Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

eslem şu yazı tipin seni yormuyor mu?
sürekli küçük harf büyük harf kopyala yapıştır falan :)

Yok kıs ben kaç sene böLe yazaRım ELim aLışmış shiftLe yapiorm 10 parmağıMı kuLLaniorm cNm hatta normaL yazMayı unuttum böyLe daha hızLı yazıyorum
: ))

Son düzenleme:
ßen bu ayda oLmazsa hiçte gün aşırı yapamam artık bu soğukLarda artık ne zaman denk geLirse:umursamaz:

merhabalar kızlar ne var ne yok bir değişiklik yeni hamilelikler var mı? Bugün ikinci testimi yaptım.En son salı yapmıştım çift çizgiydi.Bugün de aynı sonuç çıktı. Yine çift çizgi bu seferki biraz daha kalındı daha emin olmak için farklı bir marka almıştım.Haftaya da kan tahlili yaptıracam.Bugun kendimi daha iyi hissediyorum sancılarım azaldı sanki :1rolleyes:

günaydın kızlar grip oldum bennn bogazım çok agrıyoo bişey sorcam hamile kadınlarda grip düşüge neden oluyomuş dogrumuakannehir

Çok sevindm cNm ALLah taMamına erdirsin : )

günaydın kızlar grip oldum bennn bogazım çok agrıyoo bişey sorcam hamile kadınlarda grip düşüge neden oluyomuş dogrumuakannehir

Hiçte öLe bişey duyMadım çOk saçMa..
Köydeki kadınLar okadar hasta oLuo gidio çaLışıoLAr odun taşıoLar ot taşioLar bişey oLmuo beNce biz biras fazLa nazLaNios : )
Sakınan göze her zaMan çöp batar..Sen teDbirini aL gerisini ALLah a tevekküL et..
ßebeğin düşeceği varsa hafif bi hopLamayLada düşer ya da merdivenden inerken bile düşer..ALLah biLir işini..
ßu arada grip için geÇende bi yazı okudum grip için içiLen iLaçLarın hiç biri yararLı deil hatta zararLıyMış..Sadece ıhLamur çayı,nane Lİmon gißi bitkiseL şeyLer tüketin diodu tavsiye ederim cNm..Ztn hamiLesin iLaç kuLLAnamazsın..

hamile değilim ama kalmış olabilirim :Saruboceq:sorayım dedim cevapladıgın için teşekkür ederimmm

ßu arada sOn on yıLın en sert kıŞı oLAcakMış bu Kış eyvahedigeldismile
Aman dikkat edin kısLar sıkı giyinin..

önceki sayfalarda bitki çayları ile ilgili yazılar okudum.Tam fikrim yok ama anneme hamilelilik olayından bahsettiğimde ilk söylediği şey bitki çayı içme sakınyasakkelime

ya canım rabbim dilerse durduk yerede bişey olur istemezse hastada olsan bişey olmaz bu kadar takma ya kafana herşeyi hamileliğe yorma tatlım relax ol relax tamam mıa.sa.sa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…