Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

sağol bişey sorcam kongest diye bir ilaç var soguk algınlıgı için içsem bişey olurmu folik plus kullanıyorum gripten önce hamilelikten süpheleniyodum zarar verirmi?????

bence ilaç içme canım ne olur ne olmaz
bol mandalina, ballı limonlu su, ıhlamur, tavuk suyuna çorbalar vs doğal yollarla tedavi et kendini bence

bence ilaç içme canım ne olur ne olmaz
bol mandalina, ballı limonlu su, ıhlamur, tavuk suyuna çorbalar vs doğal yollarla tedavi et kendini bence

bende içmeden sizlere sorayım dedim sağolun bilgisayar laptop olmsa gelemezdim valla ben yatmaya devam edeyim umarım herkes iyi haberlerle gelir hoşçakalın

sağol bişey sorcam kongest diye bir ilaç var soguk algınlıgı için içsem bişey olurmu folik plus kullanıyorum gripten önce hamilelikten süpheleniyodum zarar verirmi?????
canım kusura bakma, şimdi gördüm sende yatmaya gitmişsin.
bence içme ne olur ne olmaz. benim geçen gün başım o kadar ağrıyordu ki ağrı kesicibile içemedim.

benim akıntım var açık sarı bel ağrım var bide göğüslerim çok acıo adet belirtilerine yakın ama bel ağrım değişik bide benim akıntım hiç olmazdı bilemiyorum yada öle hissetmek istiyorumm ama biraz asabiyet var üstümde

benden bu ay umut yok yumurtlama günümü kaçırdık biz şu ovulasyon testlerini ilk kez kullandık beceremedik gitti bu ay yumurtam boşa hayırlısı

canım benim ya üzüldüm senin adına.dikkat et kendine.ilaç filanda içme ne olur ne olmaz.çok çok geçmiş olsun

kızlar bişey sorucam adetim 2 gün geçti bugün test yaptım negatif çıktı çok fazla akıntım var kasıklarıma belime kramplar girio batmalar çok fazla napıcamı bilmiorum

Canom 14 çok geçmiş olsun canım benim ya Allah korumuş valla. Nekadar üzüldüm bilemezsin bu arada limonlu su da tansıyonu düşürür içerken dikkat etmek lazımdır..

merhaba kızlar bende uzun zamandır takip ediyorum.. ama yazmaya yeni cesaret ediyorum.. bir yıllık evliyim hiç korunmadım.. eşimin hünerleriyle korunduk.. ama son 4 aydır korunmuyoruz ve olmuyor... çokk mutsuzumm.. çookk istiyorumm çocugumun olmasını.. ekimin 16 sı adet günüm.. adetime 10 gün kala göğüslerimde ağrılar oldu.. kasıklarımda batmalar.. iki gündür adet olacakmış gibi karnım ağrıyor.. korkuyorum yinemii reglll...

cevap bekliyorumm. yalnız bırakmayın nolurrr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…