- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.241
ayın 15 i canım adete 8 gün kala kan testi negatif çıktı.
Yeni hamiş arkadaşları tebrik ediyorum.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Allah ben ve bekleyen isteyen tüm arkadaşlarımıda nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu.:Saruboceq:
ayın 15 i canım adete 8 gün kala kan testi negatif çıktı.
aaa kırmızı kartı görene kadar umudumuz var olmasada bidahaki aya inşşşşş
bence testi yaptırmak ve ümitsizliğe kapılmak için erken davranmışsın
naçizane fikrim
Rabbim umudumuzu kesmesin umut her zaman vardır inşallah geç döllenme falan olmuştur da test o yüzden negatif çıkmıştır hayal dünyası işte bide adet olmuyomuşum yapılan ikinci test negatif çıkıyomuşşşş Allaaaaaaaaahhhhhhh ama bu sadece hayal hepimizin hayalleri gerçek olur umarım.sabahları bebişimiz sesiyle uyanıp onun gülücükleriyle o güne başlamak muhteşem birşeydir eminim geceleri uykusuz kalmak bile güzeldir eminim, cicilerini giydirip gezmeye gitmek (giydirirken mis kokusunu içine çekmek) Allahım bu mucizeyi bizlerede yaşatır inşallah....amin.
gamyoncuiremsu[/QUOTE
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
yeni hamile adaylarını tebrik ediyorum..allah kucaklarına almayı nasıp etsin inşallah...bayanlar çay ,kahve ve maydonoz yemeyin düşmesine sebep oluyormus..bol bol ananas yiyin bebegin tutunmasını sağlıyormuş...inşallah allah bizeede nasip olur dua edin bizlerede..
gamyoncuiremsu
altta sayı azaldı konuşan yok hayırdır kızlar noluk size bugün.
gurbet ablacım benimde günüm yarındı ama bugün az bi şekilde kanamam geldi adet oldum heralde.artı kasıma kaldı.[/QU
HAYIRLISI OLSUN CANIM NAPALIM BİZDE KASIM DA ANNE OLURUZ
gurbet ablacım benimde günüm yarındı ama bugün az bi şekilde kanamam geldi adet oldum heralde.artı kasıma kaldı.[/QU
HAYIRLISI OLSUN CANIM NAPALIM BİZDE KASIM DA ANNE OLURUZ
inşallah canım hayırlısı böyleymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?