- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.941
MedicaL bende de dediğin gißi açık sarı akıntı var ..
SoğukLArdan mı acaßa ben adet oLAcağım zMn akıntı oLmaz ki bende..:sm_confused:
ben nezaman girsem kimse olmuyo şans iştee...kızlar 9 ekim beklenmeyen tarihimdi ve henüz bi belirti yok inşallah olmazda ayın 11ine kadar beklemeyi düşünüyorum olmazsam testi ozaman yapcam belki gecikmiştir bu ay çünkü yummurtlamamda geç oldu
Günaydın canım aynen bende de hiço renk akıntı olmaz..
şuan yok akıntım ama geçti. karnımda gaz var bide sabah uyanınca çok midem bulanıyo
Bu gecede adet olmadım ama kasıklarımdakı sızılar tüm hızıyla devam edıo
bilinçli olmasam adet olucam der geçiştirirdim o tarz bi sızı..
kızlar günaydın iyi pazarlar hepinize.. nasılsınız ?
Cnm ben senden şüpheLenmeye başLadım baksana haLa adet oLmamışsın..
Geç döLLenme oLduda kan da çıkMAdı mı ki acaßa ?
inşallah öyledir EsLemcİğİm:):1rolleyes:
kızlar sizce erkenden kan testi yapmalı mı? yoksa günümü beklemelimiyim?varsa çıkar diyorum günümü beklemesem mi acaba daha 18ine çok var:bbo:
gündaşım... az kaldı azzzzz. son 9 eyvahedigeldismileben iyyim ama biraz midem bulanıyo.ama hamile belirtisi değil üşütmekten sanırım.10 günüm var daha benim.medical canım adet olmamaışın.hadi bakalım inşallah canım ya.bu işler hiç belli olmuyo valla.nasıl bir akıntın varki senin.
aynı şeyi bende düşünüyorum o test sonuçlarından sonra buranın havası çok değişti. listede yok artık. gurbet ablaaaaaaa çabuk geeeelllll!inşallah canım benim ya.valla elmakurduyla senin testten sonra topik bile sessizleşti.GURBETGÜZELİ ABLAMIZ gelsin sende güzel haberler verde topiğimiz biraz hareketlensin yaws.olmuyo böle ama.
benimde 19 u. aklımdan neler neler geçiyor. dr a gidip günüm geçti, idrarda pozitif çıktı demek mi dersin, o negatif çıkarsa başka hastaneye gitmek mi dersin. sabretmemiz lazım ama. en doğrusu bu. çünkü geç yumurtladıysak çıkmaz boşuna moralimizi bozmuş oluruz.kızlar sizce erkenden kan testi yapmalı mı? yoksa günümü beklemelimiyim?varsa çıkar diyorum günümü beklemesem mi acaba daha 18ine çok var:bbo:
Kızlar catliyacagim 7 Ekim'de olmam gerekiyodu bugün 10ekim test yapmaktan korkuyorum çıkmaz diye ama zor tutuyorum kendimi.acaba su erken sonuc veren hamilelik testindenmi aksam ne dersiniz
aaaa?günaydın kızlar bu sabah mutfakta düştüm bayıldım grip oldugum için herhalde ama ben grip olunca hiç midem bulanmazdı ayy aileden uzak olmak ne kötü kimsede yoktu evde 1.5 saat sonra kendime bir geldim sırılsıklam olmuşum ilaçta içemiyorum belki hamişimdir diye kendinize dikkat edin ben evdeyken grip oldum valla
Kızlar catliyacagim 7 Ekim'de olmam gerekiyodu bugün 10ekim test yapmaktan korkuyorum çıkmaz diye ama zor tutuyorum kendimi.acaba su erken sonuc veren hamilelik testindenmi aksam ne dersiniz
aaaa?
peki evde tek miydin, sana kim baktı?
günaydın kızlar bu sabah mutfakta düştüm bayıldım grip oldugum için herhalde ama ben grip olunca hiç midem bulanmazdı ayy aileden uzak olmak ne kötü kimsede yoktu evde 1.5 saat sonra kendime bir geldim sırılsıklam olmuşum ilaçta içemiyorum belki hamişimdir diye kendinize dikkat edin ben evdeyken grip oldum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?