Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

gurbetgüzeli hoşgeldin:)ya senin şu maydonoz olayı hoşuma gitti denemek lazım.ama bi kullanım günü varmı?yumurtlamadan önce sonra gibi?

Allahim ekim ayi üyelerimize ugur getirsin insallahhhhh

SEN BIZLERIN DUALARINI BOS CEVIRME

AMINNNNNNNNNN

1)bh8076.......................................... ..............1 ekim:Saruboceq:
2-)melisdeniz....................................... ............1 ekim:Saruboceq:

3.) sumak............................................. ............1 ekim :Saruboceq:
4.) butka............................................. ..............1 ekim:Saruboceq:
5.) bayanseyma........................................ .......1 ekim:Saruboceq:

6-) tuma.............................................. ................1 ekim:Saruboceq:

1-)taf.............................................. ....................2 ekim:Saruboceq:
2-)a_emet26......................................... .............2 ekim:Saruboceq:

3-) masal_naz......................................... .............2 ekim:Saruboceq:

4-)recel............................................ ......................2 ekim:Saruboceq:

1-)elf_86........................................... ...................3 ekim:Saruboceq:

2-) poti.............................................. ...................3 ekim:Saruboceq:

1-)nurumm........................................... .................4 ekim:Saruboceq:

2-) yagmuurr.......................................... ...............4 ekim:Saruboceq:

1.) havalikiz......................................... ..................5 ekim:Saruboceq:
2-)yasersu.......................................... ....................5 ekim:Saruboceq:
3-)yagmuurr......................................... ..................5 ekim:Saruboceq:

4-)mistrall......................................... .....................5 ekim :Saruboceq:
5-)pearlheart....................................... ..................5 ekim :Saruboceq:
6-)beklemede........................................ ..................5 ekim:Saruboceq:
7-)................................................. .............................5 ekim:Saruboceq:

1-)mysweetbaby...................................... ............. 6 ekim:Saruboceq:

2-)pokahontas........................................ .................6 ekim:Saruboceq:
3-)................................................. ........ .................6 ekim:Saruboceq:

1.) mannak............................................ ................. 7 ekim:Saruboceq:

2-) ESMA_22........................................... ...................7 ekim:Saruboceq:

1-)seda7332......................................... ..................8 ekim :Saruboceq:
2-)poti............................................. ..........................8 ekim:Saruboceq:
3-)cileklisakiz..................................... ......................8 ekim:Saruboceq:
4.) medicalsecreter................................... .............8 ekim:Saruboceq:
5.) nazlisah.......................................... .....................8 ekim:Saruboceq:

6-)elmakurdumusun................................... ..............8 ekim:Saruboceq:

1-)pinks............................................ .........................9 ekim:Saruboceq:
2.) nurun............................................. .....................9 ekim :Saruboceq:
3.) gulsah84.......................................... ...................9 ekim:Saruboceq:
4.) jellymelly........................................ .....................9 ekim:Saruboceq:

5-)sevilaycan....................................... .....................9 ekim:Saruboceq:

1-)pelin67.......................................... .........................10 ekim:Saruboceq:

1-)....................................... ......................................11 ekim:Saruboceq:
2-).......................................... ...................................11 ekim :Saruboceq:

1.) _eslem_........................................... ...................12 ekim:Saruboceq:
2-)gülsah84......................................... ....................12 ekim:Saruboceq:
3-)miray_80......................................... .....................12 ekim:Saruboceq:
4-)aytasi84......................................... ......................12 ekim:Saruboceq:
5-)cileklisakiz..................................... ........................12 ekim:Saruboceq:

1-) melisdeniz........................................ ..................13 ekim:Saruboceq:
2-)delimavi48.................................................. .........1 3 ekim:Saruboceq:

3-)ensarnaz......................................... ... ................13 ekim:Saruboceq:
4-)................................................. .... ......................13 ekim :Saruboceq:
5-)eslem............................................ ........................13 ekim:Saruboceq:

1.) keramos........................................... ................... 14 ekim:Saruboceq:
2.) _zeynep........................................... ......................14 ekim:Saruboceq:

3-) missbon........................................... .......................14 ekim:Saruboceq:
4-)
melegm08.......................................... .......................14 ekim:Saruboceq:

1-) .................................................. ........... .........................15 ekim:Saruboceq:

1-)yasamak.......................................... .............................16 ekim:Saruboceq:

2-) fasta............................................. ................................16 ekim:Saruboceq:
3-) siyasiya.......................................... ...............................16 ekim:Saruboceq:

4-)er_ca...............................................................................16 ekim:Saruboceq:

1-) özlemk............................................ ............................17 ekim:Saruboceq:

2-)aRSe1905......................................... ............................17 ekim:Saruboceq:
3-)minidugu......................................... ..............................17 ekim:Saruboceq:
4-)gurbetguzeli..................................... ..............................17 ekim:Saruboceq:

1-)komagene......................................... .............................18 ekim:Saruboceq:

1-)hbyrm............................................ .................................19 ekim:Saruboceq:
2-)kahvekolik....................................... ....................................19 ekim:Saruboceq:
3-)dosthane .................................................. ............................19 ekim:Saruboceq:

1-)miniciik.......................................... .......................................21 ekim:Saruboceq:

1-)yuba............................................. .......................................24 ekim:Saruboceq:

1-) oglak75........................................... .................................30 ekim:Saruboceq:

67 kisi kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :teselli:

BIR ISTEDIGIN OLMASI ICIN DUA

Hakim ve kerim olan Allah'dan başka ilah yoktur. Yüce arşın Rabbini tesbih ederim. Hamd, alemlerin Rabbi Allah'a hastır. Rabbim! Senden, rahmetini ve mağrifetini gerektiren değerli şeyleri ve her günahtan uzak olmayı istiyorum. Allah'ım! Bizde bağışlanmadık günah, atılmadık üzüntü, (senin rızana uygun) giderilmedik ihtiyaç bırakma, ey merhametlilerin merhametlisi.

Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN.MAAŞALLAH LİSTEMİZE

EKIM AYIMIZ BOL HAMİŞLİ OLSUNNN İNŞŞŞŞŞ

güzel cici anne adaylariiiiiii nasilsiniz bugün bakemmmmmmmm

canim sen nasilsin insallah iyisindir eet bizde ekim ayina kaldik saglik olsunnn tamda kapali tupte sancim oldu o yuzden kalamadim benn biliyorum sagik olsun
cnm sağolasın benim kociş 24 25 26 sında burda şans olmuyormu böle olunca
valla ben yumurtladigimi sancilaninca biliyorum o yüzden sana bisey diyemem benim arkadas adet bitimi kalmis bebege herkes farkli valla
haklisin canim mutlaka kontrol olun benim arkadas yeni evli iken hamile kaldi bebi sakat dogdu tavsan dudakli ,bir gözü kör ve gelisme geriligi var hem bedende hemde beyinde 7 yasinda cocuk 5 yil bekledi normal yolla hamile kalsa bebek yine sakat olacak sorun kadinda kaninda bebklerin sakat olacagina dair hastalik varmis onu temizlediler ve öyle düllediler yine kendi istegi ile yapsa sakat olacak bundan sonra isterse yine tedavi olmasi ve tup bebk olmasi sart,esi dedi yapalim kadin hayir dedi trye geldi ve orada bir hastanede iki hafta kaldi yanilmiyorsam tüp bebkk yöntemi ile hamile kaldi ikizlerine bir kiz bir oglan dogdular ve sapasaglamlar Allaha sukur henuz 4 gunlukler o yuzden henuz bebk sahibi olmayanlara ben dr. kontrolu önerrim dogurganmi degilmi dogurgan degilse bosu bosuba dogum kontrol halari kullanan var ve aa niye benim bebgim olmuyor ha dogum kontrol hapi kullandim ondan olmadi diyebiliyorlar mutlaka gidin cekup yaptirin canlarr
canim ekledim hosgeldin sefa geldinnnnnnnn
cnm haptan sonra 3 ay ara vermen gerekıyo. evet hemen hamıle kalırsın ama vucut kendı kımyasına uc ayda gelıyo ılac varmıscasına programlı 3 ay daha.. yoksa düşük olabılırrr..
bana göre birsey olmaz cunku her iki ogluma kaldigim zaman hap kullaniyordum ve biraktim hamis kaldim bu dusuk herkes icin gecerli degil bencee esimde sakli olduya hamis kaldigi ögrenince unutmusum dedimmmmmm

takkeyi mi deliyosun ? sabah sabah kahkahayı patlattım ablam yaa. bu arada profiline baktım benden baya büyük olduğunu öğrendim de ondan abla diyorum :) 19 ekime almışsın yine sempatiksalakcinni

he valla takkeyi deldik fakat yumurtayi dölleyemedik osun birdahaki ay insallahhhhhhhhhhh ben kesin hepinizin ablasiyim genelde szler yeni evlisiniz kizlarrrrrr ban aanne de diyebulursunuz dermisimmmmmmmm
herkese günaydın bu aradaa

gunaydın kızlarzemuszemus

amin inşallah bende yeniyim bu arada herkese merhabalar
hosgeldnizzzzz gnaydinlarrr hepinizeeee

herkese günaydın... çok yorgun hissediyorum bugün kendimi..nasıl geçecek bugün bilmiyorum
bende öyleyim yaaa akintim yok bilee kafayi yiycem ben yaa bacalarim muthis agriyor yorgunum cok uyuma hissi varrr
farkıdaysanız yazıları da yanlıs yazıyorum hızlı yazcam dıye özür dilıyorum bu sebepten herkesten..
olsun edit olsa siler yapariz oda yok sap gibi kaldik ortaDA HEPIMIZ YANlIS YAZIYORUZ DUZELT IMKANIMIZ YOK YOLLADIKTAN ONRAAA
islaklik varsa insallah hamissindir canimmmmm ikitarafli mi agridi kasiklarinnn
kızlar bu ovulasyon testini kullananlardan öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.bu testte ay içinde illaki pozitifi görürmüyüz hergün testi yapsak?
valla hergun yapmadim ben ama yumurtan varsa görursun elbet benim önerim sancilaninca teste baslanmasiiii

bende hapı nisanda bıraktım.
genel kontrole temmuzda gittim.
doktor: 3 ay beklemene gerek yoktu. gebe kalmayı deneyebilirdin dedi.:uhm:
ama bence kendi vücudunu dinle. haptan önce benim reglim ağrılı ve zor gecerdi.
ancakkk eylül ayında eskiye döndü regl günlerim.
bence hapın etkisi bikaç ay vücutta sürüyor ve bence de düşük tehlikesi olabilir. sağlıklı bebiş :ecrin_bebek: ve hamiş :CüvCüvlmak için biras sıkın dişinizi:)))

dün geceyi güzel değerlendirdik dün özellikle çok akıntım gelmişti yumurta çatlamıştı galiba ama boşa geçirmedik Allaha şükürler olsun... inşallah hamiş kalmışımdır :))

bazı durumlarda biri biiey diyor biri bişey diyor püffffff

dün geceyi güzel değerlendirdik dün özellikle çok akıntım gelmişti yumurta çatlamıştı galiba ama boşa geçirmedik Allaha şükürler olsun... inşallah hamiş kalmışımdır :))
gazan mübarek olsun canimmmmmmmmmmmmmmmm hadi bakalimmm kizlar yapin tickerlari yawwww bilelim kim dneme yapmis kim beklemedee yapayan varsa yardimci olurummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…