- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.941
Canım adetlerin düzensiz gibi ama 17 Ekim gibi olabilirsin:) Hamilelik belirtielrin felan varmı?
valla sol kasığımda batma var birde ateşim var gibi ama ayaklarım buz gibi birde bir ara ağzımda pas tadı vardı ama ben 1 sene önce sol kasığımdan kasık fıtığından ameliyat oldum soğuklardan mı değil mi bu kasıkta ki anlamakta zorluk çekiyorum ama soğuktan olduğunda sızlıyordu bu batma bu arada cvpladığın için teşekkür ederim
ben de 25 ekimi bekliyorum.eyvahedigeldismile
bi gebelik testi yapsana
bu topicte bana yer yokmubilmiyorumkismile
günüm geçsin die bekliyorum daha 2-3 gün var adetime içimden değilim gibi geçiyor ama keşke olsa
benim bundan önceki bebeğimde pazartesiydi adet günüm cumartesi test yaptım ve silik çıkmıştı hemen hcg yaptırdım kanda 78 çıkmıştı yap bence bir test yarın
bende burdayım canım sabırla 25 ekimi bekliyoruz hayırlısı hoşgeldin bu arada
akşam 9 da bir ovulasyon testi daha yaptım iyiceee silik çıktı yok gibi ben bu ay yumurtalamıyorum herhalde
Benim düşükle sonuçlanan hamilelik belirtimde hiç akıntım olmadı. Ama gögüslerimde çok şişlik vardı, adet olmadan önceki şişlikten çok fazla. Bence kendini dinleme yarın test yap.. Hamilysen çıkar.. Bizide haberdar et
bu akşam test yaptım negatif çıktı:bbo:
10 ekimdi adet günüm cumartesi yani. pazar sabah yapmıştım negatifdi. bu akşam tekrar yaptım yine negatif. olsa çıkardı heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?