- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.281
cnm ben 15 aylık ewlıyım ılk 6 ay vajınusmusla uğrastm zaten denemdm..sorunu aştım o ay kımyasal geebelık yaşadm 7.ayda...hapa başladm ve bu aya kdr korundm ılk defa bırktm tuttu inşallah..2.denememdı
tebrikler canım.Allah kucağına almayıda nasip etsin.bizler içinde dua ediverin olurmu.
klasık olarak bel kasık ağrısı
sivilcelenme
ter kokusu
tükürükte aşırı artış
göbeğin içinde keskın ani batmalar..
göğüs damarlarının belırgınleşmeye başlaması ama ağrı yoktu
.bunlar adet gecıkmeden önce oldu...
adet gecıktıkten sonra
kısmen akıntı
ılk defa bu sabah mıde bulantısı
göğüslerde sızlama
erken uykum gelıor artık bıde normalde geç yatarım ama öyle yoğun bir halszlık yok
baklaım işallah yanılmırmdr kızlar dahaca bebeişi görmeden ınamayacak gbıyım hayırlısı dıorum..Allahım hepınıze nasıp etsin innnnşallahhh....bana da tabı
adete 8 gün varken kan testi yaptırıdım negatif çıktı belirtimde yok gögüs ağrım falan yok hiç arada adet sancısı oluyo geçiyo adet olucam herhalde.
aynen canım bende 18 diye hesaplamıştım benimde 15 ekim gündaşız seninleolumunekankayizsmileya kızlar ben şimdi hesapladımda benim beklenmeyen adet tarihim 16 ekimmişşş ben 18 diye hesaplıyodummm amanınnnn 5 gün kalmışş :1shok: kafamçokkarıştı
dur bakalım canım iyi düşün iyi olsun.Hemen adet olacam filan da deme.bakalım bekleyip görecez.belkide güzel heberler vereceksin buradan.hiç belli olmuyo bu işler...
tekrar hayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin....amiiiinnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:
es esxxxxxx peki adet gecikmesinden önce akıntın oldumu yoksa kurumu bekledin adet gününün geçmesini.
çok az vardı tatlım varla yok arası bnm adetten once ztn olurdu brz ama 3 gundür daha fazla var
canom senin 5 benim 4 günüm kaldı sende varmı belirti.
çok az vardı tatlım varla yok arası bnm adetten once ztn olurdu brz ama 3 gundür daha fazla var
yalnız şunu söyleyım kızlar en belırgın olanı ani batmalardı...dgerlerı okdr belırgn olmadı..
valla mide bulantım var bş dönmesi var akıntıda var gecen gün bayıldım belimde çok agrıyo ama gribim ondanda olabilir sanırsaam :1shok:
yalnız şunu söyleyım kızlar en belırgın olanı ani batmalardı...dgerlerı okdr belırgn olmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?