- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.261
gurbet ablacım benimde günüm yarındı ama bugün az bi şekilde kanamam geldi adet oldum heralde.artı kasıma kaldı.
canım senin kaç gün var gününe
merhaba kızlar bu ara işlerim yoğun arada bir girip yazıp okuyup çıkıyorum...merak ediyorum kimler hamile diye..bu arada benimde adetime 2 gün kaldı ama bas ağrım basladı sanırım ben kırmızıları göreceğim..gerçi grip oldugum için pek anlıyamadım basımın neden agrıdıgını..bilmiyorumkismile
Kızlar bnm beklenmeyen tarihim 3 uydu gelmedı bır haftam geçtı ..ıkı gun gecnce test yapmştm silikti.listeye ekliyim zaten...bgn ıdrar testını tekrarladm koyu 2. çizgiyi gördüm şükürler olsun.ama hala kana gtmedm ...bu haftanın sonunda pers.gdcem allah ızın werrse durumu bildrrm size..şu an sata göre 5+1 im.daha erken oldgnu düşnyrm dr için...gttgmde hersey bır arada olsn ıstıorm..sevgiler hepnıze....dua edıcm sıznı için....
Bebişi ultrasonda gördgm gün yazacam tüm beırtıleri....
Bebişi ultrasonda gördgm gün yazacam tüm beırtıleri....
Kızlar bnm beklenmeyen tarihim 3 uydu gelmedı bır haftam geçtı ..ıkı gun gecnce test yapmştm silikti.listeye ekliyim zaten...bgn ıdrar testını tekrarladm koyu 2. çizgiyi gördüm şükürler olsun.ama hala kana gtmedm ...bu haftanın sonunda pers.gdcem allah ızın werrse durumu bildrrm size..şu an sata göre 5+1 im.daha erken oldgnu düşnyrm dr için...gttgmde hersey bır arada olsn ıstıorm..sevgiler hepnıze....dua edıcm sıznı için....
canım ayın 15 i adet günüm yani 4 günüm kaldı
-)hbyrm............................................ .....................................19 ekim
2-)kahvekolik....................................... ....................................19 ekim
3-)dosthane .................................................. ............................19 ekim
4-)optimist_balim................................... ....................................19 ekim
GÜNDAŞLARIM.... nasılsınız bakem.bugün ayın 11'i ve 8 günümüz var.bende belirti namına hiçbişey yok yahu.test mest yapsak çıkarmıki çizgi mizgi.sizde varmı akıntı,sızı,ağrı,sancı,ataş, vskaydirigubbakcemile3 valla artık gülüyorum yaa.ne yapım.haa bu arada gurbetciğim yeğenin pek datlu yaa Allah uzun hayırlı ömür versin inşallah.
seni tebrikk ederim.allah kucagınada almayı nasip etsin...kaçıncı denemende geldi bebişin..
varmı belirtin canım.test filan yaptınmı peki
canım benim hiç bi belirti yok..bu aydan pek umutlu değilim niyeyse..geçen ay kadar çok takmıyorumda..hayırlısı..takmıyorum derken belirtileri..geçen ay ben bütün belirtileri fazlasıyla yaşamaıştım ve gerçketen değişik hissediyordum ama olmadı kısmet değilmiş..
benim satım 19 eylül 28gün olduğuna göre 17sinde faan olmam lazım..bakalım ya..artık kendimi çok dinlemeyecem..buyüzden de çok girmiyorum yazışmalara çok katılmıyorum..aklımdan çıkarıp atmak istiyorum sanki..10 aydır bekliyorum ben..yoruldum biraz..olmazsa olmasın diyorum..aralıkta kamile olayım istiyorum diyorum..amaaan ya kafam bi dünyakafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?