- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.841
hamile değilim ama kalmış olabilirim :Saruboceq:sorayım dedim cevapladıgın için teşekkür ederimmm
ya canım rabbim dilerse durduk yerede bişey olur istemezse hastada olsan bişey olmaz bu kadar takma ya kafana herşeyi hamileliğe yorma tatlım relax ol relax tamam mıa.sa.sa.s
Cnm bende eyLüL yazdı sandım..
Baksana hamiLesin demişim beLkide ALLah söyLetti : )
Cnm bende eyLüL yazdı sandım..
Baksana hamiLesin demişim beLkide ALLah söyLetti : )
dün akşam bişeyim yoktu sabah bir kalktım nefes alamıyorum nane şekeri atıyorum agzıma yoksa bogazımı sıkıyolar sankim
ayyy bugun evleneli tam 6 ay olmuş ve ben hastayımmm şakkıdı
aslında bebek için erkenmiş daha 6 ay daha kocanla tadını çıkarsaydın keske erkencisin sankikaydirigubbakcemile3
aslında bebek için erkenmiş daha 6 ay daha kocanla tadını çıkarsaydın keske erkencisin sankikaydirigubbakcemile3
bu ikinci bekleyişim 3 ayda hamiş kaldım ama kaybettim((( erken olsun istiyorum
dün akşam bişeyim yoktu sabah bir kalktım nefes alamıyorum nane şekeri atıyorum agzıma yoksa bogazımı sıkıyolar sankim
Gider ayak sanada katıLıorum cNm ben aLtı ayLıkken hiç de istemiodum..
Şimdi tam bi sene oLdu oLmuo diye tutuştum taßi şiMdide..
Aslında o akıLLı erken davranio çünklü ztn heMen oLmuo çocuk oLmasa biLE tedavbisni erken yapar..Zaman kaybetMemiş oLur : )
Gider ayak sanada katıLıorum cNm ben aLtı ayLıkken hiç de istemiodum..
Şimdi tam bi sene oLdu oLmuo diye tutuştum taßi şiMdide..
Aslında o akıLLı erken davranio çünklü ztn heMen oLmuo çocuk oLmasa biLE tedavbisni erken yapar..Zaman kaybetMemiş oLur : )
valla bende 1 sene dolunca öyle düşündüm.gerekirse tedavimi olurum belki süreç uzun olur falan diyordum.eşimde ocakta başlayalım çalışmalara diyordu ben yok şimdi başlayalım çok sürebilir dedim ama öyle olmadı.eylülde bıraktık korunmayı ve sanırım hamileyim.
ohhhhhh canım ne güzel valla rabbim hayırlısıyla kucağına versin inşallah darısıda bizlere:Saruboceqpuyorumnanaktan
bu arada hep kızımız olursa ismini eylül koymak istedim eylülün benim için çok buyuk anlamı var eşimle eylülde çıkmaya başladık hayırlısı tabi cinsiyet önemli değil yeter ki sağlık olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?