Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

dosthanem kendını soguktan koru canım havalar bırden sogudu sonbaharı yaşamadan kış yasayacagız anlasılan.. kombıyı yaktım bende cok usuyorum aksı takdırde. bol bol meyve ye aman ha grıp fılan olmayalım cnm..
evet adetolmadım inşallaaaaaaaaaaaaah olmam da bebişim gelmiştir.
akıntım açık sarı renkte koyu kıvamlı değil mamoşlar biraz acımaya başladı.. bu adetım gecelı ıkıncı gunum şimdiye kahverengilerim gelmesı gerekırdı..
ALLAHIM HAYIRLISINI VERSIN HEPİMİZEa.s.

inşallah canım hayırlısı olsun .ilk defamı gecikti canım adetin.daha önce hiç böyle olmuşmuydu tatlım.

:Saruboceq:

BİR GÜN GECİKMESİ OLUYODU AMA IKI GUN HİÇ OLMADI BAKALIM PAZARTESIYE KADAR GELMEZSE HAYRA YORACAZ INŞALLAHHHHHH RABBIMMMMMM YUZUMUZU GULDUR ALLAHIM

inşallah canım benim ya.valla elmakurduyla senin testten sonra topik bile sessizleşti.GURBETGÜZELİ ABLAMIZ gelsin sende güzel haberler verde topiğimiz biraz hareketlensin yaws.olmuyo böle ama.

Inşallah cnm
elmakurdum da üzüldü baksana yaa hc gelmyr topıce gerıldı haklı olarak
ccanlrm destek olalm brbrmze skntlr pyştıkça azalıyor
hoş sohbetın ıcın çok tskkur edyrm dosthanecm
uzanacagım yarın grsrz ıyı gclr

ya kızlar ben hamile olduğumu hissediyorum öle bi his var içimde belirtiler falan nebiliim

ben nezaman girsem kimse olmuyo şans iştee...kızlar 9 ekim beklenmeyen tarihimdi ve henüz bi belirti yok inşallah olmazda ayın 11ine kadar beklemeyi düşünüyorum olmazsam testi ozaman yapcam belki gecikmiştir bu ay çünkü yummurtlamamda geç oldu

arkadaşlar kasım ayı topiği göremedim.var diyorlardı. birbirimize destek olalım moraller sıfır .kasım ayında transfer olan arkadaşlar beraber bu ay güzel haberler alalım artık yaa.hayırlısı inşallaahh:))

Ya kısLar bekLEyin bi €kim topici bitsin sonra hep beraber geÇeriz Kasım topicine na bu aceLe..
oLdu adet oLanLar gitsin kaLanLar yaLnız mı kaLsın..

MedicaL bende de dediğin gißi açık sarı akıntı var ..
SoğukLArdan mı acaßa ben adet oLAcağım zMn akıntı oLmaz ki bende..:sm_confused:

ßende kendi kendime konuşurum : ))
KonuşMam Lazım çünkü..
Sanki adet oLcakmış gißiyim böLe karnımda gaz var..
Ya ben dayanamiom artık yaa heMen oLsun istiyorum..:çok üzgünüm:
Zaten bi de 9 ay sürüyor bekLe ALLah bekLe ..Taßi Raßßim hiç vermeyedebiLir ona dua ediyoruz kabuL eyLesin inş..
Nereye gitsem çevrem hep hamiLe mevzu da hep hamiLeLik oLuyo doLayısıyLa..
Offf ya cNm sıkkın adet oLursam bikaç gün anneme kaLmaya gideyim en iyisi..
bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…