Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

hiç anlamam ben bu yumurtlama falan ama soğuk algınlığı olmadığına eminim bu yumurtlama adetten bir süre sonra oluyor değil mi ben 18 eylülde oldum geçmiş olması gerekiyor bundan mı bahsettiniz.anlamıyorum dediğim gibi kusura bakmayın.

yardımcı olursanız sevinirim...

18 eylulde son adetı olduysan yumurtlamandan daha 4 ,5 gun grçmiş olmalı muhtemelen..döllenme olsada bukdr erken belllı etmes ama bellı de olmuyor işte ya Allahın işi..beklemekten baska yapacak brsey yok ama kasık ağrısı belırtılerden bırıdrı..

geçmiş olsun canom.okuyunca yazmadan edemedim.bende hamileliğimde hayatımda hiç olmadığım kadar kötü bir grip geçirdim.ama hiç ilaç kullanmadan.nane,limon,ıhlamur ile geçirdim.sadece başım çok ağrıdığı için minoset almıştım bi tane.çok korkmuştum bebeğime bişey olacak diye.şimdi 2,5 yaşında oğlum.bu arada hamilelikte adaçayının iyi gelmediğini duymuştum.yani kısacası olacağı varsa en ufak bişey bahane oluyor.olmayacaksa istersen takla at bişey olmuyor.umarım hamilesindir.

merhaba kızlar. ekimin 9 u bitti. daha 1 tane mi hamişimiz var??
ya da kimse rapor vermiyo mu??

iyi akşamlar kızlar bugün randevum vardı doktorumda kistimden kurtulmuşum çok şükür soğan kürünü yapmıştım faydası olduğunu düşünüyorum çünkü 5 cm lik bir kistti erimiş gitmiş Allah ın izniyle klomene başlıyorum inş kasım ayında allah nasib eder hamileliği bana ve bebiş isteyen herkese

gözün aydın canım senin adına çok sevindim inşallah canım rabbim sanada bizlere de :Saruboceq::asigim:bebiş nasip etsin inşallah...

kızlar H A M i Ş yazıyorum bakıyorum hamile oluo :) bende kendimden şüphe ettim yaw:) alaa ala demek sistem düzeltio :)

hadi yaaa
bende aynı şeyi yaşadım. aklımdan geçeni (h a m i ş ) hamile olarak yazmışım diye düşünüyodum. demek sistem düzeltiyomuşşşakannehir

canım merhaba adetliyken folik asit kullanılırmı bi bilgin varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…