- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.821
Hala yemedim kırmızı kart.
Bugün gecikmemin 7. günü..
Beklemeye devam.. sempatiksalakcinni
eslem şu yazı tipin seni yormuyor mu?
sürekli küçük harf büyük harf kopyala yapıştır falan :)
kzilar bence adetin 9 gününden itibaren baslayin gün asiri calismaya,bunun gününü bilmemiz imkansiz,hesap kitapla olmuyo,takmayin kafaniza bol bol calisin:kedi:
süper yaa,yetenek işte vereliniortakYok kıs ben kaç sene böLe yazaRım ELim aLışmış shiftLe yapiorm 10 parmağıMı kuLLaniorm cNm hatta normaL yazMayı unuttum böyLe daha hızLı yazıyorum
: ))
süper yaa,yetenek işte vereliniortak
merhabalar kızlar ne var ne yok bir değişiklik yeni hamilelikler var mı? Bugün ikinci testimi yaptım.En son salı yapmıştım çift çizgiydi.Bugün de aynı sonuç çıktı. Yine çift çizgi bu seferki biraz daha kalındı daha emin olmak için farklı bir marka almıştım.Haftaya da kan tahlili yaptıracam.Bugun kendimi daha iyi hissediyorum sancılarım azaldı sanki :1rolleyes:
: ))
HerŞeyi beceriOmda bi çoCuk yapamiom işte..
[/QUOTE
öyle deme, beynine öyle sinyaller yollama.
bi topik gömüştüm pozitif düşünce felsefesiyle hamile kalacaız diye, incelemedim ama.
sağlık sorunu yoksa bunu denemeli.
Çok sevindm cNm ALLah taMamına erdirsin : )
günaydın kızlar grip oldum bennn bogazım çok agrıyoo bişey sorcam hamile kadınlarda grip düşüge neden oluyomuş dogrumuakannehir
günaydın kızlar grip oldum bennn bogazım çok agrıyoo bişey sorcam hamile kadınlarda grip düşüge neden oluyomuş dogrumuakannehir
Hiçte öLe bişey duyMadım çOk saçMa..
Köydeki kadınLar okadar hasta oLuo gidio çaLışıoLAr odun taşıoLar ot taşioLar bişey oLmuo beNce biz biras fazLa nazLaNios : )
Sakınan göze her zaMan çöp batar..Sen teDbirini aL gerisini ALLah a tevekküL et..
ßebeğin düşeceği varsa hafif bi hopLamayLada düşer ya da merdivenden inerken bile düşer..ALLah biLir işini..
ßu arada grip için geÇende bi yazı okudum grip için içiLen iLaçLarın hiç biri yararLı deil hatta zararLıyMış..Sadece ıhLamur çayı,nane Lİmon gißi bitkiseL şeyLer tüketin diodu tavsiye ederim cNm..Ztn hamiLesin iLaç kuLLAnamazsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?