Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

MedicaL bende de dediğin gißi açık sarı akıntı var ..
SoğukLArdan mı acaßa ben adet oLAcağım zMn akıntı oLmaz ki bende..:sm_confused:

Günaydın canım aynen bende de hiço renk akıntı olmaz..
şuan yok akıntım ama geçti. karnımda gaz var bide sabah uyanınca çok midem bulanıyo
Bu gecede adet olmadım ama kasıklarımdakı sızılar tüm hızıyla devam edıo
bilinçli olmasam adet olucam der geçiştirirdim o tarz bi sızı..

hadi bakalım inşallah muradına erersın sevilaycancığım :Saruboceq:kaydirigubbakcemile2

Cnm ben senden şüpheLenmeye başLadım baksana haLa adet oLmamışsın..
Geç döLLenme oLduda kan da çıkMAdı mı ki acaßa ?

kızlar sizce erkenden kan testi yapmalı mı? yoksa günümü beklemelimiyim?varsa çıkar diyorum günümü beklemesem mi acaba daha 18ine çok var:bbo:

Ayın 21 ını beklıyorum.
Mıdemde hafıf bır bulantı var ama, heveslenmıyorum.
Genelde mıdem bulanır benım.
Hem belkı psıkolojıktır.
ınsallah bu ay gelır bebegım ):

kızlar sizce erkenden kan testi yapmalı mı? yoksa günümü beklemelimiyim?varsa çıkar diyorum günümü beklemesem mi acaba daha 18ine çok var:bbo:

bence erkenden yaptırma çıkmaz canım moralin bozulur yok yere.
bak mesela ben 8 ekımı beklıyordum 7 ekımde
kan verdım negatif ama adetim hala gelmedi inşallah da gelmez
senın ıcın erken sabretmen gerek.

gündaşım... az kaldı azzzzz. son 9 eyvahedigeldismile

inşallah canım benim ya.valla elmakurduyla senin testten sonra topik bile sessizleşti.GURBETGÜZELİ ABLAMIZ gelsin sende güzel haberler verde topiğimiz biraz hareketlensin yaws.olmuyo böle ama.
aynı şeyi bende düşünüyorum o test sonuçlarından sonra buranın havası çok değişti. listede yok artık. gurbet ablaaaaaaa çabuk geeeelllll!

benimde 19 u. aklımdan neler neler geçiyor. dr a gidip günüm geçti, idrarda pozitif çıktı demek mi dersin, o negatif çıkarsa başka hastaneye gitmek mi dersin. sabretmemiz lazım ama. en doğrusu bu. çünkü geç yumurtladıysak çıkmaz boşuna moralimizi bozmuş oluruz.

Kızlar catliyacagim 7 Ekim'de olmam gerekiyodu bugün 10ekim test yapmaktan korkuyorum çıkmaz diye ama zor tutuyorum kendimi.acaba su erken sonuc veren hamilelik testindenmi aksam ne dersiniz

bütün anne aday adayları hepinize günaydın, iyi pazarlar dilerim.
benim kociş çalışıyor bugün, bana pazar gelmedi yani.
ne güzel de güneşli oysa hava..

günaydın kızlar bu sabah mutfakta düştüm bayıldım grip oldugum için herhalde ama ben grip olunca hiç midem bulanmazdı ayy aileden uzak olmak ne kötü kimsede yoktu evde 1.5 saat sonra kendime bir geldim sırılsıklam olmuşum ilaçta içemiyorum belki hamişimdir diye kendinize dikkat edin ben evdeyken grip oldum valla

aaaa?
peki evde tek miydin, sana kim baktı?

geçmiş olsun canım allahtan biyerine bişe olmamış düştüğünde kendine zararda verebilirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…