- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.301
nasıl oluyo bu ani batmalar
slm kızlar benim regl dönemim 20 ekim,ancak bacaklarımda ağrı,kasıklarımda şişlik,göğüslerimde dolgunluk ve gazım var1-6 ekim yumurtlama dönemimdi, şimdi heyecanla bekliyorum.sizce bu belirtimidir??
kızlar bu batmalar rahimde ince ince bocek ısırması gibi bişeymi yani benim öyle oluyo bazen.
içimden bir ses diyoki bana bu ay boşa bekleme:hulya:
mumkundur neden olmasın..gaz bende adet gecktkten sonra 3 gundr war.ya aslnda kısıden kısıye de degsr gbı gelıor bana...bazen hiç tık yok mesela belırtılerden ....
buyrunnnnnnnnn
CANOM NEKDR WAR ADETE TEST YAPTNMI
dediginiz gibi böcük ısırır gibi sancılar bugun başladı ben 18 diye biliyordum ama 16 ekimmiş grip oldugum için bişeyde anlamıyodum
dediginiz gibi böcük ısırır gibi sancılar bugun başladı ben 18 diye biliyordum ama 16 ekimmiş grip oldugum için bişeyde anlamıyodum
-)hbyrm............................................ .....................................19 ekim
2-)kahvekolik....................................... ....................................19 ekim
3-)dosthane .................................................. ............................19 ekim
4-)optimist_balim................................... ....................................19 ekim
GÜNDAŞLARIM.... nasılsınız bakem.bugün ayın 11'i ve 8 günümüz var.bende belirti namına hiçbişey yok yahu.test mest yapsak çıkarmıki çizgi mizgi.sizde varmı akıntı,sızı,ağrı,sancı,ataş, vskaydirigubbakcemile3 valla artık gülüyorum yaa.ne yapım.haa bu arada gurbetciğim yeğenin pek datlu yaa Allah uzun hayırlı ömür versin inşallah.
bu çay maydonoz meselesini bende duymuştum bide nane fazla tüketilmemesi gerekiyormuş.
:bbo:
gereklı gunlerde ılşkn oldysa beklemek gayet normal..hormon dollenme oldktan bır hafta sonra kana, sonra ıdrara gecer dıyolar.yumurtlamandan 10 11 gun gectyse anca yavas yavas belırtı yaşarsn..mıde bulantısı bas donmesı adet baya gecknce olur ancak.. çunku hormon yukselmştr.batmalar ıse dollenme belırtısdr..o yuzden sdce o belırtıye guvenın derım
:bbo:
kısslar selaam nabersiniz şaka maka ayıda ortaladık sayılır
slm kızlar bu blatformun kasımı yok mu? :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?