Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

ayy kizlar sabah bi kalktim yatagim yorganim,üstüm basim her yer batmisohaoldumsmile ay bide sabah sabah onlarla ugrastim bu pskolojiyle

selamlar
bugün okuyamadım fazla.yeni hamişlerimiz vardır inşallah.
benim de belim ağrıyor.yoruldum da gerçi.kasıklarımda da batma var.o da üşütmeye bağlı olabilir.listeye beni de eklermisiniz?15 ekim.
az kaldı ve sabırsızım açıkçası.yarın test yapabilirim

azcık bekle şimdi yapıp moralini bozmaya degmezz:

çok acık kahverengi akıntım basladım bu da demek oluyo kı gelıyo benımkı yazın benıde en basa kocaman kocaman ekım ayının en talıhsızı dıye damgalayın anacım

azcık bekle şimdi yapıp moralini bozmaya degmezz:

yok canım yaa moralimi bozmaz daha.çünkü bu daha ilk ayım.hemen olmayacağını da biliyorum.kolay hamile kalamıyorum ben.herşeye hazırlıklıyım:lepi:

medicalsecreter en azından rahatlarsın, çünkü gecikmesi çok sıkıntı verir.bebişin bir dahaki aya bulur seni inşallah.

ama sende çok umutsuzsun olumunekankayizsmile azcık bekle dayan gayrııı

Gülüm benim burda bırbırımze destek olmak ıcın ve bılgılenmek ıcın varız gercekten cok destek oluyorsun- oluyorsunuz Allah razı olsun hepinizden.
Ama insan bu konuda çok içerliyo bu hayattakı dıger streslere benzemıyo kafası oyle bulanıyor kı ınsanın inan kı aksam yemegı yemedım hiç cnm ıstemıyor..
Umutsuz olunca kafamdan sılerım gıbı gelıyo, bılmem kü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…