ARMUT GİBİ MEYVA VEYA BİR SEBZE ÜZERİNE YENMELİDİR. YOKSA PEKLİK YAPABİLİR. TEK BAŞINA YENMEMELİDİR. AYÇEKİRDEĞİ: BOL ''E'' VİTAMİNİ VE ''PROTEİN'' İHTİVA EDER. CİNSEL ARZUYU ARTIRIR. AYÇİÇEK YAĞINDA DA ''E'' VİTAMİNİ VARDIR. BÜTÜN YEMEKLERDE RAHATLIKLA KULLANILABİLİR. DEFNE: BÖBREK ÜSTÜ BEZLERİNİN DÜZENLİ ÇALIŞMASINI SAĞLAR. HER TÜRLÜ ET VE BALIK YEMEĞİNDE KULLANILABİLİNİR. ACI KIRMIZI BİBER: TÜM SALGI BEZLERİNİ ÇALIŞTIRIR. VÜCUTTAN SU BOŞALTIR. KADINLARDA VE ERKEKLERDE CİNSEL İSTEĞİ ARTIRIR. ZENCEFİL: TÜM VÜCUDU UYARARAK BEDENEN VE RUHEN GÜÇ KAZANDIRIR. KADIN VE ERKEKTE CİNSEL İSTEĞİ ARTIRIR. Değerli Misafirimiz, Bu konuya ait diğer resimleri görebilmek için ÜYE OLUNUZ FESLEĞEN: KADINLARDA ADETİN DÜZENLİ VE AĞRISIZ OLMASINI SAĞLAR. HAMİLE KADINLARIN DOĞUMUNU KOLAYLAŞTIRIR. ÖKSEOTU: HORMON DENGESİNİ DÜZENLER, KAN BASINCINI DENGELER, MENAPOZ DÖNEMİNDEKİ SIKINTILARI DA RAHAT ATLATMAYA YARDIMCI OLUR. TAZE BİTKİ ÖZSUYU ÇOK DEĞERLİDİR. ÖKSEOTU GÜZELCE YIKANARAK NEMLİ DURUMDA MİKSERDE SIKILMALIDIR. BU ÖZSUDAN 25 DAMLA BİRAZ SUYUN İÇİNDE KAHVALTIDAN YARIM SAAT ÖNCE VE YATMADAN ALINMALIDIR. CİVANPERCEMİ: ADET KANAMALARI DÜZENSİZLİKLERİNDE ÇAYININ İÇİLMESİ İYİ GELİR, YUMURTALIK İLTİHAPLANMALARINDA OTURMA BANYOLARI ALINIR. DÖLYATAĞI KAYMASINDA, MİYOMLARIN GİDERİLMESİNDE DE OTURMA BANYOLARI BAŞARI İLE KULLANILIR. ARSLANPENÇESİ: ADETGÖRME DÜZENSİZLİKLERİ, RAHİM AKINTISI, RAHİM ŞİKAYETLERİ, MENAPOZ ÇAĞINDA ETKİLİDİR. DÜŞÜK YAPMAYA YATKIN KADINLARDA BEBEĞİN RAHİMDEKİ DURUMUNU GÜÇLENDİRİR. SARIBALLIBABA: DÖLYATAĞI GEVŞEKLİKLERİNDE DÖLYATAĞI KASLARI YORGUNLUKLARINDA YARARLIDIR. 3 AYDAN İTİBAREN İÇİLMELİDİR. RAHİM VE ADET DÜZENSİZLİKLERİNDE GÜNDE İKİ FİNCAN ÇAYI YETERLİDİR. SİNİRSEL UYKUSUZLUKLARDA VE TÜM KADIN HASTALIKLARINDA BAŞARI İLE KULLANILIR. ÇOBANÇANTASI: DÖLYATAĞI KANAMALARINDA ETKİLİDİR

güzel bilgiler bunlar teşekkürler şekerimmmmm ama yinede dikkat etmekte fayda var diyorumm

Günaydın arkadaşlar bende 16 eylül son adet tarihim dün pembe leke kahverengi akıntım oldu ilk kez başıma böyle bir şey geliyor daha adetime de en az 6 gün var ama kasıklarım ağrıyor bu adet belirtisimi acaba moralim çok bozukkkkkk

merhabalar
bugün test yapacaklara çift çizgili bir gün diliyorum:Saruboceq:
benim sivilceler bastı suratımı.ya yeni denediğim fondöten sayesinde (aslında o da değil renkli nemlendirici) ya da kırmızı gelicek.ama hiç erken olmaz.15 dedimi gelir.
vaktinden önce nasıl bhcg yaptırıyorsunuz?normalde doktorlar regli gecikmesinden önce istemezler test yapılmasını.ben gitsem direkt test yaptırmak istiyorum mu demem lazım.sağlık ocaklarında regliden önce bhcg bakıyorlarmı?bu ay geçti de artık önümüzdeki ay fikir olur.
bir de yumurtlama durumları kişiden kişiye değişiyor.mesela ben regli olmam gereken günde oğluma hamile kaldım.yani iki haftalık gecikmeli yumurtlama.ne zor günlerdi.erken farkettiğim için günler geçmek bilmemişti.kalp atışını duyana kadar pır pır etmişti yüreğim.

bitki çaylarını bence de içmeyin.mümkünse ılık suyla üstesinden gelmeye çalışın.bitki çayları hamilelikte tehlikeli olabiliyor.

bozma morlaini daha çok erken belkdie hamilelilk belirtisidirrr

selam kızlarr
ben bu güzel sohbetlerinize pek katılamıyorum maalesef

benimde adet günüm 7 - 8 ekimdi

4 ekimde çok az kahverengi akıntı geldi hastalandım sandım
sonra salı ve çarşamba günü hiç bişi gelmedi bende çarşamba gecesi kanda gebelik testi yaptırdım sonuç malesef 1.46 yani negatif çıktı perşembe günüde hiç bi akıntı olmadı dün yani 8 ekimde yine kahverengi akıntı geldi hiç böle olmazdım sanırım hastalanacam ama hala tam anlamıyla adet olmuş değilim

ama bu ayyine çok heyecanlandım yaa offffff
3. denememizde hüsranla sonuçlanacak maleseff

Hala yemedim kırmızı kart.
Bugün gecikmemin 7. günü..
Beklemeye devam..
sempatiksalakcinni

Allah sabır ihsan etsin canım..

PAZArtesi gelicem canlar öpt hepinizi
ablaaaaa gelmene sevindim bekliyoruz pazartesiyi.

erken baktırmışsın. doktorlar yumurtlamadan 8-10 gün sonra kanda çıkar diyorlar. geç yumurtladıysan çıkması imkansız bu zamanda. adetini beklemelisin bence.

SeLam kısLar..

ßenm sanki adet oLacakmış gißi karnım ve beLim ağrio:çok üzgünüm:

Sizde ne haber bakaLım ?

Dün _zeynep test yapcaktı haberiniz varMı sonuçtaN ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…