Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

canım Allah vaktini zamanını bizden iyi bilir benim bu salı günü evlilik yıl dönümüm 2.yılım evliliğimde ve 15 aydır korunmuyorum önemli bi problem yok ama olmuyo.bu ay çok umutluyum ayın 9unda bekliyodum hala olmadım biraz daha bekleyeceğim.sende acele etme herşeyde bi hayır vardır bizim planımıza göre olmuyo bu işler Allah bilir zamanını sıkma canını daha zamanı vardır ümitsizlik için çok erken

nabber kıslar...
bende ne regl ne hamilelik belirtisi var... atesim 36.7 lerde
ama bende test yaptım bugun negatiffffff

canım inşallah hamilesindirr.. haklısın yüce allah herşeyin en iyisini verir... desteğin için teşekkür ederim.. hayırlı haberlerini bekliyorumm

ßenimde ara ara karnım ağrio adet oLacakmışım gißi sOnra geÇio anLamadım ama inş oLmaz :Saruboceq:

ama benım pek ümidim yokk.. bu ağrı regl ağrısı işte... midem bulanıyoo.. karnımdaa gaz varr.. yakındada kahverengi akıntıı.. hep böyle oluyor bende.. ama ilk kez 10 gün önce başlayan ve bı kaç gun suren ama şuan kendını pekde belli etmeyen gögüs agrılarım oldu... benı düşündüren bu.. bide göğüslerimde mavı damarlaı gördümm ama öncedende varmıydı onlar bılemıyorumm.. delirdin belkı buraları okuyunca... ikide bir göğüslerime bakıyorumm.. aa diyorumm koyu bölge kararmıs.. sonra başka bı gun bakıyorumm.. yokk be hıc bısey yok dıyorummm... aşkımda çok ıstıyor.. soruyor sürekli nasılsın varmı bır belirti dıyee.. onu çoook sevıyorum ona benzayan ikiz oğullarım olsun istiyorumm.. allahım duy lütfen.. bana ve isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar ver yüce rabbim

€wt soğuktan da ağrio oLabiLir ama benmki adet ağrısı ben iyi tanırım keNdiLerini : )

ßi çorap bi patik bi de terLik giyiom daha ne oLdun ..kaydirigubbakcemile2

Koca ßir AMiN inşALLAh cNm :Saruboceq:

GeÇen ay da benim öLe oLmuştu erkenden karnım ağırMıştı göğüsLerim şişMişti dedim hiç böLe oLmazdım değişikLİk oLunca uMutLandım ama maLesef..
ßeLkide arada böyLe oLuo ama biz farKetmioz işte..
Kendimizi çOk dinLiyoz ya ondan psikOLojik beLirtiLer üretiyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…