- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
canım işine karışmak gibi olmasın ama belki yumurtladığını anlayamazsın, o yüzden bu kadar stres yapacağına ay boyunca gün aşırı ilşkiye girsen daha mantıklı değil mi?birkaç bölümünü izleyebildim sürekli takıp edemıyorum gırgır bi dizi.. :lepi:
benimde dekderım açık kalmış ozamann
ay bu arada ruyamda bile ovulasyon testı yapıyorum yedım kafayı ben artık kasmıcamkızlar demekki pskılojık baskılardayım farketmeden..
canım işine karışmak gibi olmasın ama belki yumurtladığını anlayamazsın, o yüzden bu kadar stres yapacağına ay boyunca gün aşırı ilşkiye girsen daha mantıklı değil mi?
ya kızlar bir kaç gündür gögüs uçlarım acıyo sol kasığımdada agrı vardı kasık agrım geçti bugün ama bu defada belimde batma gibi bir agrı var ve kendimi hep ıslak hissediyorum adet olacakmış gibi ama daha 12 gün var bu nedir bilen varmı...
ya kızlar bir kaç gündür gögüs uçlarım acıyo sol kasığımdada agrı vardı kasık agrım geçti bugün ama bu defada belimde batma gibi bir agrı var ve kendimi hep ıslak hissediyorum adet olacakmış gibi ama daha 12 gün var bu nedir bilen varmı...
büyük ihtimalle yumurtlama günlerindesin[/QU
hesaplarıma göre 16 sı ve 21i arasıydı yumurtlama günüm 21 eylüldü merak ettiğim bu agrılar yumurtlama günü geçincede devam ediyormu
kızlar bu ovulasyon testini kullananlardan öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.bu testte ay içinde illaki pozitifi görürmüyüz hergün testi yapsak?
kızlar bu ovulasyon testini kullananlardan öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.bu testte ay içinde illaki pozitifi görürmüyüz hergün testi yapsak?
hesaplarıma göre 16 sı ve 21i arasıydı yumurtlama günüm 21 eylüldü merak ettiğim bu agrılar yumurtlama günü geçincede devam ediyormu
olabilir tabi ama hesapların eğer ovulasyon testi ve ateş ölçümüne göre değilse sen bugünü de değerlendir belki geç yumurtluyorsundur :uhm:
hayır devam etmez.ama yumurtlama gününü kesin tesbit etmen zor.ovulasyon testleriyle bile pozitif çıktığında 24 saat ile48 saat arasında yumurtlama gerçekleşir diyorlar.yani net olarak 21 olduğunu bilemezsin büyük ihtimalle bugündür.ağrın bugünse şayet.
ahh ne olacak bizim bu halimiz :ecrin_bebek:
içimizden ilk kim verecek bakalım güzel haberi :utangac:
canım ona dikkat ederek yapıyorum 3gün oldu yapalı.ama meraktan soruyorum yani eğer pozitifi göremezsem yumurtlamadığım anlamına mı geliyor bu şimdibilmiyorumkismilenormalde görülmesi lazım yani yumurtluyorsan görürsün bir de testi doğru yapman gerekiyor yani en az 3 saatlik idrarla ve o 3 saat içinde ekstradan sıvı tüketmezsen çift çizgiyi görürsün :hulya:
çoğumuz vercez güzelhaber inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tombiş ahmiş olcezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hemde hepimizzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?