Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

Canım adetlerin düzensiz gibi ama 17 Ekim gibi olabilirsin:) Hamilelik belirtielrin felan varmı?

valla sol kasığımda batma var birde ateşim var gibi ama ayaklarım buz gibi birde bir ara ağzımda pas tadı vardı ama ben 1 sene önce sol kasığımdan kasık fıtığından ameliyat oldum soğuklardan mı değil mi bu kasıkta ki anlamakta zorluk çekiyorum ama soğuktan olduğunda sızlıyordu bu batma bu arada cvpladığın için teşekkür ederim

bi gebelik testi yapsana

günüm geçsin die bekliyorum daha 2-3 gün var adetime içimden değilim gibi geçiyor ama keşke olsa

benim bundan önceki bebeğimde pazartesiydi adet günüm cumartesi test yaptım ve silik çıkmıştı hemen hcg yaptırdım kanda 78 çıkmıştı yap bence bir test yarın

bende burdayım canım sabırla 25 ekimi bekliyoruz hayırlısı hoşgeldin bu arada
akşam 9 da bir ovulasyon testi daha yaptım iyiceee silik çıktı yok gibi ben bu ay yumurtalamıyorum herhalde

Benim eşim doktor, o bu testlerin herkesde aynı güvenilir sonuç vermediğini söylüyor. Adet oluyorsak büyük olasılıkla yumurtlama oluyordur. Bu testler sende ve bende hormon seviyesini tesbit edememiş olabilir... Bence yumurtlamışızdır. Bende akıntı oldu.. Ama bazı arkadaşların dediği gibi çok akıntı değil ama ıslaklık vardı...

Bakalım ne olacak..........

Benim düşükle sonuçlanan hamilelik belirtimde hiç akıntım olmadı. Ama gögüslerimde çok şişlik vardı, adet olmadan önceki şişlikten çok fazla. Bence kendini dinleme yarın test yap.. Hamilysen çıkar.. Bizide haberdar et

bence de böyle düşünmektense gidip test yaptırıym ahhh haber etmezmiyim hemennn bir çıksın kimseye söylemen ilk size yazıcam söz :1rolleyes:

10 ekimdi adet günüm cumartesi yani. pazar sabah yapmıştım negatifdi. bu akşam tekrar yaptım yine negatif. olsa çıkardı heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…