- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.961
yok daha görmedim kırmızıları. ama 4. günüm bugün, olsa çıkmazmıydı. sizlerde beklemedesiniz galiba. inşallah gönlünüze göre olur, belirsizlik ne zor bişey yahu
benim bi kere daha gecikmişti adetim. doktora gittim ulrasonla baktı. 2 tane kist var ama sorun değil, adet olunca geçer dedi. adet olduktan sonra tekrar baktı k:gitme:aybolmuş dedi. o yüzden stres yaptım şimdi acaba bi sorunmu var bende diye
karnımdada sürekli bi batma hissediyorum bi kaç gündür, hiç adet belirtisi falanda yok
Benim eşim doktor, o bu testlerin herkesde aynı güvenilir sonuç vermediğini söylüyor. Adet oluyorsak büyük olasılıkla yumurtlama oluyordur. Bu testler sende ve bende hormon seviyesini tesbit edememiş olabilir... Bence yumurtlamışızdır. Bende akıntı oldu.. Ama bazı arkadaşların dediği gibi çok akıntı değil ama ıslaklık vardı...
Bakalım ne olacak..........
benim eşimde doktor canım amma tesadüfler buldu bizi canım benim akıntımda çoktu halada çok
canım çıkmamış olabilir benim arkadaş 10 gün geçince hamile olduğunu anlamıştı evet canım belirsizlik çok zor ilaç bile alamıyorum regl olmama 10 gün var bende bişey yok ama göğsüm çok ağrıyor önceden ağrımazdı aman kendimizi dinlemekten galiba tatlım fazla takmasak daha iyi olur aslında ama elimizde deil napalımakannehir
yaaa 5 gün kaldı ve benim karnım ağrımaya başladı bile ben yine görücem kırmızıları 10. denemeye kaldı artık offf offfffff
öyle düşünme ya şimdiden öyle düşünüpte beynine sinyalleri verme adet olcam diye relax diyorum yav umutla bakalım azcık ki sonu güzel olsunyerimseniben
bencede kendimizi fazla dinlemesek iyi olur aslında. ben bi kaç gündür beklemedeyim ya hem kendimi dinliyorum hemde saatlerce burda yazılanları okuyorum. bilgisayarıda yan tarafıma koyup tv izliyodum aynı zamanda. sürekli yan dönüp oturmaktan sırtımın sağ tarafı tutulup ağrımaya başlamış, önce farketmedim ondan olduğunu bu ağrıyıda hamilelik belirtisi sandım. hatta buraya yazıp sorucaktım böyle belirti olurmu diye. sonradan farkedince çok güldüm kendimedelikafadulden
canım stres yapma ya ben adetim gecikse bile kendimi tutuyorum hemen test yapmıyorum negatif çıkarda sinirim bozulur diye zaten regl oluyorum sonrada :çok üzgünüm:sende okadar kafana takma ya bende bişey mı var diye:teselli:ne kadarlık evlisin peki canım bana 1 yıl 1 ay oldu bir kaç aydır korunmuyoruz ama hala olmadı napalım kısmet ya rabbim bizede bütün isteyenlerede versin inş...vereliniortak
sende belirtiler varmı aynı günmüydük seninle
1 yıl 2 ay oldu evlendiğimiz. korunmasız ilk ayımız:kedi:
canım benımki daha 24ü seninki daha önce mıydı vallahı 11 gün filan var galiba ama ara ara akıntım ve göğsümde ağrı var özelliklede elleyince vallahi bilmiyorumki psikolojik mı acep:umursamaz:
ya beklemek gerçekten zor kendmi dinliyorum arkadaşlarım gelince fal baktırıyorum kim baksa 2 aya hamişsin diyo bak yok işte 9 ay oldu valla
benim eşimde doktor canım amma tesadüfler buldu bizi canım benim akıntımda çoktu halada çok
oooooo canım daha ilk aymış sen durda ben stres yapayım kız Allah senı napmasın emigamyoncuiremsucanımkafamçokkarıştı zaten hemen olmaz rahmın onada alışması gerekirmiş takma sen yazemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?