- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.401
ayak dikmek baya farkettiriyor ama biliyomusun, ben hap kullanırken hemen kalkıyordum resmen dökülüyodu wc ye. şimdi çok çok az dökülüyor, diğer kısmıda ertesi gün dökülüyor.
tamam karar verdiysen git. böyle dedim diye tırstım yalnız en son medikalle elmakurduma demiştim çünkü eyvahedigeldismile
aklım sende kalıcak.
selam kızlar beklemek ne kadar zor bişey ya yarım saattir yazılanları okuyorumda valla aşmışız biz kendimizi yumurtlamalar belirtiler falan ne kadar çok şey biliyoruz bu kadar bildiğimiz içinde olmuyooo ve stress yapıyoruz Ve bebeklerde stresli bi ortama gelmek istemiyorlar demekki
peki beklemiyor musun, ondan mı acaba canım ya, yada yumurtlama günlerini takip etmiyormusun?
kahve, pekmez, soğan vs denemedin mi?
benim eltimde aynen. ne yumurtlama bilir ne bişey. sakinlikten yaaa.faydası vardır belki ama .tatlım benim eltim var ilk denemede hamile kaldı.ayak filanda dikmemiş yaaa.Zaten ayak dikerkende kafamdan bin türlü şeyler geçiyo.:roflol: şaşırdık kaldık valla hepimiz.herkesin düşünmekten adeti gecikti bu topikte neler oluyo bize .kafam kızıyo artık benimde.onun için öle dedim gündaşımmm.
canım kahve spermlerin canlılığını hareketini arttırıyor. ilişkiden 1 saat önce erkeğin şekersiz Türk kahvesi içmesi gerekiyor.pekmez falan ne işe yarıyo yada kahve ????
slm kızlar az önce internette bir doktorun videosunu izledim ve çok sasırdım paylaşayım dedim doktorlar adet geçmeden kanda gebelige bakılmasını önermiyormuş başlıyan hamileliklerin .%50 adet gecikmesi dönemine ulaşmadan kanda yok oluyormuşşşşş :1shok:
hoşgeldin aramıza a.s.ii geceler kızlar..bende çift çizgiyi görmeyi umu edenlerdenim..9.deneme bizim..bu ay çok umutlandım benimde 2 arkadaşım rüyasında hamile görmüş..ben zaten her ay görüyorum hamileliğimi rüyamda:)
ekim 21 i sabırsızlıkla bekliyorum..
evet kağan kocatepenin videosu değil mi?
ben hep izlerim onun videolarını.
evet işte kimyasal gebelikmiş o.
slm kızlar az önce internette bir doktorun videosunu izledim ve çok sasırdım paylaşayım dedim doktorlar adet geçmeden kanda gebelige bakılmasını önermiyormuş başlıyan hamileliklerin .%50 adet gecikmesi dönemine ulaşmadan kanda yok oluyormuşşşşş :1shok:
kanda yok olmuyolar canım adet kanaması ile birlikte gidiyolar. ama sağlıklı bi gebelik olmuyo onlar anomalileri olduğu için tabiat gereği tutunamıyolar.
ii geceler kızlar..bende çift çizgiyi görmeyi umu edenlerdenim..9.deneme bizim..bu ay çok umutlandım benimde 2 arkadaşım rüyasında hamile görmüş..ben zaten her ay görüyorum hamileliğimi rüyamda:)
ekim 21 i sabırsızlıkla bekliyorum..
:1shok: :1shok: :1shok:nee çaymı maydanozmu aman allahımm çok severimmmm
sevmeyen neredeyse yoktur ama bu guzel gorev ıcın yemeyı bırak bence..
yok canım ne olacak. bişey olmas. meşhur sitelerin ismini vermek bile yasak değil. amacımız reklam olmadığı için.ewet isim vermekten korktum siteden atılırım diyee:):kedi:bilmiyorumkismile
kanda yok olmuyolar canım adet kanaması ile birlikte gidiyolar. ama sağlıklı bi gebelik olmuyo onlar anomalileri olduğu için tabiat gereği tutunamıyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?