Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

faydası vardır belki ama .tatlım benim eltim var ilk denemede hamile kaldı.ayak filanda dikmemiş yaaa.Zaten ayak dikerkende kafamdan bin türlü şeyler geçiyo.:roflol: şaşırdık kaldık valla hepimiz.herkesin düşünmekten adeti gecikti bu topikte neler oluyo bize .kafam kızıyo artık benimde.onun için öle dedim gündaşımmm.

selam kızlar beklemek ne kadar zor bişey ya yarım saattir yazılanları okuyorumda valla aşmışız biz kendimizi yumurtlamalar belirtiler falan ne kadar çok şey biliyoruz bu kadar bildiğimiz içinde olmuyooo ve stress yapıyoruz Ve bebeklerde stresli bi ortama gelmek istemiyorlar demekki

aynen öle.............alkisalkisalkisalkisalkisalkis

kizlar ovülasyon testinde cift cizgiyi gördümm bu ay ins hamis olurum :)) benim icin dua edinnn

allah hepmizin yardimcisi olsunnn
birde ilk kez bir kac kisi beni rüyasinda hamile görüyor:)))
bende dahilll cocugum oldunu gördümm hadi hayirlisi

slm kızlar az önce internette bir doktorun videosunu izledim ve çok sasırdım paylaşayım dedim doktorlar adet geçmeden kanda gebelige bakılmasını önermiyormuş başlıyan hamileliklerin .%50 adet gecikmesi dönemine ulaşmadan kanda yok oluyormuşşşşş :1shok:

Son düzenleme:
ii geceler kızlar..bende çift çizgiyi görmeyi umu edenlerdenim..9.deneme bizim..bu ay çok umutlandım benimde 2 arkadaşım rüyasında hamile görmüş..ben zaten her ay görüyorum hamileliğimi rüyamda:)
ekim 21 i sabırsızlıkla bekliyorum..

benim eltimde aynen. ne yumurtlama bilir ne bişey. sakinlikten yaaa.

pekmez falan ne işe yarıyo yada kahve ????
canım kahve spermlerin canlılığını hareketini arttırıyor. ilişkiden 1 saat önce erkeğin şekersiz Türk kahvesi içmesi gerekiyor.
keçiboynuzu pekmezi de sperm sayısını arttırıyor. sabah ve gece yatarken aç karna içiliyor. bide kürü var, kaynatılarak yapılıyor.
soğan kürü de kistlerin ve yumurtalıkların temizlenmesi için.
bende hepsini bu siteden öğrendim heheh

evet kağan kocatepenin videosu değil mi?
ben hep izlerim onun videolarını.
evet işte kimyasal gebelikmiş o.

hoşgeldin aramıza a.s.
inşaallah bu ay olur canım, dosthaneyle benimde senden 2 gün önce :)

kanda yok olmuyolar canım adet kanaması ile birlikte gidiyolar. ama sağlıklı bi gebelik olmuyo onlar anomalileri olduğu için tabiat gereği tutunamıyolar.

benimde 9. denemem ve benide arkadaşlarım hamile görüyo :) inşallah bu ay bebeişler bizede gelirrr

ewet isim vermekten korktum siteden atılırım diyee:):kedi:bilmiyorumkismile
yok canım ne olacak. bişey olmas. meşhur sitelerin ismini vermek bile yasak değil. amacımız reklam olmadığı için.

kanda yok olmuyolar canım adet kanaması ile birlikte gidiyolar. ama sağlıklı bi gebelik olmuyo onlar anomalileri olduğu için tabiat gereği tutunamıyolar.

evet ya hep ya hiç kuralı diyordu bi doktor buna.

benim geçen sene kasım ayında kimyasal gebelik oldu ama tamda anlamadım yani
gün geçmeden kanda özel poliklinikte baktılar 16 çıktı devlet hastanesinde 0 çıkmadı idrardada çıkmadı sonra adeti 1 gün geçince özelde 32 çıktı o gün adet oldum yani dr kimyasal gebelik dedi çoğu kadında olur ancak anlamazlar dedi ben erkenden baktığım için anladım yani sağlıklsız gebelik başlangıcı döllenme oluo ama rahme yerleşmio

benimde adete 3 gn var bugün hafif karnım ağrıdı açık kahve bişiler var şuan yüzümü ateş baıo mide midem bulanıo ama o ağrıları hissetmeye başlayınca moralim bozuluo olcakmışım gibi gelio belirtiler aynı deselerde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…