Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

bu ay fazla stres yapmayalim kizlar,ikide bir burda birbirimize su belirtim var bu belirtim var deyipte kendimizi strese sokmayalim ne dersiniz. tabiki sorunlarimizi yazalim,ama kendimizi dinlemeyelim diyorum

bu ay fazla stres yapmayalim kizlar,ikide bir burda birbirimize su belirtim var bu belirtim var deyipte kendimizi strese sokmayalim ne dersiniz. tabiki sorunlarimizi yazalim,ama kendimizi dinlemeyelim diyorum

evet katılıyorum forumda belırtı yazmayalım sadece sıkıntı ve şıkayetlerımız varsa pyalasalım tartısalım çözmeye calısalım b:enbuyukkk:eraber

canım aslında fitili kullanmasan, belki bebiş vardır ya zarar verirse?
dr çalıştığınızı biliyormuydu, ilacın prospektüsünde ne yazıyor?
az bişeyimiz kaldı ya hemen kasım deme, dur bakalım.

slm kizlar bugün gittim dr,ultrosanda bakti hic bisey göremedi,hamilelik testi yapti hic bisey cikmadi:uhm::uhm:hamile degilmisim:çok üzgünüm:
nasıl yani, yaa? sen sadece idrar testi mi yapmıştın? dr kan testi mi yaptı?
şaşırdım ve üzüldüm yaa acaba kimyasal gebelik mi yaşadın fisfisfis

bu ay fazla stres yapmayalim kizlar,ikide bir burda birbirimize su belirtim var bu belirtim var deyipte kendimizi strese sokmayalim ne dersiniz. tabiki sorunlarimizi yazalim,ama kendimizi dinlemeyelim idiyorum

hay ağzın bal yesin!
bugün sanırım 3. yazışım bu konuda yaaa.
bana cevap yazan bile olmadı
devamlı belirti yazıp ayy acaba neyim var diye soruyorlar, biri de hamilesindir diyor hoşlarına mı gidiyor anlamıyorum.
ben kendimi belirti yaşamadığım için kötü hissediyorum yaaa :1no2:
hem bu yazanlar kendilerine de yazık ediyorlar, bu kadar stresin sonu kötü yani kızlar.
bu şekilde devam edilirse topiğe girmeyeceğim bir daha.
sadece burdaki beni merak eden arkadaşlarım için sonuç yazarım o kadar.

iyi fikir. senin yumurtlama ne zamandı ama kesin biliyor musun?
kesin değilse geç yumurtladıysan boşuna moralin bozulabilir.

tahminen 2 ekim.çünkü tüm belirtileri mevcuttu.ovulasyon testi filan kullanmadım.kesin değil yani.ama büyük ihtimal öle.Moralim bozulmaz herhalde .Amaannnnnnnnnn olacaksa olur zaten kafaya tak tak nereye kadar.olursa olur olmazsa da ne yapalım.hayırlısı.

bende 3ü diye tahmin ettim kendiminkini ve deprem olmasına rağmen değerlendirdik :))
ne gündü yaa yusuf yusuf ayaklarımı dikkmiş bekliyodum
olmazsa kendi kaybeder diyomuşuz
2 ekimse eğer kanda görülebilri sen yine de bi araştır da moralin bozulmasın.
gündaşcığıııııımmm :)

merhaba kızlar a.s.;ben de bu ayı sabırsızlıkla bekliyorum.Allahım hepimizin yüzünü güldürür inşallah.11 aydır korunmuyoruz.Doktorlar problem yok normal süreç diyor ama ben çok endişeleniyorum

merhaba kızlar a.s.;ben de bu ayı sabırsızlıkla bekliyorum.Allahım hepimizin yüzünü güldürür inşallah.11 aydır korunmuyoruz.Doktorlar problem yok normal süreç diyor ama ben çok endişeleniyorum
hoşgeldin aramıza eylülcüma.s.
sağlık sorunun yoksa heralde senin bebiş nazlı biraz :)

kaydirigubbakcemile3 aykları dike dike bir hal olduk zaten.bu ayda olmazsam ne ayak dikecem, nede başka bişey.kafamçokkarıştı ayyyy yeter be bu ne yahu.yarında gidecem kan verecem.

hoşgeldin canım.tam yerine gelmişsin valla.Bizde bekliyoz işte melül melül....:teselli:

kaydirigubbakcemile3 aykları dike dike bir hal olduk zaten.bu ayda olmazsam ne ayak dikecem, nede başka bişey.kafamçokkarıştı ayyyy yeter be bu ne yahu.yarında gidecem kan verecem.
ayak dikmek baya farkettiriyor ama biliyomusun, ben hap kullanırken hemen kalkıyordum resmen dökülüyodu wc ye. şimdi çok çok az dökülüyor, diğer kısmıda ertesi gün dökülüyor.
tamam karar verdiysen git. böyle dedim diye tırstım yalnız en son medikalle elmakurduma demiştim çünkü eyvahedigeldismile
aklım sende kalıcak.

hoşbulduk.teşekkür ederim.sağlık problemim yok çok şükür.en kötü şey beklemek.1 sene dolmasına az kaldı.1 seneye kadar normal diyor doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…