Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

doğru söylüyosun aslında kendimizi çok yıpratıyoruz bide takıntı haline getirdim ben olacakmı olmayacakmı diye her an aklımda valla nezaman rahatlarsak ozaman olacak sanırım

doğru söylüyosun aslında kendimizi çok yıpratıyoruz bide takıntı haline getirdim ben olacakmı olmayacakmı diye her an aklımda valla nezaman rahatlarsak ozaman olacak sanırım

vallahi canım amannnnn diyorum ben olacağı varsa olur kendimizi hırpalayıp kendi kendimize hamilelik belirtileri üretiyoruz psikolojik bazıları bence rabbim çok aratmasın ayrıca başka dertte vermesin napalım inşallah rabbim bizim ve bütün isteyenlerin kucağını boş bırakmaz amin...:Saruboceq:a.s.

benim eşimde güvenmiyor testlere birkaç ay deneyelim olmadı yumurta takibi yaptıralım diyor evet daha katı oluyorlar
sen ne öğretmenisin canım

amin inşallah sen iyi durumdasın maşallah sen olayı aşmışsın bu ay olur senin bebiş bence

amin inşallah sen iyi durumdasın maşallah sen olayı aşmışsın bu ay olur senin bebiş bence

inşallah canım hepimizin olur bende siz kafanıza takınca üzülüyorum ya stresten olmayacak diye gerçekten takmayın kızlar yaolumunekankayizsmileneyse ben kaçar parmaklarım dondu okadar soğuk yarın grş inşallah ve güzel hamiş haberleri alırız iyi geceleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın kıslar. özledim sizi. başka bir okulda işe başladım bu hafta. biras zor. hiç bişi bilmiyorum. herşey karışık.
ee tabi siz benim işimi deil de tarih itibariyle göbüşümü merak ediyorsunuz dimi????
valla bende bişi yok daha. regl olmadım şimdilik. ama gebelik belirtisi olacak bişey de yok. bek-li-yo-rummmbilmiyorumkismile

herkese günaydın kızlar umarım iyisinizdir ben dün dr a gittim midemde ağrı vardı bulantıda test yaptı kanda negatif bebiş bu ay yok ( ama adet olmadım adetinin 4. günü gel dedi senin yumurtalıklara bi torpil yapalım dedi napcak acaba çatlama iğnesi vurcak sanırım

klomen vercek yumurta oluşması için ve sonrasında da çatlatma iğnesi.

Hayırlı sabahlarr a.s...

Sağlıklı mutlu neşe dolu bir gün sizlerle olsun canlarr...
Herşey gönlünüzce olsun ... :1hug: olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…