- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.321
iyi akşamlar kızlar be çıkıyorum mesaim bitti yarın görüşmek üzere hoşçakalın.
-)hbyrm............................................ .....................................19 ekim
2-)kahvekolik....................................... ....................................19 ekim
3-)dosthane .................................................. ............................19 ekim
4-)optimist_balim................................... ....................................19 ekim
GÜNDAŞLARIM.... nasılsınız bakem.bugün ayın 11'i ve 8 günümüz var.bende belirti namına hiçbişey yok yahu.test mest yapsak çıkarmıki çizgi mizgi.sizde varmı akıntı,sızı,ağrı,sancı,ataş, vskaydirigubbakcemile3 valla artık gülüyorum yaa.ne yapım.haa bu arada gurbetciğim yeğenin pek datlu yaa Allah uzun hayırlı ömür versin inşallah.
kızlar idrar testi yaptım negatif
üzülme canım her test doğru çıkmıyo en kesin sonuç kan testi bu haftada olmazsan doktora gidersin sıkma canını umudumuz deva ediyor en azından idrar testi negatif çıkıp hamile olan çok arkadaş var hayırlısı
kaç gün oldu gecikeliii
predictör aldım özellikle 25 tl para verdım:1no2:
8 ekım adet tarihimdi
bugun ayın 11 i canım:sinifsinif:
8 ekım adet tarihimdi
bugun ayın 11 i canım:sinifsinif:
çok korkuyorum kanda baktırmaya ordan da negatifi yersem 15 gun kendıme gelemicem...
öyle böyle değil çok istedim bu ay olsun..
İlk evlendıgım Zaman istemiyodum biliyomusun aklıma bıle gelmıodu düşük yapana kadar..
Düşük olunca çok aklıma taktım ben bu işi.
Bide çikolata kisti ameliyatı oldum ondan sonra da korktum ya hiçbzmn olmazsa diye bişi olacagından değil ama paranoya oldu.
bi türlü anlamadığım şey şu tafcığım
benim adetim şu gune dek hiç şaşmadı..
ve düzenli adet görüyorum..
11 eylulden sayarsak eğer senın dedıgın gıbıyse 33. gunde adetım gelmesı lazım.. tarihim böyle bişi yazmadı benım.. optımıstım sen de haklısın evet ama işte ben kendi hesplarıma odaklanmısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?