- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
canım ben 9. gunumden itibaren yapmaya başladım daha göremedim ama görenler var hayatım . istikrarla devam edıyorum
mistrallciğim kaç kilosun şu anda .. ben 62
bende 58 kiloyum..ama bıraksam gider yani :kedi:
ideal kılodasın cnm[/Q
kilom normal ama belim kalım malesef...
canim sen nasilsin insallah iyisindir eet bizde ekim ayina kaldik saglik olsunnn tamda kapali tupte sancim oldu o yuzden kalamadim benn biliyorum sagik olsunKızlar merhabalar!Sizleri özledim...
Listeyi inceledim şimdi 66kişisiniz sanırım bu ay güzel haberler bekliyorum ınsallah hepinizden.
Size dua edıyorum canım;Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar müjdelenmeyi nasip etsin.
valla ben yumurtladigimi sancilaninca biliyorum o yüzden sana bisey diyemem benim arkadas adet bitimi kalmis bebege herkes farkli vallacnm sağolasın benim kociş 24 25 26 sında burda şans olmuyormu böle olunca
haklisin canim mutlaka kontrol olun benim arkadas yeni evli iken hamile kaldi bebi sakat dogdu tavsan dudakli ,bir gözü kör ve gelisme geriligi var hem bedende hemde beyinde 7 yasinda cocuk 5 yil bekledi normal yolla hamile kalsa bebek yine sakat olacak sorun kadinda kaninda bebklerin sakat olacagina dair hastalik varmis onu temizlediler ve öyle düllediler yine kendi istegi ile yapsa sakat olacak bundan sonra isterse yine tedavi olmasi ve tup bebk olmasi sart,esi dedi yapalim kadin hayir dedi trye geldi ve orada bir hastanede iki hafta kaldi yanilmiyorsam tüp bebkk yöntemi ile hamile kaldi ikizlerine bir kiz bir oglan dogdular ve sapasaglamlar Allaha sukur henuz 4 gunlukler o yuzden henuz bebk sahibi olmayanlara ben dr. kontrolu önerrim dogurganmi degilmi dogurgan degilse bosu bosuba dogum kontrol halari kullanan var ve aa niye benim bebgim olmuyor ha dogum kontrol hapi kullandim ondan olmadi diyebiliyorlar mutlaka gidin cekup yaptirin canlarrii geceler kıslar...
gesmelerdeydim yeni geldim. geçmişi oku oku okuuuuu; anca bitti.
seviyorum bu topiki.
kıslar gebelik öncesi doktora gidin kan testi yaptırın. ultrasona girin.
benim bi arkadas hamile olduğunu öğrendi. kan atışı dinlemeye usg girdi.
kist varmış 6cm.
kontrol önemli... aksatmayın valla...
canim ekledim hosgeldin sefa geldinnnnnnnnkızlar beni de ekleyin... :) 67 kişi olucazz
benim hesabıma göre 16 ekim...
ama hapı bu ay bıraktım tutar mı bilmiyorum.
inşallah tutar :Saruboceq: benim ve hepimizin tüm isteyen arkadaşlarımızın :Saruboceq:
bana göre birsey olmaz cunku her iki ogluma kaldigim zaman hap kullaniyordum ve biraktim hamis kaldim bu dusuk herkes icin gecerli degil bencee esimde sakli olduya hamis kaldigi ögrenince unutmusum dedimmmmmmcnm haptan sonra 3 ay ara vermen gerekıyo. evet hemen hamıle kalırsın ama vucut kendı kımyasına uc ayda gelıyo ılac varmıscasına programlı 3 ay daha.. yoksa düşük olabılırrr..
he valla takkeyi deldik fakat yumurtayi dölleyemedik osun birdahaki ay insallahhhhhhhhhhh ben kesin hepinizin ablasiyim genelde szler yeni evlisiniz kizlarrrrrr ban aanne de diyebulursunuz dermisimmmmmmmm
takkeyi mi deliyosun ? sabah sabah kahkahayı patlattım ablam yaa. bu arada profiline baktım benden baya büyük olduğunu öğrendim de ondan abla diyorum :) 19 ekime almışsın yine sempatiksalakcinni
herkese günaydın bu aradaa
gunaydın kızlarzemuszemus
hosgeldnizzzzz gnaydinlarrr hepinizeeeeamin inşallah bende yeniyim bu arada herkese merhabalar
bende öyleyim yaaa akintim yok bilee kafayi yiycem ben yaa bacalarim muthis agriyor yorgunum cok uyuma hissi varrrherkese günaydın... çok yorgun hissediyorum bugün kendimi..nasıl geçecek bugün bilmiyorum
olsun edit olsa siler yapariz oda yok sap gibi kaldik ortaDA HEPIMIZ YANlIS YAZIYORUZ DUZELT IMKANIMIZ YOK YOLLADIKTAN ONRAAAfarkıdaysanız yazıları da yanlıs yazıyorum hızlı yazcam dıye özür dilıyorum bu sebepten herkesten..
islaklik varsa insallah hamissindir canimmmmm ikitarafli mi agridi kasiklarinnnya kızlar bir kaç gündür gögüs uçlarım acıyo sol kasığımdada agrı vardı kasık agrım geçti bugün ama bu defada belimde batma gibi bir agrı var ve kendimi hep ıslak hissediyorum adet olacakmış gibi ama daha 12 gün var bu nedir bilen varmı...
valla hergun yapmadim ben ama yumurtan varsa görursun elbet benim önerim sancilaninca teste baslanmasiiiikızlar bu ovulasyon testini kullananlardan öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.bu testte ay içinde illaki pozitifi görürmüyüz hergün testi yapsak?
valla benim devam etti solum agrimisti iliskiden bir hafta sonra da sag taraf agridi ben calismadim tabikiiiiiibüyük ihtimalle yumurtlama günlerindesin[/QU
hesaplarıma göre 16 sı ve 21i arasıydı yumurtlama günüm 21 eylüldü merak ettiğim bu agrılar yumurtlama günü geçincede devam ediyormu
kızlar beni de ekleyin... :) 67 kişi olucazz
benim hesabıma göre 16 ekim...
ama hapı bu ay bıraktım tutar mı bilmiyorum.
inşallah tutar :Saruboceq: benim ve hepimizin tüm isteyen arkadaşlarımızın :Saruboceq:
bazı durumlarda biri biiey diyor biri bişey diyor püffffffbende hapı nisanda bıraktım.
genel kontrole temmuzda gittim.
doktor: 3 ay beklemene gerek yoktu. gebe kalmayı deneyebilirdin dedi.:uhm:
ama bence kendi vücudunu dinle. haptan önce benim reglim ağrılı ve zor gecerdi.
ancakkk eylül ayında eskiye döndü regl günlerim.
bence hapın etkisi bikaç ay vücutta sürüyor ve bence de düşük tehlikesi olabilir. sağlıklı bebiş :ecrin_bebek: ve hamiş :CüvCüvlmak için biras sıkın dişinizi:)))
sana da günaydın gurbet ablacım opuyorumnanaktan
gazan mübarek olsun canimmmmmmmmmmmmmmmm hadi bakalimmm kizlar yapin tickerlari yawwww bilelim kim dneme yapmis kim beklemedee yapayan varsa yardimci olurummmmdün geceyi güzel değerlendirdik dün özellikle çok akıntım gelmişti yumurta çatlamıştı galiba ama boşa geçirmedik Allaha şükürler olsun... inşallah hamiş kalmışımdır :))
bazı durumlarda biri biiey diyor biri bişey diyor püffffff
buyrun kizlar sohbet ederken yudumlayin taze yeni pisirdummmmben türk kahvesini çok severim
gazan mübarek olsun canimmmmmmmmmmmmmmmm hadi bakalimmm kizlar yapin tickerlari yawwww bilelim kim dneme yapmis kim beklemedee yapayan varsa yardimci olurummmm
dün geceyi güzel değerlendirdik dün özellikle çok akıntım gelmişti yumurta çatlamıştı galiba ama boşa geçirmedik Allaha şükürler olsun... inşallah hamiş kalmışımdır :))
buyrun kizlar sohbet ederken yudumlayin taze yeni pisirdummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?