- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.981
merhaba kızlar bende uzun zamandır takip ediyorum.. ama yazmaya yeni cesaret ediyorum.. bir yıllık evliyim hiç korunmadım.. eşimin hünerleriyle korunduk.. ama son 4 aydır korunmuyoruz ve olmuyor... çokk mutsuzumm.. çookk istiyorumm çocugumun olmasını.. ekimin 16 sı adet günüm.. adetime 10 gün kala göğüslerimde ağrılar oldu.. kasıklarımda batmalar.. iki gündür adet olacakmış gibi karnım ağrıyor.. korkuyorum yinemii reglll...
cevap bekliyorumm. yalnız bırakmayın nolurrr..
canım Allah vaktini zamanını bizden iyi bilir benim bu salı günü evlilik yıl dönümüm 2.yılım evliliğimde ve 15 aydır korunmuyorum önemli bi problem yok ama olmuyo.bu ay çok umutluyum ayın 9unda bekliyodum hala olmadım biraz daha bekleyeceğim.sende acele etme herşeyde bi hayır vardır bizim planımıza göre olmuyo bu işler Allah bilir zamanını sıkma canını daha zamanı vardır ümitsizlik için çok erken
ama benım pek ümidim yokk.. bu ağrı regl ağrısı işte... midem bulanıyoo.. karnımdaa gaz varr.. yakındada kahverengi akıntıı.. hep böyle oluyor bende.. ama ilk kez 10 gün önce başlayan ve bı kaç gun suren ama şuan kendını pekde belli etmeyen gögüs agrılarım oldu... benı düşündüren bu.. bide göğüslerimde mavı damarlaı gördümm ama öncedende varmıydı onlar bılemıyorumm.. delirdin belkı buraları okuyunca... ikide bir göğüslerime bakıyorumm.. aa diyorumm koyu bölge kararmıs.. sonra başka bı gun bakıyorumm.. yokk be hıc bısey yok dıyorummm... aşkımda çok ıstıyor.. soruyor sürekli nasılsın varmı bır belirti dıyee.. onu çoook sevıyorum ona benzayan ikiz oğullarım olsun istiyorumm.. allahım duy lütfen.. bana ve isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar ver yüce rabbim
€wt soğuktan da ağrio oLabiLir ama benmki adet ağrısı ben iyi tanırım keNdiLerini : )
ßi çorap bi patik bi de terLik giyiom daha ne oLdun ..kaydirigubbakcemile2
iyi akşamlar pokahontas henüz taze haber yokkızlar ii akşamlar yeni hamislerimiz varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?