Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

yok daha görmedim kırmızıları. ama 4. günüm bugün, olsa çıkmazmıydı. sizlerde beklemedesiniz galiba. inşallah gönlünüze göre olur, belirsizlik ne zor bişey yahu

benim bi kere daha gecikmişti adetim. doktora gittim ulrasonla baktı. 2 tane kist var ama sorun değil, adet olunca geçer dedi. adet olduktan sonra tekrar baktı k:gitme:aybolmuş dedi. o yüzden stres yaptım şimdi acaba bi sorunmu var bende diye

yok daha görmedim kırmızıları. ama 4. günüm bugün, olsa çıkmazmıydı. sizlerde beklemedesiniz galiba. inşallah gönlünüze göre olur, belirsizlik ne zor bişey yahu

canım çıkmamış olabilir benim arkadaş 10 gün geçince hamile olduğunu anlamıştı evet canım belirsizlik çok zor ilaç bile alamıyorum regl olmama 10 gün var bende bişey yok ama göğsüm çok ağrıyor önceden ağrımazdı aman kendimizi dinlemekten galiba tatlım fazla takmasak daha iyi olur aslında ama elimizde deil napalımakannehir

karnımdada sürekli bi batma hissediyorum bi kaç gündür, hiç adet belirtisi falanda yok

canım stres yapma ya ben adetim gecikse bile kendimi tutuyorum hemen test yapmıyorum negatif çıkarda sinirim bozulur diye zaten regl oluyorum sonrada :çok üzgünüm:sende okadar kafana takma ya bende bişey mı var diye:teselli:ne kadarlık evlisin peki canım bana 1 yıl 1 ay oldu bir kaç aydır korunmuyoruz ama hala olmadı napalım kısmet ya rabbim bizede bütün isteyenlerede versin inş...vereliniortak

benim eşimde doktor canım amma tesadüfler buldu bizi canım benim akıntımda çoktu halada çok

bencede kendimizi fazla dinlemesek iyi olur aslında. ben bi kaç gündür beklemedeyim ya hem kendimi dinliyorum hemde saatlerce burda yazılanları okuyorum. bilgisayarıda yan tarafıma koyup tv izliyodum aynı zamanda. sürekli yan dönüp oturmaktan sırtımın sağ tarafı tutulup ağrımaya başlamış, önce farketmedim ondan olduğunu bu ağrıyıda hamilelik belirtisi sandım. hatta buraya yazıp sorucaktım böyle belirti olurmu diye. sonradan farkedince çok güldüm kendimedelikafadulden

yaaa 5 gün kaldı ve benim karnım ağrımaya başladı bile ben yine görücem kırmızıları 10. denemeye kaldı artık offf offfffff

öyle düşünme ya şimdiden öyle düşünüpte beynine sinyalleri verme adet olcam diye relax diyorum yav umutla bakalım azcık ki sonu güzel olsunyerimseniben

hah işte şöyle canım ya vallahi ben kendimi çok dinlemez oldum ya biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbime kalmış kafaya takınca başka bişey düşünemez oluyoruz aha oldum aha olacam deyip lavabodan çıkamıyoruz artık yapmayalım ben yapmıyorum sizlerde kendinizi kasmayın yaaolumunekankayizsmilevereliniortak

1 yıl 2 ay oldu evlendiğimiz. korunmasız ilk ayımız:kedi:

1 yıl 2 ay oldu evlendiğimiz. korunmasız ilk ayımız:kedi:

oooooo canım daha ilk aymış sen durda ben stres yapayım kız Allah senı napmasın emigamyoncuiremsucanımkafamçokkarıştı zaten hemen olmaz rahmın onada alışması gerekirmiş takma sen yazemuszemus

canım benımki daha 24ü seninki daha önce mıydı vallahı 11 gün filan var galiba ama ara ara akıntım ve göğsümde ağrı var özelliklede elleyince vallahi bilmiyorumki psikolojik mı acep:umursamaz:

benim 18 i inşallah hamileyizdir ya benim göğüslerde falanda bişey yok sadece karnımda hafif bir ağrı var kırmızılar gelmeye hazırlanıyooo sanırım olsun yapcak bişey yok gelsinler bakalım

ya beklemek gerçekten zor kendmi dinliyorum arkadaşlarım gelince fal baktırıyorum kim baksa 2 aya hamişsin diyo bak yok işte 9 ay oldu valla

ya beklemek gerçekten zor kendmi dinliyorum arkadaşlarım gelince fal baktırıyorum kim baksa 2 aya hamişsin diyo bak yok işte 9 ay oldu valla

canım seninki daha yakınmış sen falı filan boşver hatta mümkünse arkadaşlarınla bu konuyu konuşma bence çünkü bende aynen öyleydim rüyamda sürekli bebişim olmuş filan banyo yaptırıyorum vs görsen beni gülerdin halime okadar yani:gitme:ama o kadar gündeme getirmiyorum artık çokta kafama takmıyorum rabbimden daha iyisini bilemeyiz ya hakkımızda hayırlısı hepimizin inşallah:Saruboceq:

benim eşimde doktor canım amma tesadüfler buldu bizi canım benim akıntımda çoktu halada çok

canım
gerçekten benziyor bazı durumlarımız. Senin eşin ne diyor bu ovulasyon testlerinin güvenirliği konuusnda... Eşimiizn doktor olması bazen zor oluyor. Mesela bebeğimi 7 haftalıkken kaybettiğimde o daha hücre demişti rahat bir şekilde.. Biraz gamsız oluyorlar.. Hemen olmaz diyor eşim..

oooooo canım daha ilk aymış sen durda ben stres yapayım kız Allah senı napmasın emigamyoncuiremsucanımkafamçokkarıştı zaten hemen olmaz rahmın onada alışması gerekirmiş takma sen yazemuszemus

tamam öyle yapiyim, teşekkür ederimkaydirigubbakcemile5 . ben çıkıyorum şimdi, hepinize iyi geceler yarıngörüşürüz hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…