Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

canım işine karışmak gibi olmasın ama belki yumurtladığını anlayamazsın, o yüzden bu kadar stres yapacağına ay boyunca gün aşırı ilşkiye girsen daha mantıklı değil mi?

ya kızlar bir kaç gündür gögüs uçlarım acıyo sol kasığımdada agrı vardı kasık agrım geçti bugün ama bu defada belimde batma gibi bir agrı var ve kendimi hep ıslak hissediyorum adet olacakmış gibi ama daha 12 gün var bu nedir bilen varmı...

büyük ihtimalle yumurtlama günlerindesin

kızlar bu ovulasyon testini kullananlardan öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.bu testte ay içinde illaki pozitifi görürmüyüz hergün testi yapsak?

yumurtlama günlerindesin iyi çalışmalar :hulya:sositososito

kızlar bu ovulasyon testini kullananlardan öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.bu testte ay içinde illaki pozitifi görürmüyüz hergün testi yapsak?

normalde görülmesi lazım yani yumurtluyorsan görürsün bir de testi doğru yapman gerekiyor yani en az 3 saatlik idrarla ve o 3 saat içinde ekstradan sıvı tüketmezsen çift çizgiyi görürsün :hulya:

normalde görülmesi lazım yani yumurtluyorsan görürsün bir de testi doğru yapman gerekiyor yani en az 3 saatlik idrarla ve o 3 saat içinde ekstradan sıvı tüketmezsen çift çizgiyi görürsün :hulya:
canım ona dikkat ederek yapıyorum 3gün oldu yapalı.ama meraktan soruyorum yani eğer pozitifi göremezsem yumurtlamadığım anlamına mı geliyor bu şimdibilmiyorumkismile

eğer öyleyse kötü

çoğumuz vercez güzelhaber inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tombiş ahmiş olcezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hemde hepimizzzzzzz

ayy bide o var... nasıl vericez o kiloları..benim yapım çok müsait zaten kilo almaya.naparım bilmiyorum..o yüzden şimdiden dikkat ediyorum biraz yediklerime.

yani öncekı gun cok agrım vardı kasıklarımda dün azaldı bugun tamamen geçti fakat bugünde belimde batma şeklınde bı agrı var bende tam anlayamadım yani tam hesapladığım yumurta gününde kasık agrım çoktu yumurtlama gününden önce hamile kalmış olamam sanırım bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…