Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

GÜNAYDIN Kızlar !!!!

Dün gece rüyamda erkek çocuk gördüm 2 3 yaşlarında .Yüzü o kadar masum ve güzeldi ki.Yüzünü iki elimle okşuyodum.

Bugün işe gelmeden test aldım.Ama daha 2 günüm var test için .Yapsam mı acaba?

Günaydınn..

Hayırlara gelsin inşallah canımm..

Çıkarmı bilmiyorumm ama gününü beklesen daha iyi olur diye düşünüyorum, kendin bilirsin yinede merakını gidermek için yap istersen, beklemek çok zor oluyo çünkü..Rabbim hayırlısını versin senin için..

meraba kızlar benimde yarın adet günüm biliyosunuz adete 8 gün kala kan testim negatif çıkmıştı belki bir mucize yaşarım ne dersiniz olabilir mi.

Gününden belirtilerin var mı canım ne durumdasınn..

adet sancılarım oluyo arada geçiyo ama tam olacak şekilde sancı kasıklarımda batmalar var karnım şişiyo bir bakıyorum inmiş çok tuhafım yani kendimde bir gariplik hissediyorum arada hafif baş dönmem oluyo dün gögüs ağrım başladı düne kadar irileşmişti ama ağrısı yoktu ne biliyim ya böyle işte inşallah bir mucizede ben yaşarım Allah büyük her an herşey olabilir

günaydın hanımlar opuyorumnanaktan
bugün yumurtlama günümdeyim karnımda ağrı var ve dün ovulasyon testinde pozitifi görmüştüm bugün de yapacağım bugün de pozitif olur büyük ihtimalle listede yeni yerimi alabilirim 29 ekim beklediğim gün listede yenileyebilir misin beni gurbet abla sen mi ilgileniyorsun hala

Kızlar test yaptım.....Sonuç negatif.. .Çift senağlamaçizgi çıkar diye çok bekledim ama malesef.Ben de kasım topicine transfer olacam sanırım.

hayırlara gitsin inşallah:Saruboceq: bence test yapma idrara hemen geçmiyor gebelik hormonu çıkmazsa üzülme boş yere :teselli: gününü bekle adet olursan hayırlısı olmazsan testini yaparsınboshayallersmile

Evet canım herşey olabilir ve inşallah istediğin sonucu alırsın er yada geç...:Saruboceq:

Kahveyide içiyon hiç bize ikram etmiyon yanii eminecimm zemuszemus :1hug:

Kızlar test yaptım.....Sonuç negatif.. .Çift senağlamaçizgi çıkar diye çok bekledim ama malesef.Ben de kasım topicine transfer olacam sanırım.

aa ben yazana kadar yapmışsın bile tüh üzülme idrara hemen geçmez hormon herkeste aynı değildir yani idrara geçme süresi :teselli: gününü bekle kırmızıyı görene kadar umut var:çok üzgünüm:

günaydın canım karnında ağrı varsa bu akşamı yarın akşamı iyi değerlendir bence kaçırma bu fırsatları haydi hayırlısı kaydirigubbakcemile5

bugun dogumgunu hediyesi diye test yaptım ama gene tek çizgi galiba regl olucam kasım topigine adımı yazdırayım en iyisi offffffffffff

pehh bence de ne biçim cevap bu kafamçokkarıştı adet olduğuna göre ovulasyon olmuşsun demektir

bugun dogumgunu hediyesi diye test yaptım ama gene tek çizgi galiba regl olucam kasım topigine adımı yazdırayım en iyisi offffffffffff

Merhaba;
Moralini bozma lütfen.. Benim adet günümde 25 ekim bakalım o günü bekleyeceğim. Eğer olmazsa Kasım ayı topiğinde buluşuruz...

neden olmasın inşallah tutunmuştur bebişin olumunekankayizsmile
dimi ama olabilir her daim umudumuz olmalı benceŞenizsağol canımamiiinnnnnnn.....

bir kahvenin lafımı olur buyur şekerim afiyet olsun beraber içelim:içelim:bak getiriyom sana al

Offfff.Bugün 28. günüm.Benim adetim düzensiz oluyo.31. gün bile olduğumu bilirim.Artık umudum yok.olsa testte çıkardı çünkü adet zamanlarım bugünler.En azından kist falan olmasın da...benneyaptımki

Bence testi aldıysan kesin yapacaksın 2 gün bekleyemezsin.. Bende öyle oluyor...Bence yap derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…