- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.981
canım seninki daha yakınmış sen falı filan boşver hatta mümkünse arkadaşlarınla bu konuyu konuşma bence çünkü bende aynen öyleydim rüyamda sürekli bebişim olmuş filan banyo yaptırıyorum vs görsen beni gülerdin halime okadar yani:gitme:ama o kadar gündeme getirmiyorum artık çokta kafama takmıyorum rabbimden daha iyisini bilemeyiz ya hakkımızda hayırlısı hepimizin inşallah:Saruboceq:
tamam öyle yapiyim, teşekkür ederimkaydirigubbakcemile5 . ben çıkıyorum şimdi, hepinize iyi geceleryarıngörüşürüz hoşçakalın
doğru söylüyosun aslında kendimizi çok yıpratıyoruz bide takıntı haline getirdim ben olacakmı olmayacakmı diye her an aklımda valla nezaman rahatlarsak ozaman olacak sanırım
canım
gerçekten benziyor bazı durumlarımız. Senin eşin ne diyor bu ovulasyon testlerinin güvenirliği konuusnda... Eşimiizn doktor olması bazen zor oluyor. Mesela bebeğimi 7 haftalıkken kaybettiğimde o daha hücre demişti rahat bir şekilde.. Biraz gamsız oluyorlar.. Hemen olmaz diyor eşim..
vallahi canım amannnnn diyorum ben olacağı varsa olur kendimizi hırpalayıp kendi kendimize hamilelik belirtileri üretiyoruz psikolojik bazıları bence rabbim çok aratmasın ayrıca başka dertte vermesin napalım inşallah rabbim bizim ve bütün isteyenlerin kucağını boş bırakmaz amin...:Saruboceq:a.s.
amin inşallah sen iyi durumdasın maşallah sen olayı aşmışsın bu ay olur senin bebiş bence
[ı][sıze="3"]:lepi: Günaydın :lepi:[/sıze][/ı]
herkese günaydın kızlar umarım iyisinizdir ben dün dr a gittim midemde ağrı vardı bulantıda test yaptı kanda negatif bebiş bu ay yok( ama adet olmadım adetinin 4. günü gel dedi senin yumurtalıklara bi torpil yapalım dedi napcak acaba çatlama iğnesi vurcak sanırım
günaydın canlar günaydın.inşallah güzel bir gün olur hepimiz için:teytey:
günaydınn kızlar hayırlı günler olsun inş.nasılsınız bakalım?
Günaydıınn canımm inşallah..iyiyiz hamd olsun sen nasılsınn :teytey: opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?