Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

merhaba kizlar yorumyazmasamda hergun yorumlarinizi okuorum bugunku hamileleri tebrik ediyorum insallah saglikli bir sekilde kucaklarina alirlar
Gurbet ablaya da hosgeldin diyorum yigeni cok ama cok tatli masallah ALLAH NAZARDAN SAKLASIN
MEDICAL cim bende tafin soyledigine katiliyorum 14 ekimde regl olabilirsin stresten dolayi gec yumurtlaman olmussa ki sen yumurtlama gununu eylulde tespit etmisssin hangi gun oldugunu 14 gun sonrasinda olman lazim diye dusunuyorum ama Insallah Hamilesindir

mafoldumben madem hamıle degılım şu lanet olası adet gelsin ozaman benı umıtlendırmesın hiç gecikmedi benim adetim gecıkse gecıkse 1 gun gecıkırdı 1 gün

medical bebek düşünmeye başladıktan sonra rahim bebek ararmış ve adet gecikmeleri olurmuş. bende bebek düşünmezken hiç şaşmaz 30 günde ir olurdum bebek düşünmeye başladık başlayalı adetm bi ay 9 bi ay 8 gün gecikmeye başladı. doktora gittim stres yapmışsın ondandır dedi.

İnşallah yubacıgım yorumların için saol.

bende kırmızı kart yedim ama diğer tarih yine bu ay sonuna denk geliyo ben burdayım :CüvCüv:burda doğurcam haha sanki hamileyimdee... gurbet abla doğurtcak beni
tecrübeli nasıl olsa
he valla dogurtcammmmmmm
sagol gulummmmm

gurbet ablacım benimde günüm yarındı ama bugün az bi şekilde kanamam geldi adet oldum heralde.artı kasıma kaldı.
canin sagolsun canimm
slm kızlar benim regl dönemim 20 ekim,ancak bacaklarımda ağrı,kasıklarımda şişlik,göğüslerimde dolgunluk ve gazım var 1-6 ekim yumurtlama dönemimdi, şimdi heyecanla bekliyorum.sizce bu belirtimidir??
olabuluuuuuuuu

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

gerçektenmiii lightlife..
yorumun için çok tesekkur ederim..
beni geren şey adetimin gelmemesi daha çok meraklandırıyo benı..
gelse diyecegım kı heh tamam haydı y allah kasım topicine..benneyaptımki

selam kızlar nasılsınız...ben adet oldum malasef yeni tarihim 7 kasım inşallah daha fazla bekletmez melegim...:Saruboceq:

gerçektenmiii lightlife..
yorumun için çok tesekkur ederim..
beni geren şey adetimin gelmemesi daha çok meraklandırıyo benı..
gelse diyecegım kı heh tamam haydı y allah kasım topicine..benneyaptımki

işte öyle diyoruzda adet tarihinden önce başlıyoruz hamilemiyim değilmiyim diye stres yapmaya eyvahedigeldismile öyle oluncada adetimiz korkuyo gelmiyo :roflol: ama bak kan tahlili yaptır eve gel ertesi gün kesin adet olursun.. benim genelde öyle oluyo :roflol: sanırım beyinde bitiyo herşey beyin olmadığını duyup rahatlıyo ve adette saklandığı yerden çıkıyo kaydirigubbakcemile :roflol:

slm kizlar bugün gittim dr,ultrosanda bakti hic bisey göremedi,hamilelik testi yapti hic bisey cikmadi:uhm::uhm:hamile degilmisim:çok üzgünüm:

11 yasindan beri adet görüyorum hamileliklerim disinda adetim gecikmezlik yapmamisti hic.bu sefer ne oldu bende anlamadim ne diyeyim hakkimda hayirlisi olsun:çok üzgünüm:

11 yasindan beri adet görüyorum hamileliklerim disinda adetim gecikmezlik yapmamisti hic.bu sefer ne oldu bende anlamadim ne diyeyim hakkimda hayirlisi olsun:çok üzgünüm:

canım benım var bişiler çoğumuzda reçelle mihrace de geciktiler test yaptılar negatif benımda ıdrar testım negatıf cıktı bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…