Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

merhaba kızlar nasılsınız bakiyim.annem var bendede.sürekli giremiyorum.son gelişmeler neler.varmı yeni hamişlerimiz.birde yasersudan haber varmı yaaa.onu merak ediyorum.

yok canım o mesajı başka arkadaş yazdı benim sadece bogazım agrıyo kan fln gelmedi hatlar karıştı:)kaydirigubbakcemile3

kızlar H A M i Ş yazıyorum bakıyorum hamile oluo :) bende kendimden şüphe ettim yaw:) alaa ala demek sistem düzeltio :)

slm nabersiniz varmı gelişmeler benim 14 ü bekliyorum zaman nedense geçmiyor ama belimde hafif ağrı ve kasılma var bide göğüs uçlarımda bişiler çıkmış kahverengi yerinde kabartılar yaww çokmu dinliyos kendimizi acabaa:))

mrb kızlar..nasılsınız?yeni hamile haberleri var mı?
ben de tüpbebek tedavime başladım.şimdi iğne kullanıyorum.2tane kolumdan 1 tane göbekten.
kasıklarıma ağrılar giriyor.yumoşlarım (yumurta) oluşuyor herhalde.
kızlar nolur dua edin bana..
allah hepinizin yüzünü güldürsün inşş
hamilelerimiz bol olsunnnnnnnnnnnn:ecrin_bebek:

canım inş hamilesindirr.
rabbim hayırlısını nasip etsin inş..

cnm seninde inş tutmuştur zaten herkes için dua ediyorum umarım bu ay iyi haberler alırız benim çok umudum yoktu çünkü adet bitiminde 2 3 gün sonra ilişki oldu 2 kere bideaha olmadı eşimle ayrı yerlerdeyiz ama yinede umut işte insan bekliyorr

selam kızlar k.k ya bu arlar fazla giremedim heralde onun için bu sayfayı farketmemiştim bende sizlerle gün saymak istiyorum beklenmeyen adet tarihim 20 ekim inş. bu ay herkes hamiş haberini verir..

canım dualarımız seninle.. inşallah sağlıcakla alıcaksın bebişini kucağına :Saruboceq:

selam kızlar k.k ya bu arlar fazla giremedim heralde onun için bu sayfayı farketmemiştim bende sizlerle gün saymak istiyorum beklenmeyen adet tarihim 20 ekim inş. bu ay herkes hamiş haberini verir..

amin canım...a.s.

arkadaşlar akşamları müthiş sıcak basıyor adet olucakmışım gibi kasıklarım ağrıyor ve 1 haftadır içim sürekli hop hop:) adetime 10 gün var ama hamile olabilirmiyim sizce

cnm eğer yumurtlamıyorsan ve soğuk algınlığı değilse olabilir tabii umut...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…