Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

ya canım rabbim dilerse durduk yerede bişey olur istemezse hastada olsan bişey olmaz bu kadar takma ya kafana herşeyi hamileliğe yorma tatlım relax ol relax tamam mıa.sa.sa.s

dün akşam bişeyim yoktu sabah bir kalktım nefes alamıyorum nane şekeri atıyorum agzıma yoksa bogazımı sıkıyolar sankim

dün akşam bişeyim yoktu sabah bir kalktım nefes alamıyorum nane şekeri atıyorum agzıma yoksa bogazımı sıkıyolar sankim

havalardandır benimde sabahları boğazım kuruyor soğuk olduğu için pencereleri de açamıyorum sadece sabah biraz evi havalandırabiliyorum bu sefer de ev havasız kalıyor baş ağrısı yapıyor.

Off ya benmde geÇmedi grip burnum hiç durMuo mübarek:2:

Neyse kızLAr ben çıkıom kayınvaLideciME gidiceM : )

Sonra görüşürüz inş hayırLı haberLErLe..

aslında bebek için erkenmiş daha 6 ay daha kocanla tadını çıkarsaydın keske erkencisin sankikaydirigubbakcemile3

Gider ayak sanada katıLıorum cNm ben aLtı ayLıkken hiç de istemiodum..

Şimdi tam bi sene oLdu oLmuo diye tutuştum taßi şiMdide..

Aslında o akıLLı erken davranio çünklü ztn heMen oLmuo çocuk oLmasa biLE tedavbisni erken yapar..Zaman kaybetMemiş oLur : )

canım farenjıtım vardı demiştin galiba benim annemde de var kanlı geldi demişin ya o ondandır ama dikkat et tabiki ayrıca bende aynen ya heryerim ağrıyor kemiklerim sızlıyor çalışmalarada ara verdim vallahi soğukta daha beter olacam ilaçta alamıyorum diye napalım hayırlısı artık:Saruboceq:mirmirmirmir

ay canım aynen bende bir yıl oldu diye tutuştum galibaakannehir

valla bende 1 sene dolunca öyle düşündüm.gerekirse tedavimi olurum belki süreç uzun olur falan diyordum.eşimde ocakta başlayalım çalışmalara diyordu ben yok şimdi başlayalım çok sürebilir dedim ama öyle olmadı.eylülde bıraktık korunmayı ve sanırım hamileyim.

ohhhhhh canım ne güzel valla rabbim hayırlısıyla kucağına versin inşallah darısıda bizlere:Saruboceqpuyorumnanaktan

bu arada hep kızımız olursa ismini eylül koymak istedim eylülün benim için çok buyuk anlamı var eşimle eylülde çıkmaya başladık hayırlısı tabi cinsiyet önemli değil yeter ki sağlık olsun.

evet canım önemli olan sağlıklı elinin ayağının vs düzgün olması yinede rabbim gönlüne ve gönlümüze göre versin inşallah:Saruboceq:yerimseniben

merhaba kızlara.s. 2 gündür gelemedim buraya ne var neyok durumlar nasıl gidiyo.varmı güzel hberlerr:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…