Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

merhaba kızlar bu ara işlerim yoğun arada bir girip yazıp okuyup çıkıyorum...merak ediyorum kimler hamile diye..bu arada benimde adetime 2 gün kaldı ama bas ağrım basladı sanırım ben kırmızıları göreceğim..gerçi grip oldugum için pek anlıyamadım basımın neden agrıdıgını..bilmiyorumkismile

hiç sorma aynı durumdayım tam belirtilermi başladı derken grip oldum şiddetli baş agrısı yapıyooo bende anlamıyorum belirtileri aklinialirimsmile

kızlar adet olmaya 1 hafta kala sizlerde de karın gurultusu oluyo mu ben ondan anlıyorum adet olacağımı buda hamile olma ihtimalimi çürütüyo adet olacağımdan emin oluyorum aman ya keşke hiçbişey hissetmesek ne güzel olur.

Kızlar bnm beklenmeyen tarihim 3 uydu gelmedı bır haftam geçtı ..ıkı gun gecnce test yapmştm silikti.listeye ekliyim zaten...bgn ıdrar testını tekrarladm koyu 2. çizgiyi gördüm şükürler olsun.ama hala kana gtmedm ...bu haftanın sonunda pers.gdcem allah ızın werrse durumu bildrrm size..şu an sata göre 5+1 im.daha erken oldgnu düşnyrm dr için...gttgmde hersey bır arada olsn ıstıorm..sevgiler hepnıze....dua edıcm sıznı için....

acaba rahim duvarı dokülmeye başlayınca mı bu sesler geliyor karında anlamadım gitti.

ay hadi hayırlı olsun iki koyu çizgi=gebelikhihoyyytdarısıda bizlerin başına hemen kan tahlili yaptır değerini gör.belirtilerin nelerdir hadi söyle söyledelikafadulden

seni tebrikk ederim.allah kucagınada almayı nasip etsin...kaçıncı denemende geldi bebişin..

canım benim hiç bi belirti yok..bu aydan pek umutlu değilim niyeyse..geçen ay kadar çok takmıyorumda..hayırlısı..takmıyorum derken belirtileri..geçen ay ben bütün belirtileri fazlasıyla yaşamaıştım ve gerçketen değişik hissediyordum ama olmadı kısmet değilmiş..

benim satım 19 eylül 28gün olduğuna göre 17sinde faan olmam lazım..bakalım ya..artık kendimi çok dinlemeyecem..buyüzden de çok girmiyorum yazışmalara çok katılmıyorum..aklımdan çıkarıp atmak istiyorum sanki..10 aydır bekliyorum ben..yoruldum biraz..olmazsa olmasın diyorum..aralıkta kamile olayım istiyorum diyorum..amaaan ya kafam bi dünyakafamçokkarıştı

klasık olarak bel kasık ağrısı
sivilcelenme
ter kokusu
tükürükte aşırı artış
göbeğin içinde keskın ani batmalar..
göğüs damarlarının belırgınleşmeye başlaması ama ağrı yoktu
.bunlar adet gecıkmeden önce oldu...

adet gecıktıkten sonra
kısmen akıntı
ılk defa bu sabah mıde bulantısı
göğüslerde sızlama
erken uykum gelıor artık bıde normalde geç yatarım ama öyle yoğun bir halszlık yok

baklaım işallah yanılmırmdr kızlar dahaca bebeişi görmeden ınamayacak gbıyım hayırlısı dıorum..Allahım hepınıze nasıp etsin innnnşallahhh....bana da tabı

Kızlar benim mesai bittiiiiiii gidiyorum artık hepinize iyi akşamlar yarın bol bol hamiş haberleri almak dileğiyle yarın görüşürüz

seni tebrikk ederim.allah kucagınada almayı nasip etsin...kaçıncı denemende geldi bebişin..

cnm ben 15 aylık ewlıyım ılk 6 ay vajınusmusla uğrastm zaten denemdm..sorunu aştım o ay kımyasal geebelık yaşadm 7.ayda...hapa başladm ve bu aya kdr korundm ılk defa bırktm tuttu inşallah..2.denememdı

anladım tatlım.benimde bu ay pek ümidim yok.Dediğin doğru canım taktıkça olmuyor işte.Hayırlısı olsun hepimiz için.Allah herkesin yardımcısı olsun.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…