- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.001
bende iyiyim çok şükür.yeni gördüm seni hoşgeldin
GÜNAYDIN Kızlar !!!!
Dün gece rüyamda erkek çocuk gördüm 2 3 yaşlarında .Yüzü o kadar masum ve güzeldi ki.Yüzünü iki elimle okşuyodum.
Bugün işe gelmeden test aldım.Ama daha 2 günüm var test için .Yapsam mı acaba?
meraba kızlar benimde yarın adet günüm biliyosunuz adete 8 gün kala kan testim negatif çıkmıştı belki bir mucize yaşarım ne dersiniz olabilir mi.
Gününden belirtilerin var mı canım ne durumdasınn..
meraba kızlar benimde yarın adet günüm biliyosunuz adete 8 gün kala kan testim negatif çıkmıştı belki bir mucize yaşarım ne dersiniz olabilir mi.
GÜNAYDIN Kızlar !!!!
Dün gece rüyamda erkek çocuk gördüm 2 3 yaşlarında .Yüzü o kadar masum ve güzeldi ki.Yüzünü iki elimle okşuyodum.
adet sancılarım oluyo arada geçiyo ama tam olacak şekilde sancı kasıklarımda batmalar var karnım şişiyo bir bakıyorum inmiş çok tuhafım yani kendimde bir gariplik hissediyorum arada hafif baş dönmem oluyo dün gögüs ağrım başladı düne kadar irileşmişti ama ağrısı yoktu ne biliyim ya böyle işte inşallah bir mucizede ben yaşarım Allah büyük her an herşey olabilir
Kızlar test yaptım.....Sonuç negatif.. .Çift senağlamaçizgi çıkar diye çok bekledim ama malesef.Ben de kasım topicine transfer olacam sanırım.
günaydın hanımlar opuyorumnanaktan
bugün yumurtlama günümdeyim karnımda ağrı var ve dün ovulasyon testinde pozitifi görmüştüm bugün de yapacağım bugün de pozitif olur büyük ihtimallelistede yeni yerimi alabilirim 29 ekim beklediğim gün listede yenileyebilir misin beni gurbet abla sen mi ilgileniyorsun hala
BİDE BEN BİŞİ DİCEM SİZE...
BEN BIR DOKTORA SORDUM DEDIM KI OVULASYON TESTI YAPTIGIM HALDE NEDEN ADET OLDUM ILISKI GUNUNU DE KACIRMADIM (AKLIMA GELENI SORUYOM ISTEkaydirigubbakcemile5)
DEDI KI OVULASYON TESTINDE ÇİFT ÇİZGİYİ YAKALAMIŞ OLABILIRSIN AMA HER AY OVULASYON OLUCAK DIYE BIŞEY YOK BELKI BU AY OVULASYON OLMAMIŞTIR DEDI..
NEBİÇİM Bİ CEVAP BU YA naniknanik
bugun dogumgunu hediyesi diye test yaptım ama gene tek çizgi galiba regl olucam kasım topigine adımı yazdırayım en iyisi offffffffffff
dimi ama olabilir her daim umudumuz olmalı benceŞenizsağol canımamiiinnnnnnn.....neden olmasın inşallah tutunmuştur bebişin olumunekankayizsmile
Evet canım herşey olabilir ve inşallah istediğin sonucu alırsın er yada geç...:Saruboceq:
amiiiinnnnnnn inşallahhhhh....hepimiz hayırlı sonuçlar alırız inşallah:Saruboceq:
Kahveyide içiyon hiç bize ikram etmiyon yanii eminecimm zemuszemus :1hug:
aa ben yazana kadar yapmışsın bile tüh üzülme idrara hemen geçmez hormon herkeste aynı değildir yani idrara geçme süresi :teselli: gününü bekle kırmızıyı görene kadar umut var:çok üzgünüm:
Kızlar test yaptım.....Sonuç negatif.. .Çift senağlamaçizgi çıkar diye çok bekledim ama malesef.Ben de kasım topicine transfer olacam sanırım.
GÜNAYDIN Kızlar !!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?