Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

Yeni hamiş arkadaşları tebrik ediyorum.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Allah ben ve bekleyen isteyen tüm arkadaşlarımıda nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu.:Saruboceq:

amiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn..............................:Saruboceq:

-)hbyrm............................................ .....................................19 ekim
2-)kahvekolik....................................... ....................................19 ekim
3-)dosthane .................................................. ............................19 ekim
4-)optimist_balim................................... ....................................19 ekim

GÜNDAŞLARIM.... nasılsınız bakem.bugün ayın 11'i ve 8 günümüz var.bende belirti namına hiçbişey yok yahu.test mest yapsak çıkarmıki çizgi mizgi.sizde varmı akıntı,sızı,ağrı,sancı,ataş, vskaydirigubbakcemile3 valla artık gülüyorum yaa.ne yapım.haa bu arada gurbetciğim yeğenin pek datlu yaa Allah uzun hayırlı ömür versin inşallah.

aaa kırmızı kartı görene kadar umudumuz var olmasada bidahaki aya inşşşşş

Rabbim umudumuzu kesmesin umut her zaman vardır inşallah geç döllenme falan olmuştur da test o yüzden negatif çıkmıştır hayal dünyası işte bide adet olmuyomuşum yapılan ikinci test negatif çıkıyomuşşşş Allaaaaaaaaahhhhhhh ama bu sadece hayal hepimizin hayalleri gerçek olur umarım.sabahları bebişimiz sesiyle uyanıp onun gülücükleriyle o güne başlamak muhteşem birşeydir eminim geceleri uykusuz kalmak bile güzeldir eminim, cicilerini giydirip gezmeye gitmek (giydirirken mis kokusunu içine çekmek) Allahım bu mucizeyi bizlerede yaşatır inşallah....amin.

bence testi yaptırmak ve ümitsizliğe kapılmak için erken davranmışsın
naçizane fikrim

doğru söylüyosun canım ama mecburen yaptırdım testi antibiyotik kullanacaktım doktordan kan testi yaptırmasını istedim sonuç negatif çıktı doktor rahat rahat içebilirsin dedi ama ben bir tane içtim ikinciyi içmedim bekliyorum adet olduktan sonra içerim diye düşündüm.

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:inş

yeni hamile adaylarını tebrik ediyorum..allah kucaklarına almayı nasıp etsin inşallah...bayanlar çay ,kahve ve maydonoz yemeyin düşmesine sebep oluyormus..bol bol ananas yiyin bebegin tutunmasını sağlıyormuş...inşallah allah bizeede nasip olur dua edin bizlerede..

:1shok: :1shok: :1shok:nee çaymı maydanozmu aman allahımm çok severimmmm

merhaba arkadaşlar.. bende ekim ayında bebiş sahibi olmak için çalışmalara başladım başladık daha doğrusu :)) Heyecan hatsafhada inşallaahh ilk denemede olur.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…