Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

peki beklemiyor musun, ondan mı acaba canım ya, yada yumurtlama günlerini takip etmiyormusun?
kahve, pekmez, soğan vs denemedin mi?

yumurtlama gününü takip ediyorum ama kahve,soğan,pekmez nedir?ilk kez duyuyorum canım.evet birde bekleme problemim var.5 dkdan fazla beklemiyorum.hemen duş almak istiyorum

SÜPER OKU BENCE :)))
Küçük bir çocuk, hamile bir kadının karnına dokunarak:
-Ne var sizin karnınızda t......eyze,
Kadın:
...-Çocuğum var evladım, diye cevap verir.
-Sizin çocuğunuz mu?
...-Evet
-Onu seviyor musunuz?
-Evet
-Çok mu seviyorsunuz?
-Evet evladım.
-Öyleyse neden yediniz?

canım hoşgeldin nasılsın a.s. ayyy sen olmayınca topik çok sessizdi.sen uğur getiriyosun topiğimize datlumm

hamilelik annelik güzel şeylerdirde
en güzeli temizlik bugun izmire geldim uçakla yanımda loğusa bir kadın aman allahım bu ne koku bebeğin giysileri şapkası kir içinde :bbo: akannehir

canım hoşgeldin nasılsın a.s. ayyy sen olmayınca topik çok sessizdi.sen uğur getiriyosun topiğimize datlumm
sagol gulummmm yaaaa bu ayi hamislee dolduruz insallah yaaaaaa dostlarimizin yarisi nerdeyse kasim topigine kaydiii :gitme:
hamilelik annelik güzel şeylerdirde
en güzeli temizlik bugun izmire geldim uçakla yanımda loğusa bir kadın aman allahım bu ne koku bebeğin giysileri şapkası kir içinde :bbo: akannehir
anam nirden geliler onlarrrrrrrrrrrCADIARZU

hosgeldin sefa gedin insallah bebekle geldinnn

diyarbakırdan geliyordum canım ben orda oturuyorum ( samsunluyum )
içinde temizlik ruhu olmayan insan heryerde aynı yanlış anlaşılma olmasın a.s.

Recelim neden böyle oldu ya psıkolojık gebelıkmı oldu acaba..
bildiğim böyle vakalar var
kadının karnı bile şişmişti kendini hamile hissediyodu..
Allahım koru ya rabbı

http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/395748-bugun-10-gun.html

Canım dr gittim dün . yukardaki başlıkta anlattım olanı biteni.. umudum çok kırıldı ve hiç bişi de anlamadım açıkçası.. anlayan varsa fikirleri önemli benim için :gitme:

GÜNAYDIN...
yeni bir işe başlayacağım. heycan-korku...
gece uyuyamadım.
bana sans dileyin... akşama gelirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…