- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.001
ooo sen ayacıklara iyi bakıyosun
inş. yanlış alarmdır bu kez yanılırsın gamyoncuiremsu
EsLemcim mutfaltaydım kusura bakma cvp hemen yazamadım
Olmadım regl canm üşütme sende kendını karın agrısı gaz ayakları koruYaLıM:içelim:
eslem sen ne kadar süredir korunmuyorsun
o bombalardan biri ben olurum inşiyi akşamlar pokahontas henüz taze hae bomBalar:)sositososito
EsLem Sen ekim ayında Bebişlencen Gibime gelio sankim..a.sa.s.
keramos senden ne haber? yıevrum :1hug:
o bombalardan biri ben olurum inş
süprizzzzz
kızlar açıkcası ben gebelik belirtilerinin adet gecikmesi olmadan yaşanabileceğine inanmıyorum psikolojik olarak öyle hissediyoruz kendimizi okadar inandırıyoruzki sonra olmayıncada çok büyük hüsrana uğruyoruz
hemen test yapmıçam Pazartesi de olmazsam umutlanabılırım..
cuma gunu fılan yaparım yıne testı
dua...doktorların imkansız dedikleri kişilerin bile hamile kaldıklarına şahit ooldum herşey dua ile..Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.seni çok ii anlıyorum canım ama gerçekten kafaya takmamak lazım rahat olalımki olsunaslında haklısınn... benımde arkadasım ılk hamıle kaldıgında sormustum ne gıbı belrtilerin vardı diyee. .hiçbirsey hıssetmedıgını soylemıstıı.. zaten ıkı aylık evlıydıı hamıle kaldıgındaa.. annesının beş yıl çocugu olmadıgı ıcın kendısınınde oyle olacağını sanıp korunmamıştıı.. yanı kafaya takmama olayı doğru bence.. ama ben cook sabırsızım nasıl kafaya takmıycam yaaaa
nolsun güzelim. evdeyim. kojam gececi. alacakaranlık yeni ay tutulma ve safak vakti 4 günde 4 kitap ve 3 filmi okudum izledim. ve sonunda yine sizinleyim
karındaki tık tıklarla-pıt pıtlarla ilgili : annenin yağ hücreleri bebeğe yer acıyormuş diye öğrendim.
bende tık yok. ne regl nede hamilelik tık yok:1no2:
kızlar açıkcası ben gebelik belirtilerinin adet gecikmesi olmadan yaşanabileceğine inanmıyorum psikolojik olarak öyle hissediyoruz kendimizi okadar inandırıyoruzki sonra olmayıncada çok büyük hüsrana uğruyoruz
aynı okulda çalıştığım bi öğretmen arkadaşın eşinin sperm hızı düşüklüğünden dolayı çocukları olmuyodu tam 10 sene sonra hamile kaldı biliyomuusunuz?üstelik ne diyo;tamamen bıraktım artık ve bu ay sadece 1 kere birlikte olduk eşimle diyo ama işte o çocuğun vakti şimdiymiş demekki Allah böyle imtihan etmiş onları sabreden dermiş muradına ermiş.umutsuzluk yok yani hiç bir zaman!
Az kaldı canım tarihine inşallah sende pozitifi göreceksin.. Kocişine sürprüüüüüüüz yaparsın.
Sakın temizlik filan yapayım deme sıkılıp da iyi dinlenmek lazım döllenme oluyodur şimdi içerlerde :):dance:
bombanin büyügü bende kizlar,kanamam basladimafoldumbenmafoldumbensenağlamasenağlama
bombanin büyügü bende kizlar,kanamam basladimafoldumbenmafoldumbensenağlamasenağlama
yok canım ya 29 unda yumurtladım döllenip yerleşmesi lasım şimdiye kadar
ama nolurrr nolmassss diye kendimi yormuyorum ayaklarımı belimi üşütmemeye çalışıyorum... ama kendimde deişik bir şey hissetmiyorum.
kasım 2 de d.günüm eğer bebek varsa kocama süpris yapıcam. tabi ağzımı tutabilirsem:)hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?