- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.381
bu ay fazla stres yapmayalim kizlar,ikide bir burda birbirimize su belirtim var bu belirtim var deyipte kendimizi strese sokmayalim ne dersiniz. tabiki sorunlarimizi yazalim,ama kendimizi dinlemeyelim diyorum
evet katılıyorum forumda belırtı yazmayalım sadece sıkıntı ve şıkayetlerımız varsa pyalasalım tartısalım çözmeye calısalım b:enbuyukkk:eraber
slm kızlar gündaşlarım bende normal adet üzeri hangi belirtiler var ise onları yaşıyorum kasıklarımda ağrı gögüslerde hassasiyet ayrıca c.tesi günü doktora gittik eşimle 4.denememiz neden olmuyor bişi var mı die hiç bi sorun yok azcık akıntım varmış onun içinde vajinaya koyulan fitillerden verdi dezenfektanmış.eşimdede bi sorun çıkmadı şimdilik haftaya sperm testi yaptırcaz doktor yoktu c.tesi hayırlı sonuçlar alırız inş.doktor dedi 1,5sene korunmuşsunuz hemen olmayabilir 1 sene deneyin ondan sonra bakarız adetime 8 gün var ama bebiş olsaydı görürdük ultrasonda fln gerçi hemen görünmüyomuş en kesin kan testinde çıkıyomuş ama bende boşa yaptırmak istemedim böyle yani hayırlısı inş.şimdiden kasım ayı grubuna üye olayım 16 kasım yıldönümü belki süpriz ve güzel bi hediye olarak allah bize bebeşimizi gönderir
nasıl yani, yaa? sen sadece idrar testi mi yapmıştın? dr kan testi mi yaptı?slm kizlar bugün gittim dr,ultrosanda bakti hic bisey göremedi,hamilelik testi yapti hic bisey cikmadi:uhm::uhm:hamile degilmisim:çok üzgünüm:
bu ay fazla stres yapmayalim kizlar,ikide bir burda birbirimize su belirtim var bu belirtim var deyipte kendimizi strese sokmayalim ne dersiniz. tabiki sorunlarimizi yazalim,ama kendimizi dinlemeyelim idiyorum
8-10 gün sonra. daha vaktimiz var :)kızlar gebelik kanda yumurtlamadan ne kadar zaman sonra çıkıyodu
8-10 gün sonra. daha vaktimiz var :)
iyi fikir. senin yumurtlama ne zamandı ama kesin biliyor musun?anladım canım.yarın doktora gideceğimde öksürük için.gitmişken diyorum birde kan testi yaptırsam.çıkmazsa en azından adete kadar ne olcakki acaba diye stres yapmam.çıkarsada sevindirik olurum.nasıl fikir amasırnaşık şey
bende 3ü diye tahmin ettim kendiminkini ve deprem olmasına rağmen değerlendirdik :))tahminen 2 ekim.çünkü tüm belirtileri mevcuttu.ovulasyon testi filan kullanmadım.kesin değil yani.ama büyük ihtimal öle.Moralim bozulmaz herhalde .Amaannnnnnnnnn olacaksa olur zaten kafaya tak tak nereye kadar.olursa olur olmazsa da ne yapalım.hayırlısı.
hoşgeldin aramıza eylülcüma.s.merhaba kızlar a.s.;ben de bu ayı sabırsızlıkla bekliyorum.Allahım hepimizin yüzünü güldürür inşallah.11 aydır korunmuyoruz.Doktorlar problem yok normal süreç diyor ama ben çok endişeleniyorum
bende 3ü diye tahmin ettim kendiminkini ve deprem olmasına rağmen değerlendirdik :))
ne gündü yaa yusuf yusuf ayaklarımı dikkmiş bekliyodum
olmazsa kendi kaybeder diyomuşuz
2 ekimse eğer kanda görülebilri sen yine de bi araştır da moralin bozulmasın.
gündaşcığıııııımmm :)
merhaba kızlar a.s.;ben de bu ayı sabırsızlıkla bekliyorum.Allahım hepimizin yüzünü güldürür inşallah.11 aydır korunmuyoruz.Doktorlar problem yok normal süreç diyor ama ben çok endişeleniyorum
ayak dikmek baya farkettiriyor ama biliyomusun, ben hap kullanırken hemen kalkıyordum resmen dökülüyodu wc ye. şimdi çok çok az dökülüyor, diğer kısmıda ertesi gün dökülüyor.kaydirigubbakcemile3 aykları dike dike bir hal olduk zaten.bu ayda olmazsam ne ayak dikecem, nede başka bişey.kafamçokkarıştı ayyyy yeter be bu ne yahu.yarında gidecem kan verecem.
peki beklemiyor musun, ondan mı acaba canım ya, yada yumurtlama günlerini takip etmiyormusun?hoşbulduk.teşekkür ederim.sağlık problemim yok çok şükür.en kötü şey beklemek.1 sene dolmasına az kaldı.1 seneye kadar normal diyor doktorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?