- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
buyrun kizlar sohbet ederken yudumlayin taze yeni pisirdummmm
gazan mübarek olsun canimmmmmmmmmmmmmmmm hadi bakalimmm kizlar yapin tickerlari yawwww bilelim kim dneme yapmis kim beklemedee yapayan varsa yardimci olurummmm
gazan mübarek olsun canimmmmmmmmmmmmmmmm hadi bakalimmm kizlar yapin tickerlari yawwww bilelim kim dneme yapmis kim beklemedee yapayan varsa yardimci olurummmm
canım büyük bardakta su da istiyorum ...
ay yok yok ben içmiyim 2 de test yapcam da hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
satini yolla yapam kizz afilli yazida yazalimmmmmgülüm deli etti bu ticker beni vazgeçtim ben yapmicam haber ederım calısmalardan...
satini yaz canim yappalimmmmmtıcker nasıl yapılıyor??? bi hatırlatma alsam???
bu arada kahveye bende bayılırım.
canim insallah olur istersen den yanliz esine pekmez icir findik falan yedir galayana gelsin yorgun olmasinnnnnnnTatlım bende senin verdiğin takvim doğrultusunda dün gece kaydirigubbakcemile5
bu günü pas geçeriz sanırım,yada bu günde boncuk arasak olurmu sanırım yarın benim son gündü CADIARZU
ben bir sefer ölctüüm cifti gördüm o gecede calisma olduu aslinda ertesi gun aksam olmasi lazimdi acele eetum benntünaydın arkadaşlar benim adetime 12 gün var bende hala yapışkan beyaz akıntı var bıde bugün hamılelıkle ılgılı karısık rüyalar gördüm acaba kafaya çokmu takıyorum bıde ovulasyon testınde 4 gün üstüste çift çizgi çıktı hepsı değerlendirildi tabı sizdede böyle oldumu?
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden heh heh heh
dün geceyi değerlendiren bi ben diilmişimdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
dün geceyi güzel değerlendirdik dün özellikle çok akıntım gelmişti yumurta çatlamıştı galiba ama boşa geçirmedik Allaha şükürler olsun... inşallah hamiş kalmışımdır :))
valla olursa ne kadan mutlu ve mesut olacam bilemesinnnnnn mikemmel olcek insallahhhhhhhyaşasın ya senin hesaplamalara göre yaptık inşallah hayırlı neticeler alırız çok çok öpüyorum seni opuyorumnanaktan aha böle Şeniz Şeniz Şeniz
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden heh heh heh
dün geceyi değerlendiren bi ben diilmişimdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ne testi kuzum? hamişlik testimi? :CüvCüv:
:kedi::kedi::kedi:
Öhö öhö ewt bende biraz değerlendirdim,dün geceyi yanlız şu pozisyon işi varya o çok komik oldu benimki bir an şaşgın şaşgın bana bakıyordu.Durrr dedim bu kez sevişmek için değil yumurtlamak için aklinialirimsmile biraz gerdi böyle olunca ama olsunnnnn
insallah bebis yola cikmistir canim yaaaaaaahayır canım ya sol tarafta vardı agrı bugun geçti bu seferde belimin sağ tarafı agrıyo batıyo resmenfisfisfis
:kedi::kedi::kedi:
Öhö öhö ewt bende biraz değerlendirdim,dün geceyi yanlız şu pozisyon işi varya o çok komik oldu benimki bir an şaşgın şaşgın bana bakıyordu.Durrr dedim bu kez sevişmek için değil yumurtlamak için aklinialirimsmile biraz gerdi böyle olunca ama olsunnnnn
sanki budurum erkeklerı daha çok gerıyor bilmiyorumkismile:kedi::kedi::kedi:
valla olursa ne kadan mutlu ve mesut olacam bilemesinnnnnn mikemmel olcek insallahhhhhhh:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?