Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

slm kızlar gündaşlarım bende normal adet üzeri hangi belirtiler var ise onları yaşıyorum kasıklarımda ağrı gögüslerde hassasiyet ayrıca c.tesi günü doktora gittik eşimle 4.denememiz neden olmuyor bişi var mı die hiç bi sorun yok azcık akıntım varmış onun içinde vajinaya koyulan fitillerden verdi dezenfektanmış.eşimdede bi sorun çıkmadı şimdilik haftaya sperm testi yaptırcaz doktor yoktu c.tesi hayırlı sonuçlar alırız inş.doktor dedi 1,5sene korunmuşsunuz hemen olmayabilir 1 sene deneyin ondan sonra bakarız adetime 8 gün var ama bebiş olsaydı görürdük ultrasonda fln gerçi hemen görünmüyomuş en kesin kan testinde çıkıyomuş ama bende boşa yaptırmak istemedim böyle yani hayırlısı inş.şimdiden kasım ayı grubuna üye olayım 16 kasım yıldönümü belki süpriz ve güzel bi hediye olarak allah bize bebeşimizi gönderir

Son düzenleme:
üzülme canım her test doğru çıkmıyo en kesin sonuç kan testi bu haftada olmazsan doktora gidersin sıkma canını umudumuz deva ediyor en azından idrar testi negatif çıkıp hamile olan çok arkadaş var hayırlısı

mafoldumben madem hamıle degılım şu lanet olası adet gelsin ozaman benı umıtlendırmesın hiç gecikmedi benim adetim gecıkse gecıkse 1 gun gecıkırdı 1 gün

ya canım bu kadar sorun oluyosa moralin bozuluyosa bi an önce git doktora tahlilini yaptır kafan rahatlasın yazık deil mi sana hamileli,k yoksa bile adetin gecikmeside insana sıkıntı verir

benim geçenlerde adet günüm 3 gün geçmişti test negatif çıktı doktora gittim kese fln gözükmüyo zaten çok erken kan tahlilinde gözükür dedi saat geç olmuştu dedim yarın yaptırayım testi eve gittim 1 saat geçti adet oldum demek çıkıcak param varmış

çok korkuyorum kanda baktırmaya ordan da negatifi yersem 15 gun kendıme gelemicem...
öyle böyle değil çok istedim bu ay olsun..
İlk evlendıgım Zaman istemiyodum biliyomusun aklıma bıle gelmıodu düşük yapana kadar..
Düşük olunca çok aklıma taktım ben bu işi.
Bide çikolata kisti ameliyatı oldum ondan sonra da korktum ya hiçbzmn olmazsa diye bişi olacagından değil ama paranoya oldu.

Son düzenleme:
8 ekım adet tarihimdi
bugun ayın 11 i canım:sinifsinif:

medicalsecreter senin adet tarihin en erken 13ü yani daha 3 gün varlmaz: stres yapma durduk yere kendine:mymeka: ovulasyon testini yapmanın sana faydası hem doğru günü tespit etmek hem de adet tarihini bulmak. Sen ovulasyon testi yaptın ve 29 eylülde yumurtladın değil mi o zaman 14 ekim adet günün oluyor olumunekankayizsmile

anlıyorum seni bende ilk zamanlar istemiyodum nerden bilirdim ultrasonda gördügüm minicik seyin ölünce beni bu karadar etkileyecegini bende her gece yatarken dualar ediyorum ama herşey zamanla olur aklına çok taktıgın için psikolojin bozulacak oluruna bırak herkes bizim gibi yok yumurtlama tarihi yok adet tarihi ne zaman hamile kalcam diye arastırmıyo olacagı varsa olur üzme kendini olumunekankayizsmile birazdaha bekle

Son düzenleme:
bi türlü anlamadığım şey şu tafcığım
benim adetim şu gune dek hiç şaşmadı..
ve düzenli adet görüyorum..
11 eylulden sayarsak eğer senın dedıgın gıbıyse 33. gunde adetım gelmesı lazım.. tarihim böyle bişi yazmadı benım.. taf sen de haklısın evet ama işte ben kendi hesplarıma odaklanmısım

Son düzenleme:

yumurtlama gününden sayıyorsun 15.gün adet günün oluyor. Bu ay çok stres yaptın ilk defa ovulasyon testi filan kullandın o stres de yumurtlamanı geciktirdi dolayısyla adet günün de gecikti. Rahat ol perşembe günü herşey netleşecek inşallah hakkında hayılrısı olur daha adet günün gelmedi yani yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…