Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

cnm ben 15 aylık ewlıyım ılk 6 ay vajınusmusla uğrastm zaten denemdm..sorunu aştım o ay kımyasal geebelık yaşadm 7.ayda...hapa başladm ve bu aya kdr korundm ılk defa bırktm tuttu inşallah..2.denememdı

tebrikler canım.Allah kucağına almayıda nasip etsin.bizler içinde dua ediverin olurmu.

ya kızlar ben şimdi hesapladımda benim beklenmeyen adet tarihim 16 ekimmişşş ben 18 diye hesaplıyodummm amanınnnn 5 gün kalmışş :1shok: kafamçokkarıştı

Son düzenleme:

tekrar hayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin....amiiiinnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

adete 8 gün varken kan testi yaptırıdım negatif çıktı belirtimde yok gögüs ağrım falan yok hiç arada adet sancısı oluyo geçiyo adet olucam herhalde.

dur bakalım canım iyi düşün iyi olsun.Hemen adet olacam filan da deme.bakalım bekleyip görecez.belkide güzel heberler vereceksin buradan.hiç belli olmuyo bu işler...

es esxxxxxx peki adet gecikmesinden önce akıntın oldumu yoksa kurumu bekledin adet gününün geçmesini.

ya kızlar ben şimdi hesapladımda benim beklenmeyen adet tarihim 16 ekimmişşş ben 18 diye hesaplıyodummm amanınnnn 5 gün kalmışş :1shok: kafamçokkarıştı
aynen canım bende 18 diye hesaplamıştım benimde 15 ekim gündaşız seninleolumunekankayizsmile
dur bakalım canım iyi düşün iyi olsun.Hemen adet olacam filan da deme.bakalım bekleyip görecez.belkide güzel heberler vereceksin buradan.hiç belli olmuyo bu işler...

ne biliym canım ya klasik adet belirtileri başlayınca bende adet olucam diye düşündüm işte inşallah olmam size güzel haberler veririm hepinize umut olurum 4 yılın sonunda 2 aşılama 1 tüp bebek sonrası doğal yoldan hamile kaldım diye

çok az vardı tatlım varla yok arası bnm adetten once ztn olurdu brz ama 3 gundür daha fazla var

sağol canım cevap verdiğin için benimde gögüslerimde ağrı yok hafif dolgunluk var akıntım da çok az sarı akıntım var aslında bu belirtilere takılıp üzülmemek gerek adet öncesi belirtilerle hiçbir fark yok gibi.

selam kızlar.. benimde adet tarihim 16 ekim ama adetlerim düzensiz oyüzden bu tarih kesin değil.. ve ateşimi de ölçtüğüm için ovulasyon testine görede 3 gün oldu yumurtlayalı oyüzden büyük ihtimalle adetim gecikicek.

kızlar bu batmalar rahimde ince ince bocek ısırması gibi bişeymi yani benim öyle oluyo bazen.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…