Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

gülüm hoşgeldin ayıp ettin çay olmazmı sigara böreği de yaptım senın ıcın cnm nasılsın :)a.s.

anaammm tmm ben yirim hemenncikk.midem kazınıyodu zati.iyiyim canım çok şükür.kocişin işi bitmedi bugun yeğenim vardı yanımda onun ödevlerini yaptırdım,uyuttum geldim:) siz napıyonuz bakim burda kocaları uyuttunuz geldiniz herhalde

evet selinacım misafirim vardı yenı yolladım
kociş de uyuyor :)
sabahtan berıdır foruma ara ara bakıyorum pek kımseyı goremedım sımdı geldım ..:içelim:

Son düzenleme:
anaa hakket kimse yok.benim şansıma zaten.geceleri giremiyom.sabah girince oku oku bitmiyodu,ben geldim ya kimsecikler olmaz :)

nazar değdi valla foruma ne muhabbetler yapıyoduk bis burda gurbet ablamız gelsın de duzelır ınsallah.

belki onunda aklı burda kalmıştır zaten,1 haftalık gittiydi gelince oku oku bitmez artık geçmişi.ben zaten geceleri giremiyom ki o yüzden o güzel muhabbetlerde ben yoktumm

canım benım ya olsun gunduzde baya kalabalık oluyoruz artık senınlede guzel muhabbetler ederız ınsallah :)
bu arada sana sorabılırmıyım cnm sarı akıntın oluyomu hıç açık sarı

ben iyyim ama biraz midem bulanıyo.ama hamile belirtisi değil üşütmekten sanırım.10 günüm var daha benim.medical canım adet olmamaışın.hadi bakalım inşallah canım ya.bu işler hiç belli olmuyo valla.nasıl bir akıntın varki senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…