Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

slm kızlar benim regl dönemim 20 ekim,ancak bacaklarımda ağrı,kasıklarımda şişlik,göğüslerimde dolgunluk ve gazım var 1-6 ekim yumurtlama dönemimdi, şimdi heyecanla bekliyorum.sizce bu belirtimidir??

nasıl oluyo bu ani batmalar

ya göğüsler ztn adet öncesıde sınyal weriri kasık ağrısı vs bunlar da oyle aynen dedgn gbı..bu batma göbek deliğinden bi 5 -6 cm aşağıda kalkarken doğrulurken anıden gelip gecıyor..bnm su sıra yok...adet öncesı wardı baya..kasık deıl göbekte

slm kızlar benim regl dönemim 20 ekim,ancak bacaklarımda ağrı,kasıklarımda şişlik,göğüslerimde dolgunluk ve gazım var 1-6 ekim yumurtlama dönemimdi, şimdi heyecanla bekliyorum.sizce bu belirtimidir??

mumkundur neden olmasın..gaz bende adet gecktkten sonra 3 gundr war.ya aslnda kısıden kısıye de degsr gbı gelıor bana...bazen hiç tık yok mesela belırtılerden ....

:bbo:
dediginiz gibi böcük ısırır gibi sancılar bugun başladı ben 18 diye biliyordum ama 16 ekimmiş grip oldugum için bişeyde anlamıyodum

gereklı gunlerde ılşkn oldysa beklemek gayet normal..hormon dollenme oldktan bır hafta sonra kana sonra ıdrara gecer dıyolar.yumurtlamandan 10 11 gun gectyse anca yavas yavas belırtı yaşarsn..mıde bulantısı bas donmesı adet baya gecknce olur ancak çunku hormon yukselmştr.batmalar ıse dollenme belırtıdr..o yuzden sdce o belırtıye guvenın derım

dediginiz gibi böcük ısırır gibi sancılar bugun başladı ben 18 diye biliyordum ama 16 ekimmiş grip oldugum için bişeyde anlamıyodum

gereklı gunlerde ılşkn oldysa beklemek gayet normal..hormon dollenme oldktan bır hafta sonra kana sonra ıdrara gecer dıyolar.yumurtlamandan 10 11 gun gectyse anca yavas yavas belırtı yaşarsn..mıde bulantısı bas donmesı adet baya gecknce olur ancak çunku hormon yukselmştr.batmalar ıse dollenme belırtısdr..o yuzden sdce o belırtıye guvenın derım

gereklı gunlerde ılşkn oldysa beklemek gayet normal..hormon dollenme oldktan bır hafta sonra kana, sonra ıdrara gecer dıyolar.yumurtlamandan 10 11 gun gectyse anca yavas yavas belırtı yaşarsn..mıde bulantısı bas donmesı adet baya gecknce olur ancak.. çunku hormon yukselmştr.batmalar ıse dollenme belırtısdr..o yuzden sdce o belırtıye guvenın derım

hiçbir belirti yok bende. belirti yazanlarıda okumuyorum kendimi tuhaf hissediyorum. çünkü benim adet belirtim bile yoktur. nası bi insanım anlamadım :) millet dünya belirti sayıyor yahu -tatlicadiarzu-bende var bi tuhaflık ama anlamadım. sadece yumurtladığım günlerde kasık ağrım oldu, bundan mı değil mi bilmem. bana olmayacak gibime geliyo artık.

bu çay maydonoz meselesini bende duymuştum bide nane fazla tüketilmemesi gerekiyormuş.

kesinlikle arkadaşlar ! nane, maydonoz ve kekik adet söktürücüdür. ben adetim geciktiğinde bunlardan birini kaynatır içerdim.
geçmişi okumamışsın sen :)

o zaman beklim o günleri degerlendirdim ben

aman canım nasıl tatlı çekti şimdi her adet öncesi olduğu gibi karnımda fokurdamaya başladı gurul gurul adetim geldi gelecek hayırlısı artık umutlar kasım ayına kalacak yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…