Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

bakalim yarin dr gidicem ne diycek acaba düstümü noldu bi ögrenmek istiyorum:uhm::uhm:

bakalim yarin dr gidicem ne diycek acaba düstümü noldu bi ögrenmek istiyorum:uhm::uhm:

Kanaman yOğunsa keşke bugün gitseydin ya da haLa gidebiLirsen git çünkü hamiLeLikte kanaMa iyi değiLdir cNm taßi inŞaLLAh kötü bişe deiLdir de yine de önLem aLmak Lazım

ßugün rüyamda 3üz doğurMuşum iki erkek bi kıs tam istediğim gißi : )
Her gün bi bebek doğuruom ztn taßi rüyamda kaydirigubbakcemile3

yabenim adetim hayatta gecikmez,hep erken gelir,testimde pozitifti,bi taraftan düsünüyorum acaba hic mi kalmadim,bide vücud kendini hamile gibi görüyomus yoksa öyle biseymi oldu,ufff kizlar anlayamadim noluyo,sevinmistim kursagimda kaldi

Eslem Ay aLemsin he :)
gız üçüzlere bakmak ne zor olur miniş miniş doarlar parmak kadar değil dokunmaya bakmaya kıyamazsnnnnnnohaoldumsmile

Kıs yOk 3üz isteMiom iki erkek bi kıs istiom araLıkLı oLarak yaNi : ))
Yani hep 3 çocuk isteMişimdir nedense iki erkek bi kıs diye : ))
Daha bi tanesini becereMios 3 taneyi nasıl yapıcaKsaM kaydirigubbakcemile3

ya kizlar ben diyorumki bu gelen adetim düsük kanamasi degil sanki ,afedersiniz kokusu bile öyle,

Şekerim sen kan testi yapMadın mı ?
Hem idrar testi biLe negatif te hata gösterir senin ki pozitif çıkmış pozitifte çOk hata oLmaz..
Ya da beLki üstüne adet oLuyosun oLabiLir çOk duydum bu fOrumda ..
Yani bütün bunLarı anLamak için doktora gitMen Lazım taßi biz ne deseK bOş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…